Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Merhaba.. :D

+4
Aurélien Rhodanthe
Vincent Warner
Alessandra Aristide
Angela Marlyssa
8 posters
YazarMesaj
Angela Marlyssa
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı
Angela Marlyssa

Lakap : Ölüm meleği.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Merhaba.. :D Empty
MesajKonu: Merhaba.. :D   Merhaba.. :D Icon_minitimePerş. 07 Tem. 2011, 23:10

Herkese selam, ben Helin. Bu siteye üye olalı bir yıl oluyor. Okuldu carttı curttu derken siteye fazla giremedim. Bu süre içinde siteye üye olan birçok kişi oldu ve tanımadıklarım ve beni tanımayanlar var. Bu yüzdende kendimi şimdi tanıtayım dedim. Herneyse konuya dönelim. Ben lise 2 sayısal öğrencisiyim (sayısalı seçicem, daha bölüm seçmedimde). Ders çalışmayı severim ama elime öylesine bir kitap alınca ders çalışmayı unuturum ve kitabı bitirene kadar hiçbir şeyle ilgilenmem. Ki sürekli bir kitap bitince diğerine geçtiğim için evde kitap okumam yasak bende okulda tenefüste okuyorum Very Happy Yani kitap okumaya bayılırım. Herneyse. Arkadaşlarımın çoğu bir müzik aleti çalamakla meşgul. Bende özenip iki yıl önce anneme zorla keman aldırdım ve hala çalmayı bilmiyorum Very Happy İlginç bir kişiliğim vardır. Deftere falan yazı fazla sevmem. Fazla meraklıyım. Dedikodu yapmayı fazla sevmem ama bu yapmıyorum anlamına gelmiyor. Sürekli konuşurum. Hatta çok konuşurum. Saçmalayana kadar. Tıpkı bu başlıkta saçmaladığım gibi. Şunu yaparım bunu yaparım ben falan derim ama hep bu tür sözlerim lafla kalır. Yani aklımdan geçenleri dile getiririm ama uygulamaya gelince kılımı bile kıpırdartmam (okul hariç). Neyse işte ben böyle biriyim.

Memnun oldum, Tanışalım Very Happy

Dipnot: Helin Avşar espirisi falan yapamayın. Hiç hoşlanmam.
Alessandra Aristide
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!

Lakap : Alessa

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Merhaba.. :D   Merhaba.. :D Icon_minitimePtsi 11 Tem. 2011, 14:48

Ben de Nisa memnun oldum (:
vuu ne çok ortak noktamız var Helin. kitap okumak konusunda aynı durumdayım. neyse ki yasaklamıyorlar ama sürekli söylenir bizimkiler çok kitap okuyosun, vampir okuma, melek okuma, doğru düzgün kitap oku, hayat bilimkurguyla geçmez nisa falan filan. kitaba başladım mı bitirmeden durmam ama kitaba ısınmam lazım. bir de başladığım kitabı çok sıkıcı da olsa eninde sonunda bitiririm.
Genelde çok konuşmam özellikle ilk girdiğim ortamlarda ama kendimi rahat hissettiğim an çenem açılır. Beni susturana kadar bütün hayat hikayemi anlatabilirim falan. *.*

Neyse benimle ilgili bu kadar şey yeterli galiba iyi ki gelmişsin, hoş gelişsin.
http://lethallove.com
Vincent Warner
Vincent Warner

Lakap : Rivayetler var:D

Karakter Detayı
Statü: Üye
Uyarı: 0/0

MesajKonu: Geri: Merhaba.. :D   Merhaba.. :D Icon_minitimePtsi 11 Tem. 2011, 19:18

Hoşgeldin..Sayısalcıydım bende mezun oldumda bu yıl (havamıda atarım).İtiraf etmem gerek genelde bu başlıklara yorum yapmam ama benim kafamdansın anlıcağın sevdim seni Smile
Ders çalışma olayın dikkatimi çekti.Sayısal istiyosan çalışacan aga Razz çalışmayana net yok Very Happy
İşte bende böyle sınavlarla kafayı bulduktan sonra kahve içermiş gibi düzelmeye çalışan (kötü benzetme Very Happy ) Cenk'im.
Aurélien Rhodanthe
Aurélien Rhodanthe

Lakap : bells

Karakter Detayı
Statü:

MesajKonu: Geri: Merhaba.. :D   Merhaba.. :D Icon_minitimePtsi 11 Tem. 2011, 19:33

Yakın olsaydık kemanı beraber çalabilirdik Very Happy Sayısal iyidir. İmkanım olsa bende seçerdim. Neyse öyle işte .s Beni tanıyorsun zaten. Hoşdöndün tekrardan Very Happy
Victoria Morgenstern
Çember
Çember
Victoria Morgenstern

Lakap : Vicky

Karakter Detayı
Statü: Üye

MesajKonu: Geri: Merhaba.. :D   Merhaba.. :D Icon_minitimePtsi 11 Tem. 2011, 21:01

Hoşgeldi aramıza. Sitede uyum içinde rp yapmanı dilerim.
Emma Soblood

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Merhaba.. :D   Merhaba.. :D Icon_minitimePtsi 11 Tem. 2011, 21:07

heheeey selam Helin Very Happy ben Merve sen beni zaten tanıyorsun hatta rp miz bilem var Merhaba.. :D 402718 tıpkı senin gibi kitap okuyan ve yasaklanan bir arkadaşım var çok fena bozuktu bu duruma Razz bu arada bir sayısalcı olduğunu duyduğuma da ayrı sevindim bendensin Twisted Evil
Ophelia Rhodanthe
Ophelia Rhodanthe

Lakap : Bastard.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Merhaba.. :D   Merhaba.. :D Icon_minitimeSalı 12 Tem. 2011, 09:08

Sanırım ikizim tarzı bir şeysin. Hoşgeldin. Very Happy
http://fantastikcag.my-rpg.com/
Alexandra Cammillan
Alexandra Cammillan

Lakap : Yok! Koymayı da deneme!

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Merhaba.. :D   Merhaba.. :D Icon_minitimeSalı 12 Tem. 2011, 11:47

Selamlar ben Melis ..Böyle aslında değişken bir tipimdir .Hem uçarı hem oturaklı falan..Burayı bir arkadaştan öğrendim sağolsun..Antalya da oturuyorum..Tiyatro ile ilgileniyorum falan falan ..Siteye geleli bi iki hafta falan oldu ama hepiniz sevdim olumlu insanlarsınız yani Smile
Angela Marlyssa
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı
Angela Marlyssa

Lakap : Ölüm meleği.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Merhaba.. :D   Merhaba.. :D Icon_minitimeÇarş. 13 Tem. 2011, 13:56

Benimle aynı kafadan çok kişi varmış. Nisa bende kitap sıkıcı olduğu okuyamam ve çoğunlukla vampirli kitaplar okuduğum içinde şkayetçilerdi bende farklı tarzlarda okuyayım dedim ama çok sıkıcı geldi. Bende okumaktan vazgeçtim Very Happy Cenk zaten sayısalcı olucağım için okul zamanı fazla nete giremicem ama hafta sonu (sınav olmadığı sürece) girmem serbest Very Happy Gizem ben keman çalmayı denedim ve yayını kopardım. Başarısız olunca vazgeçtim Very Happy Ve hepinizle tanıştığıma çok sevindi Very Happy

Merhaba.. :D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Merhaba!
» Merhaba...
» Zdravoo - Hi - Merhaba
» Lölölö, Merhaba~
» merhaba millet