| Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? | |
|
+78Euterphe Kataraménos Leana Laudler Johannes Aquaritie Dixie Satellite Morgan Alessandra Aristide Brooklyne Edmanda Lena Duchannes Kristen Moe Anastassakis Blessing Ivalyn Desiree Mc'Reid Calvin Harrison Benson Vladimir Ivanov Arien Mira Eunice Peccatoris Electra Launder Marquez Ophelia Rhodanthe Catherine Russell Courtney Rodger Joseph Thomson Trish Seymour Mischa Sonechka Rhiannon Blodeuwedd Nemesis Aurélien Rhodanthe Mia Boieanca Jessica Rabel Xyre Cloud C. Caelvious Clement Caroll Letje R. E. Laeirova Eva Francessa Tougas Traviata Volante Beirut Austeja Calypso De'Lapore Lorelei Aurel Franky Morell Clyde Darren Orwell Letje Caroll Katja Ivanov Calbert R. Tallon Chelsea Hathaway Roxanne D'arcy Garven Presnyakov Borislaw Belmour Matthew L. Cameron Liam Northman Rebecca Elisa Darcia Eutich Zednite Raven Orlov Arianna Lucy Warren Feodora Ninockha Costea Cioran Victoria Morgenstern Savannah von Zarovich Patrick William Rock Pandora Elizabeth Rose Wayland Dorian Deamon Austeja Beatrice Moore Aphrodis Audrey Phyllis Machaon Aristide Cynthia Aristide Bjørn Devereaux Veronica Nathaniel J. Ablow Théodore Jaden C. Sturm Gaez Aethra L. Pavone Nicolas Miquel Aethra Bridget Blake Lexlander Carmella Decartius Astrid Bergström Adawolfa Albrecht 82 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 17:21 | |
| Onu kobacan seviyoruum, olala (: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 17:40 | |
| Niyeyse ünlüsü üzerine fantezik planları var Ac'in |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 17:50 | |
| Rpsini aşırı sevdim. Tanrı'yla konuşma kısmını falan özellikle. Rpyi şuan zevkle şaapıyorum *-* | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 18:16 | |
| bana yine çisem denk geldi aramızda bağ oluştu artık | |
|
| |
Arien Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Arien yeterince kısa değil mi? Nerden : Ankara. Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 05/06/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 19:05 | |
| ünlüsüne bayılıyorum, hole'un bi şarkısında dans eden gifleri var süper | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 19:07 | |
| Bugün tanıştık falan. SBS mağduru. Gözüme iyi bir kız gibi gözüktü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 19:10 | |
| valla tesadüf değil bu çisem kaçtır sen denk geliyosun bana hadi bakalım ne çıkcak bu arada o giflerin bulunduğu siteyi bana yollayabilir misn N | |
|
| |
Nathaniel J. Ablow Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 19:26 | |
| Dakımı ya. Değişmeli. Liv'e hakaret. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 19:30 | |
| Elif'i bu lafından ötürü kınıyorum. Çok da hoş bir takım o birkerem O_O | |
|
| |
Vladimir Ivanov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Rusya Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 31/10/10
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 19:42 | |
| Üsttekine miyav diyesim geldi şlkjhg | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 19:53 | |
| Anaa Jrm. Benim de metamdı. Yetenek değiştirims ya. Selamlar. Yakışmış. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 19:55 | |
| Eliif. Bjorn ile bir türlü rpsini göremedik. Merakla beklemekteyin falan da. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 19:59 | |
| aaaa ama oldu mu bu gayette güzel yaptın şimdi takımımı len ıskaaa veeee kader ağlarını örüyor ve yine bana çişem denk geliyor çok sevimli iyi mi iyi birine benziyo bi konuşmuşluğumuz yok ama öyle yani | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 20:01 | |
| Çisem büyük salonda var bebijim. Gülsüm, bulamadım bişi. | |
|
| |
Calvin Harrison Benson Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Calvin Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 29/10/10
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 20:04 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 20:10 | |
| Üçartibir küçüktürüç./ Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Bence juk oturdu netenyılcıma. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 20:23 | |
| Şuan çok üşendim; ama yarın kesinlikle okuyacağım bakalım rpsini. Ha bu arada konuşmak konusunda ilk adımı attık, pmden msnimi verdim ona. | |
|
| |
Calvin Harrison Benson Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Calvin Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 29/10/10
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Perş. 16 Haz. 2011, 20:47 | |
| | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma 17 Haz. 2011, 07:42 | |
| Ne zamandır konuşmadığım güzel insan, olala *-* | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma 17 Haz. 2011, 08:01 | |
| Eski adını daha mı çok seviyordum bilmiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma 17 Haz. 2011, 08:43 | |
| Bi'ara ünlüsünü mü değiştirmişti ne. Ne oldu ona? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum *-* | |
|
| |
Desiree Mc'Reid Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma 17 Haz. 2011, 12:15 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma 17 Haz. 2011, 12:36 | |
| Selam Hazal. Naber Hazal? Zaten tanıyosun beni Hazal. Tanımazsan kızarım Hazal. |
|
| |
Desiree Mc'Reid Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Cuma 17 Haz. 2011, 12:54 | |
| Ehm 3+1 diyeyim. Hepimiz en az 3-4 kere ihlal ettik kuralı ama olsun asdfsd Hazal'ı birçok sitede gördüm; ama hiç tanışmadım *-* | |
|
| |
| Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? | |
|