| Rüyalarınız.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sidney Celico Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Sissy[Sanırım muhallebi bebesi demekti.] Nerden : -London- Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 19/06/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| |
| |
Angela Marlyssa Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Ölüm meleği. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 201 Kayıt Tarihi : 30/07/10
| |
| |
Kristen Moe Anastassakis Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : **Kriss** Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 05/10/10
| Konu: Geri: Rüyalarınız.. Paz 03 Tem. 2011, 19:19 | |
| o da bi sey mi?? ben bi keresnde dersanedn karne aliyodum sonra acun ilicalinin surduğu servise biniyodum.Serviste kucuk bi file sirk kiyafeti giydirip servisten iniyodum..Sonracigima sogan agacinin yanindan geciyodum ve uyandim!! Bu nedir ya?? | |
|
| |
Angela Marlyssa Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Ölüm meleği. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 201 Kayıt Tarihi : 30/07/10
| Konu: Geri: Rüyalarınız.. Paz 03 Tem. 2011, 19:30 | |
| Vayy bu da iyiymiş Bende bir keresinde bir film setindeyim. Su içmeye gidiyorum. Bir kapıyı açıyorum kendimi hayvanat bahçesinde buluyorum. Bi de normal hayvanlar yok cins cins hayvanlar var. Sonra uyandım. Tabii o zamanlar çok belgesel izliyordum Neden izlediğimi bende bilmiyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rüyalarınız.. Paz 03 Tem. 2011, 19:56 | |
| Ben de bi keresinde forum oyunlarına oyun olmayan bir konu açıldığını görmüştüm. Rüyalarım çıkmaz sanıyordum ama çıktı. Kader. |
|
| |
| Konu: Geri: Rüyalarınız.. Paz 03 Tem. 2011, 20:16 | |
| sende ilginc yuralar var helin!!ama ben de daha ilgincleri var!!gece ilginc bi yura gorup gelcem ) demek yuralarina cikti baslik sewde.ne iyi!ne iyi!ne ilgilendim simdi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rüyalarınız.. Paz 03 Tem. 2011, 20:19 | |
| Yura ne yahu?
Uyarı: Site yöneticileri sitenin her yerinde kullanılan Türkçe'ye önem veriyor. "w" kullanmak yerine "v" kullanırsan sevinirim. Özellikle de benim ismimde. |
|
| |
| Konu: Geri: Rüyalarınız.. Paz 03 Tem. 2011, 20:31 | |
| kuzenim rüyaya yura diyo.sence de cok sevimli degil mi?? aa!!neden ustume aliniyim ki?sitenin her yerinde yazim hatalari varken bana yardimci olmana sevindim..herneyse... Gecen gun tvde resimdeki hayalet diye mi ne bi film vardi. zaplarken yanlislikla onu actim.bikac saniye hayaleti gormem..butun gece onu yuramda gormeme nedn oldu.tabi yuraya kendimden bi seyler de katmisim..yuramda en son hatirladigim sey o hayaletle sakalasmamdi | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Rüyalarınız.. Ptsi 04 Tem. 2011, 15:10 | |
| Yukarıda admin arkadaşımın yaptığı uyarıyı tekrarlama gereği görüyorum. Kendisini ciddiye almak yerine alay ettiğin anlamı çıkıyor yazdığından ve bu ciddi bir durum. Sitenin her yerinde yazım yanlışı varken neden üzerine alınacaksın öyle mi? Sitenin başka herhangi bir yerinde bana 'v' yerine 'w' kullanıldığını göster o kullananı da uyaralım. Ve her yerdeki yazım yanlışlarına gelirsek; dalga amaçlı yapılan belirli şeyler dışında Türkçenin düzgün kullanımına dikkat ediyoruz. Sitede bununla ilgili her yerde yazan kurallar var. Burası bir rpg sitesi ve role play dışı bölüm olsa bile Türkçe'ye özen gösterilmeli. Lütfen rpg sitesine uygun şekilde davranın. Ve bir daha ki sefere bir admin sizi uyardığında bunu ciddiye alsanız iyi edersiniz çünkü bunun tekrarlanmasına bir daha izin verilmeyecek. | |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: Rüyalarınız.. Ptsi 04 Tem. 2011, 15:20 | |
| Geçen rüyamda Ian Somerhalder'ı gördüm Cenk bana "Bi tarafın açık kalmıştır." dedi Cenk sağ ol yani *.* ama harbiden güzeldi rüyam yeaa. | |
|
| |
| Rüyalarınız.. | |
|