Misafir Misafir
| Konu: lari lari masmavii gözleri boncuk mavii Salı 28 Haz. 2011, 20:31 | |
| İsim soyisim: Lareina Aurel Yaş: On beş Rüyayı görme saatiniz: Hergün değişiyor. Ama genelde sabaha doğru. Dört beş gibi. - sıpoylır:
Sevgili Seferiya Amca, Ben bu rüyayı her gece görüyorum. On üç yaşından beri kesintisiz görüyorum bunu. Bir arkadaşım Azkaban'da. Gerçekte de böyle. Benim yüzümden kapattılar onu oraya. Ben rüyamda onun hücresinin tam önünde ayakta duruyorum. Sırtım dik. Ama istemeden. Hareket edip hücreyi açamıyorum. O da hücresinin en kuytu, en karanlık yerinde duruyo. Adı Claretta. Benim en yakın arkadaşımdı. Hala da öyle. Neyse işteee, bu kız o kuytu köşede sıska bir şey olmuş. Duruyo. Fısıldayarak bana her gece aynı şeyi söylüyo. Ezberimde. Dur yazayım sana onu. "Lareina! Seni hissetmek beni her zaman heyecanlandırıyor. Üçüncü sınıftan beri burada tıkılıp kaldım ama sana ulaşabilmek beni rahatlatıyor, beni duyduğunu ve beni bu iğrenç yerden kurtaracağını biliyorum küçük arkadaşım. O adamı benim öldürmediğimi bildiğini de biliyorum. Bu yüzden beni bu kafesten çıkarabilecek tek kişi sensin. Buraya gel ve beni kurtar." Devamı da aynı şeyler. Sürekli ruhunun ondan çalındığını söylüyor. Sonra ben uyanıyorum. Ama hareket edip onu hücreden çıkaramıyorum. Ve bir ayrıntı daha. Ben uyanırken hücreye bir ruh emici giriyor. Öyle işte. Bir de ben sizin hayranınızım Seferiya amca. Size kanka diyebilir miyim? Seferiya Kanka? |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: lari lari masmavii gözleri boncuk mavii Salı 28 Haz. 2011, 20:52 | |
| Sevgili yeni kankam Lareina;
Öncelikle onüç yaşından beri aynı rüyayı görüp, hala kayıtsız kalabilecek kadar gamsız olduğuna fena halde şaştığımı söylemeden edemeyeceğim. Yavrucuğum çocukcağız senin yüzünden Azkabana gitmiş be! Neyse efenim işimiz rüya tabir etmek değil mi. Öyleyse onu yapalım. Şimdi güzel yavrucuğum arkadaşını söylediği "Seni hissetmek beni her zaman heyecanlandırıyor." şeyi beni çok dehşete düşürdü. Burdan şunu çıkartıyoruz ki sen bu arkadaşına zamanında bir takim kismi yada bütüni cinsel dürtüler beslemişsin. Ruhun ya da fiziken olarak olabilecek bu cinsel dürtüler konusu bneim uzmanlık alanım olmadığından sizi yakın dostum Haydar Dümam'a yönlendireceğim. Sizi daha iyi aydınlatacaktır. Gelelim diğerlerine. Sen uyanırken hücreye giren ruh emici sana bir haber geleceğine delalet ediyor yavrucuğum. Ama bu kötü bir haber. Yani annen mi ölecek desem, baban mı ikizin mi bilemedim. Imm çok sert oldu bu dur şöyle yapalım. Baştan alıyorum. Sen uyanırken hücreye giren ruh emici sana bir haber geleceğine delalet ediyor yavrucuğum. Yani senin ailenin diğer üyelerinden birinden daha uzun yaşayacağına olabilir. Hah böyle daha iyi oldu. Hücreden çıkamaman da aklının bir köşesinin hala arkadaşında olduğunu gösteriyor. Azkabana hapsedilmeden önce sevişemedin içinde kaldı di mi? Öhöm neyse yavrucuğum benden bu kadar. Tekrar bir rüyan olursa bana yazabilirsin. Son olarak bir papaza günah çıkartman da sana yardımcı olabilir.
Bir de yazıktır günahtır. Git kurtarıcan mı napcan çocuğu. |
|