| Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde | |
|
+6Théodore Jaden Kyria Jerdet Pandora Patrick William Rock Victoria Morgenstern Bridget Blake 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Patrick William Rock Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Cuma 20 Mayıs 2011, 21:23 | |
| iki elim kanlı olsa da yarın kesin kes gidiyorum >_> | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde C.tesi 21 Mayıs 2011, 08:11 | |
| filmi izlediğimi hatırlamıyorum. sırf johnny'e bakıp durdum. bütün mimiklerini, hareketleri, gülüşünü falan izledim yani aayy ne güzeldi o öyle yaw deli gibi yürüyo bide deniz kızı da çok taştı hani. ama johnny daha da taştı hani. Bir göz kalemi bir erkeğe bu kadar mı yakışır dedirtiyor insana | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Bridget Blake Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde C.tesi 21 Mayıs 2011, 11:28 | |
| Gidiyorum a... gidiyorum lemğ. Ashley'i ayar ettim gidiyorum olmğ. *-* | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde C.tesi 21 Mayıs 2011, 11:30 | |
| Bravooo. |
|
| |
Rebecca Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Araf. Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 29/10/10
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde C.tesi 21 Mayıs 2011, 15:31 | |
| ulen ya *-* babam bugün sinemaya gitcen mi dedi de gitmedim. Kahrolası + körolası. Dönüş otobüsüne bindiğimde gördüm karayip korsanlarının olduğunu . Ü.ü kısmet değilmiş | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 06:45 | |
| Gittim kiiiiiiiiiiiiiiiii. Dün gittimmmmmmmmmm kiiiiiiiii. Ah, filmden çıkarken böle bi eksiklek hissettim. üü. diye ağlayacaktım, coni gözümün önündeyken gitti moduna girdim ya xD Valla armonideki 4.2o seansını kaçırıyorduk, oradan metro porta 5 seansına gittik. tam zamanında gittiğimiz için bilet yoktu tabii. ama kadın bize bi kıyak geçip gelmeyen izleyicilerin biletini kesti xD olmğğ! Kıvıl, papaz harbi taştı. Yani kara sakalın aksine insanı imana getirir yeminle *-* ayyymanininin... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 10:56 | |
| Ayyy, Merliiin. Merak ettiğin çığlık nasıldıı? |
|
| |
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 11:07 | |
| xD koptum orada ben ya... "AAAAAA..." | |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 11:26 | |
| Ne çığlığı ya ben hatırlamıyorum çığlık falan | |
|
| |
Patrick William Rock Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 12:07 | |
| Ohoo, sen fena kaymışın xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 12:14 | |
| Hatırlamadığım bazı yerler var abi o çığlık en sondaki falan mı Penelope İspanyolca saydırıyordu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 12:46 | |
| Hayır, zombi Jack'ın yapma bebeğini uçurumdan aşağıya atıyordu. orada bir çığlığı var öl geber ya xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 13:08 | |
| Ay tamam hatırladıımm orada gülmekten ölmüştük ahahaha harikaydı ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 13:11 | |
| | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 16:55 | |
| ahh en sonunda gittim gördüm ve bayıldım. Birtek o aptal maymunda yerimden zıpladım ama müthişti. Coni ya adama birkere daha aşık olurken o rahibide yok sayamam. Neydi o yaa süper filmdi | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde Paz 22 Mayıs 2011, 17:15 | |
| 'Karayip mi? O aptal film bitmedi mi ya!?' diyenlerin canı çıksın u.u | |
|
| |
| Ve Huzurlarınızda: Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde | |
|