Lilith Ann Manson Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Vittorio Nerden : Vampristan Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 20/06/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Öhöhöhöhöööyt. Ptsi 20 Haz. 2011, 21:43 | |
| Eveet. En bayıldığım şu tanışma faslını bi atlatalım hadi. girdik madem tanıtalım bakalım.
Adım Ceren. arkadaşlar bana kısaca UYAN TENEFÜSTEYİZ der.'Naber len' dedikleri de olur. Siz istediğinizi diyin. 1756 doğumluyum, 16 yaşımda dönüştürüldüm. (: Şuanda 16 oluyorum sanırım. . Vampirim.
neleri severim ?
Eric Northman severim Bill Compton, severim. Kitap yazarım, daha çok okurum. Film izlemeyi, müzik dinlemeyi, oturmayı, yemek yemeyi.. Hayatı severim ya ben . Müzik tercihim Black, Hevay , Death , Goth, Doom, Nu...hertürlü Metal arasında değişir: Cradle of Filth , Anathema, Avenged Sevenfold, Marilyn Manson, Epica, Pink Floyd, Deep Purple , Otep , Opeth, Metallica, Nightwish... başlıca dinlediklerim.
True Blood başta olmak üzere 88 tane dizi izliyorum aynı anda 2 dizi birden izleyerek sakız çiyneyebiliyorum.
Anime izlerim, Vampire Knight, Blood+, Trinity Blood, Pandora,Hellsing... Bu aralar pek izlemiyorum ama.Playstation oynamayı severim.Hayatta en çok sevdiklerim PC 'm ve TV'm.Başka kimsem yok... [acıklı müzik efekt] Karikatürle ilgilenirim Çizmeyi de severim, daha çok okurum. Yiğit Özgür'ü camı açıp 'Bütün Dünya Duysun. Aylavyu Yiğit Özgüüüeer' diyecek kadar severim. Ciddi değilim. Ve evet. Tahminler doğru:HUNİLİYİM. Ayakkabı numaram 39. 40 da olabilir emin değilim. 46 bedenim...sanırım. Yay Burcuyum.
Bayılırım ya ben saçmalamaya Ne kadar saçma bir..şey olduğumu ordan anlamışsınızdır. ahaeheıhıihi.
Çok öttüm. başta sevmem mevmem diye konuşurum.sonra da biri 'sus baa' diye böğürene kadar konuşurum.tamam ya. gidiyorum. Hoşgeldim hoş da buldum. | |
|
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Öhöhöhöhöööyt. Salı 21 Haz. 2011, 08:57 | |
| oha okuyana kadar gözlerim çıktı haaa düzgün yazaydın ya şunu O.O neysem nurdan bende memnun oldum hoş gelmişin ^^ | |
|
Lilith Ann Manson Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Vittorio Nerden : Vampristan Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 20/06/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Öhöhöhöhöööyt. Salı 21 Haz. 2011, 12:18 | |
| | |
|
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Öhöhöhöhöööyt. Salı 21 Haz. 2011, 12:25 | |
| okunacak gibi değildi ama yaaaa O.O | |
|
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0