Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rüyalarınız..

5 posters
YazarMesaj
Sidney Celico
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Sidney Celico

Lakap : Sissy[Sanırım muhallebi bebesi demekti.]

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Rüyalarınız.. Empty
MesajKonu: Rüyalarınız..   Rüyalarınız.. Icon_minitimeSalı 28 Haz. 2011, 15:19

Başlıktan da belli olacağı gibi konu gayet açık. Paylaşmak istediğiniz rüyalar için buraya alalım sizi.. Very Happy
http://www.houseofnightinvenice.vampire-legend.com
Angela Marlyssa
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı
Angela Marlyssa

Lakap : Ölüm meleği.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Rüyalarınız.. Empty
MesajKonu: Geri: Rüyalarınız..   Rüyalarınız.. Icon_minitimePaz 03 Tem. 2011, 16:00

Eski ve en saçma rüyamda bir mağranın için ejdarhayla savaşıyorum. Sonra mağrada bir delik açılıyor. Oraya girdiğimde de kendimi bir alışveriş merkezinde buluyorum.

İşte bende böyle saçma rüyalar görüyorum.
Very Happy
Kristen Moe Anastassakis
Kristen Moe Anastassakis

Lakap : **Kriss**

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Rüyalarınız.. Empty
MesajKonu: Geri: Rüyalarınız..   Rüyalarınız.. Icon_minitimePaz 03 Tem. 2011, 19:19

o da bi sey mi??
ben bi keresnde dersanedn karne aliyodum sonra acun ilicalinin surduğu servise biniyodum.Serviste kucuk bi file sirk kiyafeti giydirip servisten iniyodum..Sonracigima sogan agacinin yanindan geciyodum ve uyandim!!
Bu nedir ya?? Smile
http://houseofnightinvenice.vampire-legend.com
Angela Marlyssa
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı
Angela Marlyssa

Lakap : Ölüm meleği.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Rüyalarınız.. Empty
MesajKonu: Geri: Rüyalarınız..   Rüyalarınız.. Icon_minitimePaz 03 Tem. 2011, 19:30

Vayy bu da iyiymiş Very Happy

Bende bir keresinde bir film setindeyim. Su içmeye gidiyorum. Bir kapıyı açıyorum kendimi hayvanat bahçesinde buluyorum. Bi de normal hayvanlar yok cins cins hayvanlar var. Sonra uyandım.

Tabii o zamanlar çok belgesel izliyordum Very Happy Neden izlediğimi bende bilmiyorum Very Happy
Misafir
Misafir

Rüyalarınız.. Empty
MesajKonu: Geri: Rüyalarınız..   Rüyalarınız.. Icon_minitimePaz 03 Tem. 2011, 19:56

Ben de bi keresinde forum oyunlarına oyun olmayan bir konu açıldığını görmüştüm. Rüyalarım çıkmaz sanıyordum ama çıktı. Kader.
Kristen Moe Anastassakis
Kristen Moe Anastassakis

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Rüyalarınız.. Empty
MesajKonu: Geri: Rüyalarınız..   Rüyalarınız.. Icon_minitimePaz 03 Tem. 2011, 20:16

sende ilginc yuralar var helin!!ama ben de daha ilgincleri var!!gece ilginc bi yura gorup gelcem Smile)
demek yuralarina cikti baslik sewde.ne iyi!ne iyi!ne ilgilendim simdi.
Misafir
Misafir

Rüyalarınız.. Empty
MesajKonu: Geri: Rüyalarınız..   Rüyalarınız.. Icon_minitimePaz 03 Tem. 2011, 20:19

Yura ne yahu?

Uyarı: Site yöneticileri sitenin her yerinde kullanılan Türkçe'ye önem veriyor. "w" kullanmak yerine "v" kullanırsan sevinirim. Özellikle de benim ismimde.
Kristen Moe Anastassakis
Kristen Moe Anastassakis

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Rüyalarınız.. Empty
MesajKonu: Geri: Rüyalarınız..   Rüyalarınız.. Icon_minitimePaz 03 Tem. 2011, 20:31

kuzenim rüyaya yura diyo.sence de cok sevimli degil mi??
aa!!neden ustume aliniyim ki?sitenin her yerinde yazim hatalari varken bana yardimci olmana sevindim..herneyse...
Gecen gun tvde resimdeki hayalet diye mi ne bi film vardi. zaplarken yanlislikla onu actim.bikac saniye hayaleti gormem..butun gece onu yuramda gormeme nedn oldu.tabi yuraya kendimden bi seyler de katmisim..yuramda en son hatirladigim sey o hayaletle sakalasmamdi Smile
Aethra L. Pavone
Seelie Sarayı Peri Leydisi
Seelie Sarayı Peri Leydisi
Aethra L. Pavone

Karakter Detayı
Statü: Yönetici
Uyarı:

Rüyalarınız.. Empty
MesajKonu: Geri: Rüyalarınız..   Rüyalarınız.. Icon_minitimePtsi 04 Tem. 2011, 15:10

Yukarıda admin arkadaşımın yaptığı uyarıyı tekrarlama gereği görüyorum. Kendisini ciddiye almak yerine alay ettiğin anlamı çıkıyor yazdığından ve bu ciddi bir durum. Sitenin her yerinde yazım yanlışı varken neden üzerine alınacaksın öyle mi? Sitenin başka herhangi bir yerinde bana 'v' yerine 'w' kullanıldığını göster o kullananı da uyaralım. Ve her yerdeki yazım yanlışlarına gelirsek; dalga amaçlı yapılan belirli şeyler dışında Türkçenin düzgün kullanımına dikkat ediyoruz. Sitede bununla ilgili her yerde yazan kurallar var. Burası bir rpg sitesi ve role play dışı bölüm olsa bile Türkçe'ye özen gösterilmeli. Lütfen rpg sitesine uygun şekilde davranın. Ve bir daha ki sefere bir admin sizi uyardığında bunu ciddiye alsanız iyi edersiniz çünkü bunun tekrarlanmasına bir daha izin verilmeyecek.
Alessandra Aristide

Lakap : Alessa

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Rüyalarınız.. Empty
MesajKonu: Geri: Rüyalarınız..   Rüyalarınız.. Icon_minitimePtsi 04 Tem. 2011, 15:20

Geçen rüyamda Ian Somerhalder'ı gördüm Cenk bana "Bi tarafın açık kalmıştır." dedi Cenk sağ ol yani Very Happy *.* ama harbiden güzeldi rüyam yeaa. Very Happy
http://lethallove.com

Rüyalarınız..
1 sayfadaki 1 sayfası