Leana Laudler Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
Konu: LL. Salı 21 Haz. 2011, 11:21
Hazal ben yinee İkinci üyeliğim.
Leana çok gençken, hatta neredeyse bir çocukken amcası tarafından tecavüze uğramış. Ondan bir kızı/oğlu olmuş. Amcası ise bu çocuğa bakmayacağını söyleyerek, para karşılığında başka bir aileye satmış. Leana amcasının işkencelerine dayanamayarak onu öldürmüş ve zaten Hogwarts'da okuduğu için Muggle'lar onun yaptığından habersiz. Aslında kimse bilmyor. Okulu başarıyla bitirmesine rağmen düzgün bir meslek edinmek istememiş. Kafasını daha iyi dinleyebileceğini düşünerek bir dükkan açmış. Hala orayı işletiyor.
Slytherin mezunuydu. Gerçekten bir Slytherin öğrencisiydi. Hırslıydı. Ama çalışkandıda. Kita okumaktan çok hoşlanırdı. Hala öyle. Hırsı onu hep başarıya ulaştırmıştır. Acımasız değildir. Kötü biride sayılmaz. Ama insanların kendisiyle oyunlar oynamasından nefret eder. Yalandanda. Kendiside yalan söylemez çünkü gerekesiz bulur. Söylemek istemediği şeyleri içine atar, yalan söyleyerek başına bela almaz. Sakin biridir. İyi bir büyücüdür falan...
Aradıklarım, -Öncelikle bir çocuk. Yıllar önce elimden zorla alınan. Tesadüfen tanışmayacağız elbette. Ben onu araştıracağım Hogwarts'da. Kız da olur erkekde. En az IV. Sınıf öğrencisi. Slytherin yada Ravenclaw tercihimdir.
-Partner. Aslında bana aşık olan, benimde ona aşık olduğum biri. Tam anlamıyla partner değil yani. İleride tabii açılacağız birbirimize ama bana tecevüz edildiğinden ben ona yaklaşmak istemeyeceğim. Biz bunları yaşarken başka biriyle de birlikte olabilir yani farketmez.
-Dostlar. Sadece iki tane. Biri bayan biri erkek olmalı. Hogwarts yıllarından beri arkadaşlarım olacaklar. Çocuğu bulmada falan yardımcı olabilirler.