Victoria Robyn Fenty Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Vicky. Nerden : Barbados Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 22/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Victoria. Cuma 30 Tem. 2010, 17:46 | |
| Ad-Soyad: Victoria Robyn Fenty
Kişisel Özellikleri: Çok güçlü bir kişiliğe sahiptir. Son derece azimli, zeki ve kararlıdır. Atalarından Vicky'ye kalan güçlü bir savaşçı ruhu vardır. Fazla konuşmaz. Duygularını belli etmez, karşısındaki asla tam olarak ne hissettiğini kestiremez.
En çok bulunduğu ortam: Kafasını dinleyebildiği her türlü ortam Vicky'ye uygundur.
Yapmayı sevdikleri: Yalnız kalıp düşünmek. Kafasını kurcalayan ya da canını sıkan bir şey varsa Vicky bunu ortadan kaldırmak için çok sıkı bir planı yalnıca birkaç dakikada yapabilir. Kan içmek ve müzikle uğraşmakta sevdikleri arasında...
Yapmayı sevmedikleri: Yalakalık.
Listedeki hangi gücü isterseniz: Yalanları Algılaya bilme
Sizce Nyx size neden bu gücü bağışladı: Her ne kadar karanlık tarafta olsada Victoria çok güçlü hislere sahip bir çaylaktır. Uğruna savaştığı şeye ne pahasına olursa olsun bağlanır ve elinden gelenin en iyisini yapar. Bunun içinde düşmanlarını en ince ayrıntısına kadar çözebilmiş olmalı. Nyx'te bunu fark etmiş olmalı ki bu gücü Victoria'ya bağışlamış.
Bu gücün kurgunuza ne etkisi olacak: Çok daha inandırıcı ve iyi rpler yapmamı sağlayacak. Bu güç sayesinde yapılabilecek savaşlarda da tarafımı en iyi şekilde koruyacağıma inanıyorum.
Özgeçmiş: İşaretlenmeden önce inançsızdım. Yanımda kimse yoktu. Her zaman kendi ayaklarımın üzerinde oldum. İşaretlendikten sonra da Nyx bana hiç samimi gelmemişti. Eğer inanabileceğim "iyi" bir ilah varsa neden başıma bu kadar kötü olay gelmişti? Neden beni korumamış ve bana yardım etmemişti? Bu nedenle iyiliğe hiçbir zaman yaklaşmamıştım. Daha sonra inançsızlığın getirdiği boş bir arayış beni Kalona'nın tarafına çekmeye başladı ve anladım ki bu uğruna kendimi feda edebileceğim kadar güçlü bir şey. O günden beri Kalona'nın tarafındayım. | |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Victoria. Cuma 30 Tem. 2010, 18:05 | |
| | |
|