Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

lari lari masmavii gözleri boncuk mavii

YazarMesaj
Misafir
Misafir

lari lari masmavii gözleri boncuk mavii Empty
MesajKonu: lari lari masmavii gözleri boncuk mavii   lari lari masmavii gözleri boncuk mavii Icon_minitimeSalı 28 Haz. 2011, 20:31

İsim soyisim: Lareina Aurel
Rüyayı görme saatiniz: Hergün değişiyor. Ama genelde sabaha doğru. Dört beş gibi.

sıpoylır:

Bir de ben sizin hayranınızım Seferiya amca. Size kanka diyebilir miyim? Seferiya Kanka?
Misafir
Misafir

lari lari masmavii gözleri boncuk mavii Empty
MesajKonu: Geri: lari lari masmavii gözleri boncuk mavii   lari lari masmavii gözleri boncuk mavii Icon_minitimeSalı 28 Haz. 2011, 20:52

Sevgili yeni kankam Lareina;

Öncelikle onüç yaşından beri aynı rüyayı görüp, hala kayıtsız kalabilecek kadar gamsız olduğuna fena halde şaştığımı söylemeden edemeyeceğim. Yavrucuğum çocukcağız senin yüzünden Azkabana gitmiş be! Neyse efenim işimiz rüya tabir etmek değil mi. Öyleyse onu yapalım. Şimdi güzel yavrucuğum arkadaşını söylediği "Seni hissetmek beni her zaman heyecanlandırıyor." şeyi beni çok dehşete düşürdü. Burdan şunu çıkartıyoruz ki sen bu arkadaşına zamanında bir takim kismi yada bütüni cinsel dürtüler beslemişsin. Ruhun ya da fiziken olarak olabilecek bu cinsel dürtüler konusu bneim uzmanlık alanım olmadığından sizi yakın dostum Haydar Dümam'a yönlendireceğim. Sizi daha iyi aydınlatacaktır. Gelelim diğerlerine. Sen uyanırken hücreye giren ruh emici sana bir haber geleceğine delalet ediyor yavrucuğum. Ama bu kötü bir haber. Yani annen mi ölecek desem, baban mı ikizin mi bilemedim. Imm çok sert oldu bu dur şöyle yapalım. Baştan alıyorum. Sen uyanırken hücreye giren ruh emici sana bir haber geleceğine delalet ediyor yavrucuğum. Yani senin ailenin diğer üyelerinden birinden daha uzun yaşayacağına olabilir. Hah böyle daha iyi oldu. Hücreden çıkamaman da aklının bir köşesinin hala arkadaşında olduğunu gösteriyor. Azkabana hapsedilmeden önce sevişemedin içinde kaldı di mi? Öhöm neyse yavrucuğum benden bu kadar. Tekrar bir rüyan olursa bana yazabilirsin. Son olarak bir papaza günah çıkartman da sana yardımcı olabilir.

Bir de yazıktır günahtır. Git kurtarıcan mı napcan çocuğu.

lari lari masmavii gözleri boncuk mavii
1 sayfadaki 1 sayfası