Katja Ivanov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: venüs Salı 24 Mayıs 2011, 17:08 | |
|
*Venüs kadını temsil eder, Katja da kadını. Faşizan bir cinsiyet ayrımcı o.
Katja en büyük günaha sahip, ona ahlaksız diyebilirsiniz. Her daim intikam peşinde ve bu intikamı olabilecek en hastalıklı yöntemlerle elde etmeye çalışıyor, yapmaya çalıştığı ise gittikçe genişleyen bir boşluğu doldurmaktan ibaret, imkansız. Onu bir intikam uğruna dönüştürdüler, zaten hayatta kalışının sebebi bu, durmadan ve asla yorulmadan yaşamaya devam edecek. Yinede prensipleri olan birisidir, asla yalan söylemez ve sadece öldürmek için saldırır, ihaneti ve disiplinsizliğin cezası onun gözünde ölümdür, her zaman kibardır ve mükemmeliyetin yanında incelik de bekler. Sanata aşık bir karakterdir ya da kendisi sanattır, o da bilmiyor. Ergenliğin ilk yıllarından beri yaralara, morluklara, çürüklere, darp izlerine büyük bir ilgisi var, şimdi ise bir kurt adam ve sanatını icra ediyor, fiziksel şiddetten kaçınmaz, acı çekmeyi de sever, ona acı çektirecek kişi üstü ise elbette. Ayrıca Katja bir kadın ama hemcinslerine karşı nefret besleme potansiyeli daha yüksek çünkü erkekleri kendisine eşit görmüyor, çoğunlukla.
Peki, ne mi arıyorum?
1. Katja avlanmayı sever ve hastalıklı yöntemlerinden bahsetmiştim. İlk kurt adama dönüştüğü yıllarda kurban seçer -bu kurbanlar genelde çocuk olurdu- ve dolunay gecesi o kurbanlara saldırırdı. Bazılarını dönüştürdü, bazılarını ise öldürdü. Kurguma göre kaçıp kurtulan bir öğrenci gerek. Mümkünse o küçüğün kaçmasına yardım edip Katja'yı yaralayacak bir de yetişkin gerekiyor. Kybelin.
2. Kurt adamlar. Her türlü ilişki, kurgu.
3. Özel kurgular da uygundur, mesela Katja'nın düzenli olarak gittiği yerlerde tanıştığı kişiler mevcut olabilir. Bu kişilerle de her türlü kurgu yapmak mümkündür. Veronica. Düşman.
4. Hogwarts'dan tanıdığı, eski arkadaş-düşmanlar. Bu kişiler Katja'nın sapkın kişiliğinden haberdar olacaklar elbette fakat hiçbiri Katja'yı bu kadar yoldan çıkmış bilmeyecek. Son olarak, Katja karanlık doğasına rağmen zeka ile ödüllendirilmişti, bu yüzden bir Ravenclaw mezunu.
Okumaya üşenmeyenleri tek tek öpüyorum, sevgiler.
En son Katja Ivanov tarafından Salı 24 Mayıs 2011, 18:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: venüs Salı 24 Mayıs 2011, 17:44 | |
| Şimdi veronicada intikam kraliçesi olduğu için birçok yönleri benzer de olsa doğal düşmanlar dişli bir kadın düşman işime gelir *-* | |
|
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: venüs Salı 24 Mayıs 2011, 18:25 | |
| Ohh hatuna bak, dedim görünce. Ofelia var minim bomboş karakter.H.Ofelia Kybelin. Ona bi atraksiyon lazımdı. 1. bölüme atar mısın ki? Kurgu varmış zaten. Kıvılcım mısındır bi de | |
|
Eva Francessa Tougas Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: venüs Salı 31 Mayıs 2011, 14:46 | |
| Senin için potansiyel bir tehlikeyim aslında. Yine de dostuna yakın düşmanına daha yakın demişler. Arkadaş olalım mı O.O | |
|
Letje Caroll Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: venüs Salı 31 Mayıs 2011, 16:01 | |
| her kadın potansiyel bir tehlikedir. katja'ya geçince eklerim, kalp. | |
|