Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~

3 posters
YazarMesaj
Jaden Stanislaus
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Jaden Stanislaus

Lakap : İsmim kısa zaten.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~ Empty
MesajKonu: Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~   Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~ Icon_minitimeSalı 26 Tem. 2011, 19:40

Öncelikle selamlar herkese. İsmim Ali. Evet, ne kadar sade olduğunun farkındayım. Küçükken "Ali ata bak zaaa xd" tarzı şeylerden bıkmıştım bir ara, şimdi pek önemsemiyorum. İstanbul denen şu lanet şehirde oturuyorum. Artık bu şehirden sıkıldım zaten, üniversite ile beraber İzmir yollarına düşeceğim sanırım. Lise ikinci sınıfa geçtim. Aslında ne kadar zor geçtiğim bir ben bir de Tanrı bilir yani. Neyse, yaşım da on beş oluyor sanırsam. Sağlık meslek lisesinde okuyorum ki rp yaptığım süre içerisinde neredeyse herkesin anadolu lisesine gittiğini öğrendiğim için bayağı bir ezildim. Bölümüm laboratuvar. Müzik olarak kulağıma hoş gelen çoğu şeyi dinlerim ama özellikle reggae tarzını çok severim. Hani Bob Marley benim için acayip yüce bir kişiliktir. Şu okul baskısından kurtulduktan sonra da rasta olma hayallerim var. lol!

Dizi olarak Spartacus, Supernatural falan izlerim. Öyle çok dizi takıntım yoktur yani. İzlediğim dizileri de internetten takip ederim. Televizyon ile hiç aram yoktur yani. Film olarak I am number four, Green Street Holligans ve Truva favorilerimdir. Tabii bir de Piyanist, Pearl Harbor gibi klasikler var, onları saymıyorum. Ayrıca yunan mitlerine karşı da oldukça ilgiliyim. Hmm sonra, Galatasaraylıyım. Yalnız öyle fanatik falan değilim. Tek çocuğum, hiç kardeşimin olmaması veya kuzenlerimle de evlerimizin yakın olmaması ben biraz sıkıyor. Daha önce çok az sitede takılmışımdır. Rp yapmaya başlayalı ise altı ay falan oldu sanıyorum. Online oyunlara karşı da oldukça ilgiliyim. World of Warcraft, DotA falan oynuyorum genelde. Tabii bir ara da Knight Online çılgınlığına kapılanlardanım. Sadece şu aralar fanı bozulduğu için laptop ile hiçbir şey yapamıyorum. Masaüstü bilgisayarımın ise kaldıracağından şüpheliyim. Yalnız bir de çok ciddi bir yazı yazdığımı fark ettim. Normalde bu kadar ciddi değilimdir. Razz

Neyse, benden bu kadar işte. Bir de son bir şey; sitenin grup msn'i yok mu ya? Biraz aradım da hiç bulamadım. Birisi aydınlatırsa sevinirim. *-*
Aethra L. Pavone
Seelie Sarayı Peri Leydisi
Seelie Sarayı Peri Leydisi
Aethra L. Pavone

Karakter Detayı
Statü: Yönetici
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~   Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~ Icon_minitimeSalı 26 Tem. 2011, 19:46

ilk başta Ali ismini görünce bugün ikinci kez rastlaştık bak felan diye damlicaktım ama galatasaraylı deyince AO daki Ali olmadığını farkettim *-* Allahtan yazıyı sonuna kadar okumuşum Razz Neysem hoş geldin o zaman Nurdan bende Very Happy Ayrıca grup msn var tabi kii şu yanda ki duyurular da en sonda geçiyor Very Happy group1316188@ groupsim.com neysem kopyaladım ben senin için ^^ aramıza tekrardan hoş geldin (:
Victoria Morgenstern
Çember
Çember
Victoria Morgenstern

Lakap : Vicky

Karakter Detayı
Statü: Üye
Uyarı: 0/0

MesajKonu: Geri: Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~   Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~ Icon_minitimeSalı 26 Tem. 2011, 22:11

vayy piyanist ile kalbimden vurdun beni. Ayrıca ünlüne bayılıyorum yaa neden öğrencisin dedim Very Happy neyse ben Banu site kurucusuyum aramıza hoşgeldin
Jaden Stanislaus
Jaden Stanislaus

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~   Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~ Icon_minitimeSalı 26 Tem. 2011, 22:33

Aethra; ah benim kör gözümü mazur görün. Öyle böyle değil yani, cidden körümdür. Memnun oldum Nurdan, hoş buldum. Smile
Victoria; Site kurucusunu kalbinden vurmak ha, havalıymış asdfgh. Şaka yapıyorum tabii, ünlümü ben de beğenirim evet. Aslında Kevin Flamme'ye çok alışmıştım mesela. Burada alındığını görünce hafif bir şok geçirdim.Razz Hoş buldum, memnun oldum Banu. Smile
Jaden Stanislaus
Jaden Stanislaus

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~   Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~ Icon_minitimeSalı 26 Tem. 2011, 23:06

Son sınıf ha, vohoiiy. Çok iyiymiş. Dizide Spartacus'ten çok, Gannicus'u severim ben. Alex iyidir ya. En azından Kevin'in yokluğunda yani asdfghj. Metin2 için yorum yapmıyorum ya, bir gün oynamıştım çünkü. Sonra kuzenim kazıklanıp bırakmıştı, bana da bahane olmuştu asdfgh. Hoş buldum Elif, memnun oldum.

Dünyasüpergelirbanaçünküyaşadığımşeyinadınirvana~
1 sayfadaki 1 sayfası