Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kayla Vick Hadria

2 posters
YazarMesaj
Kayla Vick Hadria
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Kayla Vick Hadria

Lakap : *Vicki*

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Kayla Vick Hadria Empty
MesajKonu: Kayla Vick Hadria   Kayla Vick Hadria Icon_minitimePaz 19 Haz. 2011, 17:02

Kullanıcı Adı Soyadı: Kayla Vick Hadria
Karakteristik Özellikleri: İnatçı, kendini beüenmiş bir kız.Bir o kadarda kibirli.Ayrıca çok kokoş.Arkadaş çevresi yine de çok geniş.Dalga geçmeye bayılıyor ve oldukça eğlenceli birisi Vicki.
Kısaca Aile Geçmişi: Annesi kötü bir cadı.Babaso iyi bir insan.Kötü olmasının sebebi hem annesi hemde babasının teyzesini öldürmesi.Teyzesinin son sözü benim intikamımı al olmuş.
Örnek Rol Oyunu:

Kayla, geziniyor geziniyordu.Çok bencil biriydi.Süsünü seven bir kendini beğenmişti.Kayla kendini çok seviyordu.Ama arkadaşları ( kendi gibi bencil olan ) ona Vick derdi.Annesi de pek iyi sayılmazdı.Doğrusu, Vick onun izinden gitmeyi tercih etmişti.Kafası karışmış kendini budala gibi hissediyordu.Karanlık, hoştu.Hatta çekici ve fazlasıyla..Güzeldi.Vick, karanlığı seçmişti.İyilik yumakları onun tırnağı kadar olamazdı.Vick esprili biriydi.Ona neden iyileri sevmiyorsun dedikleri zaman O hep:
-' Onlar benim tırnağım kadar olamazlar' derdi.Bu konuda konuşunca teyzesi aklına geliyor ve ardından hemen ' Çünkü tırnağım oldukça uzun ' der ve geçiştirirdi.İşte Vick'in hikayesi:

Vick, 6 yaşındayken, annesi Bayan Hadria ona Karanlığı öğretmişti.Annesi dünyanın en kötü cadısıydı.Babası sadece bir insandı.Annesi babasını hiç önemsemezdi.Babası iyi biriydi.Ama Vick annesini seçmişti.Onun için önemli olan buydu.İnsanların ona saygı duyması.Bu yüzden karanlığı seçmişti.10 yaşına geldiğinde artık eski Vick gitmişti.Yerine başka birisi gelmişti.Bencil, ukala, kendini beğenmiş, kokoş birisi olmuştu.Ona neden iyileri sevmiyorsun dediklerinde aklına teyzesinin gelmesinin nedenide, babasının onu öldürmüş olmasıydı.İyiler aklına gelince gözünün önünde teyzesi Joany'nin son sözü aklına geliyordu.
-' Benim intikamımı almalısın '

Vick, hemen başka şeyler düşündü.Rujunu çıkarıp tekrar dudağını pembeleştirdi.Makyajını tazeledi.Kafası bulanmıştı.Uzun dalgalı kestane saçları rüzgardan bozulmuştu.Kahverengi gözleri kısılmış rüzgarın korkunç esintisinin taşları gözüne girdirmesinden korunuyordu.Kafasını salladı.
-' Hayır, bunları düşünmeyeceğim.Teyzemin intikamını alacağım.' dedi.Babası teyzesini öldürdüğünde, anneside onu öldürmüştü.Babasını..Vick bir baba sevgisini yaşayamamıştı..Zaten o pislik herifi seven kimdi.İyilik yumağı.Kafasını kaldırdığı anda karşısında bir kız belirdi.14-15 yaşlarında görünüyordu.
-' Hey, senin gecenin 12'sinde bu parkta ne işin var?' dedi.Onu terslemişti çünkü bu kız fena halde iyiydi.Iyyk.
-' Sen ne yapıyorsan onu' dedi.Vicki gözlerini kapatıp derin bir nefes aldı.
-' Uyuşturucumu kullanmaya geldin?' dedi dalga geçerek.Tabii ki kendisi kullanmıyordu.
-' Tabii ki hayır.' dedi.Kızın o neşeli hali gitmişti.yerine yüzünde asık bir surat soluk bir ten rengi, kahverengi yorgun gözleri ve keskin yüz hatları kalmıştı.'Sen kullanıyor musun?' dedi tek kaşını kaldırarak.Vicki gülümsedi.Korkunç bir gülümsemeydi.
-'Tek bir kelime:Sanane?' dedi.Kız homurdanarak çekip gitti.Arkasını döndü:
-'Teyzem'e selam söyle' dedi.Vicki'nin kafasında şimşek çaktı.Kıza koştu ve sarıldı.
-'Jenny!' dedi.Bu ölen teyzesinin küçük kızıydı.Kendisininde tatlı ama gizemli kuzeniydi.Onun yanında o kadar bencil değildi.
-'Vicki.Ne yapıyorsun burada?' dedi.Vick, geri çekildi.Elindeki bira şişesini yere koydu ve yanındaki banka oturdular.
-'Her zaman yaptığımı.' dedi.Kafası da iyiydi.Çakır olmuştu.Vick kendinde hissediyordu.Düşünebiliyordu.'Peki ya senin burada ne işin var?'
-'Evden kaçtım.Bugün 5. kez.' dedi.Güldüler.'Tanrım.Sen iyi değilsin, Vicki.' dedi.
-'Kesinlikle iyiyim' dedi esneyerek.
-'Yakınlarda bir otel olacaktı paran var mı?' dedi.
-' Bir bakayım' dedi ve ceplerini kurcaladı.Sırıtarak kafasını sağa sola salladı.Jenny gözlerini devirdi.
-'Hadi, gel.Ben de var' dedi.Vick gözlerini kapattı.Sonrasını hatırlamıyordu.

Gözlerini açtığında kendini hastahanede buldu.
-' Jenny?Ne?Ne oldu?' dedi.Jenny kızarmış gözlerini ona doğrulttu.Hemen sarıldı.
-'Ödümüzü kopardın, Vicki.Alkol komasına girdin sandım.Bayıldın.' dedi.Vicki alnını buruşturdu ve kafasını salladı.
-'Dün ne oldu?' dedi.Jenny, anlatmaya başladı.
-' Seni dün parkta gördüm.Bira içiyordun ve çakırdın.Önüne bakmıyordun bile.Yanına gelince beni tanıyamadın.tersledin.Sana iyi gibi davranmaya çalıştım ama beni yine tersledin.Sonra benim olduğumu anlayınca sarıldın.Evden kaçmıştım hani.Vicki, hiçbirini hatırlamıyor musun?' dedi.Vick için hepsi anlamsızdı.Dünü hatırlamaya çalıştı ama hayatından doğru düzgün birşey hatırlamıyordu.Sadece karşısındaki kızın Jenny olduğunu ve diğer yanında annesinin olduğunu biliyordu.Kendisini bile tanıyamıyordu.
-'Ne oldu bana?Anne, hiçbir şey hatırlamıyorum.' dedi.Sesi çok yorgun ve tizdi.Titriyordu.Tavandaki aynaya baktı.Çok solgundu.Vampir gibi görünüyordu.Kapı açıldı ve içeri fiziği oldukça düzgün zenci mini etek giymiş bir hemşire girdi.
-' Bayan Hadria?Ve Kayla Vick Hadria?' dedi.Annesi kafasını salladı.Bayan Hadria dediği annesi olmalıydı.Kaşlarını kaldırdı.
-'Bunu Kayla'nın yanında söyleyebilirim sanırım.Kızınız dün bayılınca kafasını burmuş ve bilinci yarı kapalı.' dedi.Annesinin gözleri doldu.
-'Ne kadar sürecek bu?' dedi.Hemşire kafasını sağa sola salladı.Bunlar ne diyordu? Kayla kendinin adı olmalıydı.Tavandaki aynaya tekrar baktı.Oradaki kızı tanımıyordu.Ama tanıdık geliyordu.Birden gözünün önünden birşeyler geçmeye başladı.Kendi kapkaranlık bir boşlukta hissetti, Vicki.Bir bira şişesinin kırıkları, sonra Jenny'nin asık suratı.Babası..Teyzesi..Hayatı.Şimdi herşeyi hatırlıyordu!Hayatını!Ve kendisinin karanlık birisi olduğunu...Hayatı film şeridi gibiydi.Ölüyor muydu?Hayır, daha 17 yaşındaydı.Çok gençti.Neler oluyordu?Bir anda ne kadar çok şey gelişmişti?

Birden kendine geldi.Ter içinde kalmıştı.Doktorlar başındaydı.Zenci hemşire gülümsedi.
-'Bayan Hadria?Kayla'nın bilinci açıldı.' dedi.Gerçekten öyleydi.Vick herşeyi hatırlıyordu.Derin bir nefes aldı.
-' Buradan gitmeye hazır mısın Vicki?' dedi Jenny.Kayla kafasını salladı.

Tam yola çıkmaya hazırlanıyorlardıki Bay Wenchester yollarını kesti.Bu komşularıydı.
-'Hey, Vicki, iyi misin tatlım?Tüm kasaba duydu.' dedi.Vick gözlerini devirdi.'Harika' diye mırıldandı.Bay Wenchester en yakınlarıydı.Vicki'yi severdi.Merak etmişti ki gelmiş olmalıydı.Vick yine kibirli bencil haline büründü.Yan yan gülümsedi.
-'Sorun değil, Jack.Ayrıca iyiyim' dedi.Jack Wenchester annesine aşıktı.Vicki bunu adı gibi biliyordu.'Gitmeliyiz anne' dedi ve hemen arabaya bindi.Sürücü koltuğuna oturdu.Yanına kenny arkayada annesi bindi.
-'Son model 0 arabanı çok özlemişim ya' dedi külüstüre bakarak.'Anne, benim arabam nerde?' dedi sonra.
-'Vicki, arabanı evde bıraktım.Biliyorsun, otomatiklere alışık değilim.' dedi.Vicki homurdandı.Arabayı bir türlü çalıştıramadı.Yani, çalıştı ama araba hareket etmiyordu.
-'Ne oldu?' dedi Jenny merakla.
-'Bu arabanın debriyajı ve freni çok sert.Anne, bayanlara göre bir araba alabilirdin.Mesela mini cooper.' dedi Vicki.
-'Ben araba kullanmıyorum biliyorsun Kayla.' dedi Bayan Hadria.
-'Bunu satmaya ne dersin?' dedi Jenny.Vicki kahkaha attı.
-'Yapma J, bu araba 10.000$ bile etmez.' dedi.Annesinin bozulduğunu görebiliyordu.'Yapma Bayan Hadria' dedi alayla.'Siz çok güçlüsünüz ha?' dedi sonra göz kırparak.Annesinden ses gelmeyince arabayı zorlanarak çalıştırdı.Sesi öyle birşeydi ki kulaklarını tırmalıyordu.Camı sonuna kadar açarak yumuşak rüzgarın yüzünü okşamasına izin verdi.
Bir sorun vardı.Vicki hayatındaki HERŞEYİ hatırlayabilmiş miydi?
Lexlander
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lexlander

Lakap : Lex.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Kayla Vick Hadria Empty
MesajKonu: Geri: Kayla Vick Hadria   Kayla Vick Hadria Icon_minitimePaz 19 Haz. 2011, 19:33

yıldız seviyeniz;****
IV.Sınıf Syltherin!

Kayla Vick Hadria
1 sayfadaki 1 sayfası