Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: çikoooooo. Çarş. 29 Haz. 2011, 00:17 | |
| İsim soyisim: Aethra Yaş: anaa hiçde nezaket yok bak şu densize kadına yaşı sorulurmu hiç. Heem ben elfim bi kere taammı. Rüyayı görme saatiniz: uyuyodum ne biliyim sat kaç *-* Rüyayı anlatınız: - Seferiyaaaabanadabibakıvargadam:
Seferiya amcaa. Ne amcası yaa yok baba deseydik sevmedim ben bunu başka türlü hitap etcem. Sevgili Seferiyacım. Şimdi benim bu Chris varya bu Chris hep bunu görüyorum ben rüyamda. Bi de bu rüyalar gerçek çıkmasın mı? Ne yapsam bilemiyorum ama geçenlerde bi tane gördüm ne olduğunu anlayamadım valla. Böyle gene elf ormanlarından birindeyiz. Benim üstümde ne sen sor ne ben söyliyim tipli bi kıyafet var inanır mısın? Bir rüküşüm bir rüküşüm anlatamam. Kara çarşafa dolanmışım böyle. Chris bana bakıyo sırıtıyo ve 'işte şimdi çok güzel oldun hayatım' diyo. Ben bi ona bakıyom bi üstüme kafam karışıyo tabi haliylen. Sonra diğer yandan benden bi tane daha geliyo. Onun üzerindeyse ben ne kadar kapalıysam o da o kadar açık yani o şekil bi elbise var. Böyle saçlarını savura savura geliyo. Gidip patlatasım geliyo kendime bi tane. Neysem Chris benim üstümü sıkı sıkı örtüyo tekrar "sakın çıkartma kafanı çekiçle kırarım" diyo sonrada öteki bene koşuyo bunu bi öpüyo bi öpüyo ama yiyo resmen yani o şekil. Ben çıldırıyorum sinirden. Öteki ben pis pis sırıtıyo bana. En son dayanamıyorum üstümdeki çarşafı atıyorum ve ortaya parıl parıl aşırı mükemmel bi elbise çıkıyo. Daha doğrusu ben elbise sanıyorum başta sonra gelinlik olduğunu görüyorum. Chris bağırıyo "ben sana açma demedim mi! ne süprizi kaldı şimdi!" diye bağırıyo ve diğer kızı yere atıyo. Sonra tekrar "Seni seviyorum benimle evlen" diye bağırıyo bende bu romantizmi mahvederek elimdeki çiçeği-o nerden çıktı tartışılır- kafasına fırlatıp kaçıyorum. Ve pat uyandım. Şimdi nedir bu saçmalık çöz bana seferiyacım. *Bu arada Seferiyacığım çok ısındım ben sana. Bol bol yazacam artık. Ve son olarak çikoma laf yok (:
| |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: çikoooooo. Çarş. 29 Haz. 2011, 11:05 | |
| Sevgili Paronayak Elf Aethra;
Şimdi öncelikle malzemelerimizi serip elimizde neler var bir bakalım. *Çarşaflı sen *Güzel sen *1 adet Chris *Evlenme teklifi... Güzel kızım. Rüyalarının herzaman gerçekte de olması bunun da olacağı anlamına gelmez bi kere yani kendi kendine gelin güvey olma derim ben sana. Sonra; erkek arkadaşının öpüştüğü diğer kadının da sen olması, sana olan bağlılığını gösteriri. Bu güzel. Bu rüyanın bilimsel açıklamasına gelirsek. Şincik senin beyninin uyuklama anında koyverdiği teta dalgaları sayesinde, uyku esnasında girdiğin REM evresinde gördün bu rüyayı. Bu da mantık dışı olmasını açıklıyor. Bilimsellikten çıkıp Seferiya amcanın yorumunu istersen yavrucuğum; Senin götün açıkta kalmış. Tavsiyem, yorganına dikkat et iyce sıkıştır kapa sırtını falan öyle uyu çocuğum. Hem üşütürsün mazaallah.
Son olarak bu rüyadan çıkarcağımız sonuç nedir - Her kuşun eti yenmez...
Sağlıcakla. |
|