| Ben de gayet tanışma başlığı açarım. | |
|
+5Aethra L. Pavone Borislaw Belmour Victoria Morgenstern Raven Orlov Cloud C. Caelvious 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cloud C. Caelvious Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 10:13 | |
| Bilmem kaç ay olmuş üye olalı ve yeni açıyorum jklasdnjkaf. Açmazdım da aslında ama şimdi orda burda tanımıyorum kim bu falan diyenlere rastlıyorum u.u hoş değil yani. Neyse efenim, tolga ben, 17, mersin, lise son, ps , edebiyat , html kodları . Gayet tanıtıcı bi cümle oldu bu sonuncusu ajksdbksfa. Zaten bi çoğunuzu tanıyorum. Bi çoğu olmasa da bi kısmı hadi. Peki sadece bi kaçınız asdasf. Ama mesela ne biliyim adminlerin yarısından fazlası bilir beni banuya burdan galp hatta. Öyle işte. Çabuk ısınırız bence ben sıcak bi insanım çünkü. Çok ateşliyim gibi bir espri yapmayacağım. Sonra lexlander bacımdır. Öyle işte. Letje Caroll da bacımdır. Sturm'ı tanımıyorum. Öyle işte. | |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 10:58 | |
| tolga rocks. hoşgeldin kıdemli psci, bir numaralı admin, sitede tek rp'si olmayan insan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 11:08 | |
| Kıvıl rulz. Hoşbulduk kıdemli üstü psci, iki numaralı admin, bulduğu her sitede on bin rpsi olan arkadaşım. | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 11:25 | |
| Tolga benden de sana galp ama ben bacın değilmiyim aşk olsun şimdi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 11:26 | |
| Seni bacıdan öte görüyorum çaktırma. Galp. | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 11:30 | |
| Selaaaam ben de Mert oluyorum hoş geldin demicem belki benden bile öncesin. Neyse 16 yaşındayım ben. Bir de çok konuşurum. Bu kadar. Çok konuşan biri için çok öz oldu kendimle gurur duyuyorum. | |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 11:53 | |
| - Cloud C. Caelvious demiş ki:
- Kıvıl rulz. Hoşbulduk kıdemli üstü psci, iki numaralı admin, bulduğu her sitede on bin rpsi olan arkadaşım.
Huyum kurusun da artık kimse benimle RP yazmıyor şimdi sen bana hep yarım kalmış Io/Raven rplerini hatırlatacaksın biliyorum | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 14:30 | |
| tolgaa ben burda yokken(pc bozuktu o sıra benim üü.) geldin seen ama telefondan aldım haberlerini iyiki gelmişin felan ha bi de ne zaman chate gelsem ordasın ama yazan yook cıks yakıştıramadım sana -.- Neysem iyi hoş ha bi de 15 yaşında konuşmaktan başka bi işe yaramayan bi insanım bende ^^ | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 14:49 | |
| Hoş geldin müdür. Seviliyorsun. Söyleyeceklerim bu kadar. Evet. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 22:44 | |
| Alexander Verne ~ Memnun oldum mert ^^ Raven Orlov ~ Hatırlatsam haksızmıyım ama. Hı, hı. Aethra ~ öyle de bi huyum var asdaf. giriyorum, sonra dalıp unutuyorum chat i *-* ayrıca kim verdi haberlerimi bakim asdsaf. Lexlander ~ okey bro o da yeter. C.Sturm Gaez ~ tanımıyorum seni elif. ve bileydim karşılardım seni bah. | |
|
| |
Aethra Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. C.tesi 23 Tem. 2011, 23:40 | |
| banu abla sağolsun geldiğin dakka haberini aldım derken ben hala aethra da olduğumu sanıp göndermişim mesajı bendeniz gene nurdan efenim *-* bu çok karakter olayı hiç bana göre değil yaa *-* | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. Paz 24 Tem. 2011, 11:04 | |
| Bir ay farkla benden önce gelmişsin siteye. Kayıt oluş tarihine göre yani. Hoşgeldin demiyorum dolayısıyla; hatta ben hoş geldim asdfsd Ehm neyse, Çisem ben -ismimi yazıyla yazmak büyük zevk. sesli söylesem Gizem? Çisil? Ha? gibi sorular geliyo'- Ehm. Bir yaş küçüğünüm. Böyle hayvan gibi bir cevap yazasım vardı; ama takıldım. Yeni uyandığımdan olsa gerek.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. Ptsi 25 Tem. 2011, 09:49 | |
| Peki nurdan *-* Ve hoşgelmişsin ve hoşbuldum çisem, memnun oldum asdfa. | |
|
| |
Conerus Hell Greyn Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Hell. Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 28/09/10
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. Ptsi 25 Tem. 2011, 10:05 | |
| Diğerlerinin aksine ben sana hoşgeldin diyebiliyorum, bak: HOŞGELDİN, hoşgeldin, Hoşgeldin, hOŞGELDİ- tamam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ben de gayet tanışma başlığı açarım. Ptsi 25 Tem. 2011, 12:34 | |
| | |
|
| |
| Ben de gayet tanışma başlığı açarım. | |
|