| 1. yılımız | |
|
+5Machaon Aristide Aethra L. Pavone Borislaw Belmour Elizabeth Rose Wayland Aurélien Rhodanthe 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: 1. yılımız Ptsi 11 Tem. 2011, 21:45 | |
| İşte acısıyla, tatlısıyla, zorluklarıyla, yenilikleriyle tam olarak 1 seneden beri ayaktayız. Sitenin nereden nereye geldiğini en iyi takip edenlerden birisiyim. Bazen kurgumuz yoktu. Banu Abla'yla yaptığımız rplerden oluşuyordu kurgular. Herkes'te rp yapma sevinci falan. Sonra iyice büyüdük ve bir ailenin temellerini atmaya başladık. Yeni düzenler geldi, site kurgusu ve yenilikler... Bunun yanında edindiğimiz çok güzel dostluklar ve daha fazlaları. Öz ablam kadar seveceğim biri oldu. Üzülmeyi hiç haketmeyen ve çok sevdiğim. Sürekli bir şeyler için uğraşıp didinen ve rahatını kaçırsa da onu kafasına koyup yapan biri. Asla pes etmeyecek ve sürekli yanında olacağım bir ablam.
Bazen kötü şeyler o kadar yoğundu ki ama kurduğumuz güzel dostluklar bunları örtbas etti. Şimdi kocaman bir aile olduk. Yıkılması zor, temelleri sevgiyle atılmış bir aile... Sizler bizim için çok değerlisiniz. Acısıyla, tatlısıyla geçirdiğimiz 1 senenin ardından hep beraber daha güzel zamanlar geçirmemiz dileğiyle. İyi ki varsınız.. | |
|
| |
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: 1. yılımız Ptsi 11 Tem. 2011, 22:28 | |
| Hey biraz fazla ön yargılı bir mesaj o kadar iyi değilim.. Her neyse gelelim bir yıla..
Rpg siteleri içerisinde bir yılı tamamlamak önemli bir başarı sayılsa da ben bunu böyle görmüyorum. Oldukça fazla değişiklikler oldu, çok yol aldık ve istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdik. Rpg sitelerinde üye artışına bağlı sorunlarda artar ancak sizlerin desteği ile bunları aştığımızı düşünüyorum. Umuyorum ki yakaladığımız çizgiyi koruyarak çok daha iyi yerlere geliriz.
Bu bir yıl içinde benim veya yönetimin bir kusuru oldu ise affola. Hep birlikte nice yıllara diyorum.... | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: 1. yılımız Ptsi 11 Tem. 2011, 22:55 | |
| Siteye Mayıs'ta gelmiş olmama rağmen buradaki çoğu kişiyle çok şey paylaştım. Sizler br yıldan bahsediyrsunu ki bu gerçekten özendiğim bir şey keşke ite ilk açldığında burada olsaydım diyorum. Ayrıca bu kadar kısa sürede bile buranın bana çok şey kattığına inanıyorum. Gerek yönetim kadrosu gerek üyeleriye gerçekten kendin bağlayan bir site burası ve en sevdiğim yönü de rpcilerin çoğunun harika rpler yaması, insanı kendini geliştirmeye iten bir site. Sizler için bir yılda neler ifade ettiğini tahmin edebliyorum. Nice yıllarda sizlerle birlkte olak üzere birinci yılınızı kutluyorum. Ben de kendi ikinci ayımı kutluyorum. Ha bir de sitenin kötüye gittiğini iddia edenlere inat burada 5-10 kişi bile kalsak fazlasıyla eğeneceğimizi belirtmk istiyorum. Hepinizi çok seiyorum gençleeer. Hem de ikinci ayımda. | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: 1. yılımız Salı 12 Tem. 2011, 00:20 | |
| 1 yıl olmuş ha... ben site kurulduktan 6 ay sonra geldim yani daha 6 aylığım. Epeeeey gerilere gidersem... İnternette öylesine gezinirken tanıştım rp kavramıyla ve ilk rpimi bu sitede yaptım. Takdir edersiniz ki bu yüzden bende yeri bir başka. Aralığın sonuna doğru gelmiştim. Yılbaşı gecesi tanıştım sitedekilerle. O kadar sıcak kanlıydı ki herkes; hemencecik alışıvermiştim. İlk geldiğim zamanlarda ablamı pmlerimle öyle bunaltmıştım kii hatırlıyorum aylin pm atıp sorularınla ben ilgileneyim demişti en kibar yoldan neysem öyle de bir ilk gelişim vardı iştee. O zaman ki bunalım için özür ablam ne yapayım daha hiçbir şey bilmiyordum o sıraa Şimdi bakıyorum da aşırı eğlenceli, dolu dolu bir 6 ay geçirmişim. Buradaki herkesi kendime ikinci bir aile gibi gördüm. İlk geldiğim zamanlar çok yakın değildim Banu ablayla ama gene de sonradan pmlerimi eksik etmedim başından Sürekli aklıma gelen fikri yazdım, aklıma geleni sordum biliyorum çok dırdırcıydım Gizem,Mert(deamon olan) ve Tuğçe vardı en başta sürekli konuştuğum. Hemen kabul etmişlerdi beni aralarına. Sonradan çoğu kişile tanıştım,kaynaştım. Hala da hepinizi gidenleri gelenleri çok seviyorum. Ailemin parçalarısınız hepiniz. Olan olaylar bir şeyleri düşündürdü ister istemez. Eğer değer verdiklerim,canlarım sizden birinizi dahi kırdıysam, yanlış bir davranışta bulunduysam üzgünüm. Site de 1. yılı tamamlayanların 1. yılı, kendimin de 6. ayı kutlu olsun-mertkadasendençarptımaylavyu- Her şeye rağmen ayakta kalmayı başarabildiğimiz için çok mutluyum. Bundan sonrasında da böyle olmasını en temiz duygularımla istiyorum. Hep birlikte nice mutlu yıllara-ablambunudasendençarptım- İyiki varsınız -gizemimbunudasendennihihi-... Edit: Meeeert5-10kişibiDünayayayeterkadaasüpersin. | |
|
| |
Machaon Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: 1. yılımız Çarş. 13 Tem. 2011, 12:39 | |
| Her ne kadar bir yıl olsa da henüz bunun tadına varamadım. Ben üç ayda bu siteye bu kadar çok alışmışken 1 yıllık üyeleri gerçekten düşünemiyorum bile. Gülsüm'ün ağırdan ağırdan bana rpleri okutmasıyla başladım ben. 3-5 kişinin rplerini üye olmadan okumaya başlamıştım. Üye olmaya karar verdiğimde ben yazmam okur geçerim diyodum ama Banu abla rp yapalım diyince sesimi çıkaramadım. Rp'yi de nasıl yazdığımı bilmiyodum çünkü ilk rp'mi site kurucusuyla yapıyorum diye hiç olmadığı kadar heycanlanmıştım. Batırdığımı düşünüyodum ve bundan hala eminim ama arkasından gelen övgülerle bana gelen cesaret her şeye değmişti. Ablacım iyi ki o mesajı atmışsın yoksa ben hiç rp yapmiycaktım doğrusu Şu 3 ayda o kadar iyi arkadaşlıklar kurdum ki hepsine güvenim sonsuz. Onları görmesem bile dostlarım gibi değer veriyorum ve gerçekten önemsiyorum onları. Beni bu siteye bağlayan şeylerden en önemlisi de herkesin sıcakkanlı ve benim gibi deli(!) olmalrı oldu. Hele bana benzeyen birilerini bulmak daha iyiydi benim için. Neyse, üç aylık bir üye için bu kadar şey bile çok Umarım daha nice 1 seneler deviririz bazı kişilerin umutsuzluğna rağmen | |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: 1. yılımız Çarş. 13 Tem. 2011, 13:01 | |
| Bir ara siteden ayrılmam gerekse de 10. ayımı doldurmuş sayılırım burada. Ağustosun 19'unda üye olmuştum hala hatırlıyorum. (hafızaya bak arkadaş ) Siteye girdiğim anda o ilk başlıkla hemen içim ısınmıştı siteye çünkü herkes çok canayakındı ve gerçekten yeni üyelere iyi davranılırdı hala da öylesiniz, öyleyiz. Bilmem hatırlıyor musunuz 'hey!(:' diye bir başlık açmıştım tanışma kısmına. Hala çoğu sitede öyle yazıyorum anışma başlığıma Zaman geçtikçe kurgular değişti, adımız, temamız, rplerimiz, karakterlerimiz değişti ama bu bağlılık ve bu sevgi, saygı değişmedi. Hala o ilk gün gördüğüm siteyi görüyorum burada. Hala ilk geldiğimdeki duygularım var içimde. İlk başladığımda zaten ablamla özel rplerimiz olmuştu [madelene ve cat.] ondan sonra kurgu yazdık. Daha çok o yazdı ben baktım zaten Gece Evinin devamını bile yazabilirdik zaten bütün site olarak. Kendi yolumuzu çizdik, bütün üyelerin hoşuna giden bir şeydi bence bu. Özgün bir kurguyla devam eden ilk sitelerden biriydi bizimki. Sonrasında ayrılmam gerekti okul falan diye ama arada girip bakmayı da ihmal etmedim, kopamamıştım her ne kadar aylar geçse de. Okul bittiğinde de döndüm işte. Aylarca giremediğim oldu belki de bu nedenle yeni üyelerden biri sayılabilirim belki de. 1. yılımız kutlu olsun diyorum herkese. Daha nice güzel senelere. | |
|
| |
Apate Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: 1. yılımız Çarş. 13 Tem. 2011, 18:14 | |
| Bir yıldır iyiki varsınız iyiki varız iyiki bu site var <3 Hepinizi başta Banu ablacığımı çok seviyorum. Çok az ve öz oldu ama bu kadar (: | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: 1. yılımız Perş. 14 Tem. 2011, 09:46 | |
| Sağolun millet hepinize... Ayrıca sevmeyin beni bukadar. Tuğçe rütbeni düzenledim. | |
|
| |
Angela Marlyssa Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Ölüm meleği. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 201 Kayıt Tarihi : 30/07/10
| Konu: Geri: 1. yılımız Perş. 14 Tem. 2011, 16:43 | |
| Birinci yılımız kutlu olsun. Siteye bir yıldır üyeyim ama okuldan dolayı bir türlü fazla giremedim ve fazla rp yazmadım. Ama yinede siteyi takip ediyordum ve her kurguda site daha da güzelleşiyordu. Ama bundan sonra siteyle daha çok ilgilenmeye çalışacağım ve kısmetse ikinci senemizde daha güzel bir mesaj yazıcam Ve zaten Banu ablayı hepimiz seviyoruz ve saygı duyuyoruz Tabii diğer yöneticileride Birinci yılımız kutlu olsun | |
|
| |
| 1. yılımız | |
|