| Tüm Üyelere Duyurulur.... | |
|
+3Aethra L. Pavone Aurélien Rhodanthe Elizabeth Rose Wayland 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Tüm Üyelere Duyurulur.... Ptsi 11 Tem. 2011, 12:54 | |
| Değerli Mortem üyeleri;
Bu yazıyı dün yazacaktım fırsatım olmadı bugün biraz sinirliyim o yüzden baştan affınıza sığınıyorum. Öncelikle konunun amacından sapmaması için baştan söyleyeyim bu yazı tamamen benim fikir ve görüşlerimdir. Yinede yönetimim çoğunlukla bana katılır.
Son zamanlarda bazı arkadaşlarımızın aramızdan ayrılmasıyla kayıp yaşadık ve ben kişisel olarak siteyi bırakma kararı aldım. Ancak yönetim buna izin vermedi ve bende bir şans daha veriyorum. Umarım admin arkadaşlarım haklıdır.
Şimdi rahatsız olduğumuz bazı konular var. Sitede bir yenileme yapacak özellikle rp puanları geri gelecek bunun için gene farklı bir sistem geliştireceğim ancak sahip olduğunuz haklar baki kalacaktır. Kurallara uyum sıfırın altında üyelerin bana ve kurallarıma biraz daha saygı göstermesini istiyorum. Burası öncelikle bir rpg forumu ve kurallar sitenin ve üyelerin iyiliği içindir. Başından beri yakalamış olduğumuz düzeyin korunması için uğraşıyorum sizlerinde desteğini bekliyorum.
Siteyi bir iki günlüğüne kapatıp kurgu ve birçok şeyi değiştireceğiz. Bu işlemler sonucunda sitenin birinci yılına yakışır kalite ve yoğunluğa erişeceğini düşünüyorum. Ama burada görev bize olduğu kadar sizlerede düşüyor. Çizgimizi korumakta bize destek olun....Bana sevgi duyduğunuz biliyorum ama beraberinde saygının da olduğuna inanmak istiyorum... | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Tüm Üyelere Duyurulur.... Ptsi 11 Tem. 2011, 21:08 | |
| Değişiklik iyidir. Her şey tek bir çizgi üzerinde gidemez tabii. Site de son zamanlarda olan şeyler kötü olsa da daha kötülerini de gördük 1 sene içinde ve o bir kişiyle sitenin kapanması ya da kapanma riski olmayacaktır. Belki de dolu dolu 1 seneden beri sitenin nereden nereye geldiğini, nasıl zamanlar geçirdiğimizi bilmemle ilgilidir. Neyse ablacım biliyorsun her zaman tam destek. Her şeyi yapmaya hazırım ben tabii tek yönetimle olmasa da üyelerin de dikkat edeceğini düşünüyorum. | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Tüm Üyelere Duyurulur.... Salı 12 Tem. 2011, 01:03 | |
| Gizemim'e ve ablama sonsuz katılıyorum. Değişiklikler yapmak iyidir. Sitede olan her şeye rağmen biz gene bir aradayız ve ayaktayız önemli olan da bu bence. Ben şahsım adına sonuna kadar arkanda olduğumu söyleyebilirim ablam. Ki burada bulunan çoğu içinde aynı şeyin geçerli olduğu tahmininde bulunuyorum ama insanların duygularını bilemem. Gene de ne olursa olsun ben yanındayım. Kovsanda gitmiycem Yönetim olarak elimizdne gelenin en iyisini yapmaya çalışırken bu hususta üyelerinde bize çok katkıda bulunacağına inanıyorum. Herkes üstüne düşeni hakkıyla yaptıktan sonra her şey gayet güzel ilerleyecektir. | |
|
| |
Lorelei Aurel Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Tüm Üyelere Duyurulur.... Salı 12 Tem. 2011, 12:15 | |
| Ben mesela ne olursa olsun yanındayım Banu Ablam. Sitede köklü değişiklikler yapacağa benziyorsun ama biliyorsun ki site her değiştiğinde burdaydım ve gene burada olacağım. Değişiklikten sonra her şeyin, her zaman ki güzel olacağını biliyorum ^.^ | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Tüm Üyelere Duyurulur.... Salı 12 Tem. 2011, 12:19 | |
| Herkese hak veriyorum bir de benim de her zaman burada olacağımı eklemeden edemeyeceğim. Hepinizi çok seviyorum gençler. Sitenin kapalı duracağı o bir iki gün ne yapıcam beeen. | |
|
| |
Elijah Vainquer Mc'Reid Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : ✝Vain. Nerden : ✝Bursa Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 19/06/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| |
| |
Apate Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Tüm Üyelere Duyurulur.... Çarş. 13 Tem. 2011, 18:02 | |
| Ahh ne kadar özlemişim siteyii <3 ablacıım kusura bakma uzun zamandır yanında değildim ama sana her konuda destek verdiğimi biliyorsun. koca bir seneyi hatta eski siteyle bir buçuk seneyi beraber geçirdik. zaman zaman kötü olaylar yaşadık ama site ailesi olarak hep ayakta kaldık. ben bu son olayları açıkçası bilmiyorum. uzun zamandır giremiyordum dediğim gibi. ben her türlü yanındayım ablacım. tekrar tekrar özür dilerim kusuruma bakma. senin bu siteye harcadığın emeği göremeyen insanın gözüne... her neyse (: terbiyesizlik etmek istemem ama bu siteye verilen emeği ve değeri biliyorum. sakın üzme ablacım kendini. herkesinde dediği gibi değişiklik iyidir.güzeldir. hayırlısı olur umarım (: | |
|
| |
| Tüm Üyelere Duyurulur.... | |
|