| Adawolfa ~ | |
|
+4Eutich Zednite Aethra C. Sturm Gaez Adawolfa Albrecht 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Adawolfa Albrecht Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 18:52 | |
| Cani, gaddar. Adawolfa tam olarak bu özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. İnsanlara acı çektirmekten zevk aldığı gibi, bu olay kendisine uygulandığında dünyada kıyamet kopacak demektir. Şehvet ve acı duygusu gözünü kör etmiştir. Bunun dışında oldukça donuk bir yüzü vardır. İfadeleri, düşünceleri bırakın yüzünü, gözlerinden bile okunmaz. Ancak gözlerinde her zaman karşısındaki erkekleri etkileye bilecek bir duygu yatmaktadır. İstediği elde etmek için bedenini bile satabilir. Sinsi birisidir. Bunun yanında zekâsıyla boy ölçüşmek bile imkansızdır. ~ Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ailenin en küçük kızı olarak hiç şımartılmamıştır. Belki bu yüzden, belki de başka sebeple, şiddete eğilimli bir kız olmuştur. Faşisttir. Almanlar, Almanya, Almanca hayranıdır. Anlatılmayacak derecede. Bu sebeple çoğu zaman Almanca konuşur. Bunun yanında hiçbir şeyden korkusu yoktur. Ne kurt adam/kadın ne de vampirler. Hatta böcekler bile. Asla korkmaz. O konuda oldukça cesurdur. Kusursuz yalanda söyler ayrıca. ~ Kurgular:Sözünü dinlediği birisi. Yalnızca onun sözünü dinliyor. Büyük olması tercih. (Yetişkin) x Victoria Morgenstern: Sözünüzden aska çıkmayacağım Bayan Morgnstern. Buna emin olabilirsiniz. Adawolfa'nın okulda yaptığı kural dışı şeyleri müdüre yetiştiren birileri. (Öğrenci) x x ... Adawolfa'nın gerçek anlamda aşık olduğu birisi. (Yetişkin/Öğrenci) * Adawolfa'ya hayranlık besleyenler. (Öğrenci/Yetişkin) x x ... Adawolfa'nın koruduğu minik. (Öğrenci) x Adawolfa'nın nefret ettiği, hatta daha önce kavga ettiği insan. (Öğrenci/Yetişkin) x Raven Orlov: Buraya bir şey bulamadım, sonra yazarım asdfg. x Matthew L. Cameron: Bana o düşüncelerini savunma. Sana senin fikirlerini soran oldu mu?! Sümsük! x ...
Adawolfa'yı koruyan. (Yetişkin) x Michael: Beni koruyor. İşime gelmiyor değil hani. Hoşuma da gidiyor. Ama benimle böyle konuşması çıldırtıyor. Yine de beni umursayan birisinin olması, beni mutlu ediyor. Adawolfa'nın içten içe sevdikleri. (Öğrenci) x Diana Rynkar: Onu seviyorum. Çok olmasa da... Yine de ona bunu hissettiremiyorum. Elimde olan bir şey değil. x
Adawolfa'nın saatlerce konuştuğu ve anlaştığı birisi. (Öğrenci) x Théodore Jaden: Çok nadide bir parçasın benim için. Sıkılmadan takılıyorsun benimle. Çok tartıştığımız oldu, ama hep olumlu bir yöne bağladık. Bu güzel bir şey. Adawolfa'ya iyi davranan, ona bir şeyler anlatmaya çalışan birileri. (Yetişkin) x Charlotte A. Madison: Seni saatlece dinleyeceğimi mi düşünüyorsun? Sen git de kendi binandakilere laf geçir önce. Kendini beğenmiş. x ... Varlığı Adawolfa'nın tüylerini diken diken yapıyor. Takılmayı, konuşmayı sevmiyor. (Öğrenci/Yetişkin) x Letje R. E. Laeirova: Çok garip birisin. Beni ürpertiyorsun resmen. Benden uzak dur yeter. Sende garip bir şeyler var. x ... Adawolfa'nın arzuladığı. (Öğrenci/Yetişkin) x C.Sturm Gaez: Ne kadar kavga etsek de seni ne kadar arzuladığımı bilemezsin. x xFarklı kurgulara da açığım.
En son Adawolfa Albrecht tarafından Paz 15 Mayıs 2011, 16:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:05 | |
| Başta ov tam Sturm'e göre dedim. Ama biraz anarşist bu velet. O yüzden karmaşık duygular içerisindeyim. Bir de hazcı. Kendine acı çektirerek ya da birilerini deşerek Nirvanaya ulaşıyo. Hayran olduğuyla nefret ettiği arasında kaldım. Senceeğ? | |
|
| |
Aethra Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:07 | |
| Michael bir vampir görüldüğü üzre istediğin bir kurguya ekleyebilirsin tabii vampirlerle kurgu düşünüyorsan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:09 | |
| Bilemiyorum. Adawolfa çok garip. Yani, haddinden fazla. Sturm'e hangisi uyarsa. ~ Michael, sana da nasıl bir kurgu oluşturabiliriz ki? O belirttiğim kurgular dışına çıkabilirsin. Yani sorun değil. Farklı kurgularda kabul. Ne biliyim, yani nasıl bir kurgu yapılabilir ki? | |
|
| |
Aethra Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:13 | |
| Hımm dikkatimi çekmişsindir bir şekilde davranışlarınla falan. Seni koruyor olabilirim, bunun karşılığında sende bana saygı,sevgi artık her neyse duyarsın falan filan. Arkanda ben varım gibilerinden yani asdsd bu kadar oldu benden kıtımdır biraz bu konu da *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:21 | |
| Tamam şöyle diyelim. Adawolfa senin dikkatini çekmeyi başarmış, sende bu olaydan dolayı ona biraz daha yakın davranmışsın diyebilir miyiz? Cinsel veya aşk anlamında yakınlaşma değil. Hani, kendini yakın hissediyorsun. Ani bir durumda Adawolfa'yı koruyabileceğini hem Adawolfa hem de sen biliyorsun. Ancak Adawolfa'nın küstah davranışları falan senin eğlencen. Yani, sana karşı sergilediği davranışlardan zevk alıyor, eğleniyorsun denebilir. Olur mu ki? | |
|
| |
Eutich Zednite Nefilim | Gölge Avcısı
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:23 | |
| olur süper olur bu karakterimle de kurgu istiyorum ama ben kişilik özelliklerimi yazayım sen at o başlıklardan birine ya da özel kurgu bulalım gene depresif,ikiyüzlü,karanlık,bazı konumlarda sadist ve bulaşan olmadıkça içine kapanık. Kendi iç çekişmesini yaşıyor ve acılarından kurutlamıyor.Dünyanın verdiği o büyük savaşı Diana da içinde yaşıyor. Aydınlık ve karanlık iki tarafta ona acı veriyor. Beyninin içinde hep bir ses var ve onu tuhaf biçimlerde etkiliyor. Bazen etrafta onu uyaran minik bir kız çocuğu gördüğünü sanıyor. Delirmenin eşiğinde anlayacağın. Eskiden herkese bulaşırken bu durum onu iyice içine kapanık bir hale getirdi. Ama genede bir olay olduğunda eski Diana geri dönüyor.eh biraz dengesiz bir karakter ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:24 | |
| İlginç severim. Bu da çok normal değil zaten. Nefret ettiği olsun. Almanlara karşı ırkçı bi politika izleyebilirim. Baya da sevmem zaten onlar. İyi güzel. Bi ara çatışalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:27 | |
| O zaman, Adawolfa Diana'nın bu durumu anlıyor, ama içinde iyimserlik veya ona benzer sempatik (?) duygular yatmadığı için dalga geçiyor. Yüzüne karşı delirdiğini, kafayı sıyırdığını ve yakında bu okuldan atılacağını söylüyor daha doğrusu bağırıp duruyor. Fakat bunun yanında, senin hakkında konuşulan bir konuda karşısındaki insanlara sövüyor ve senin kadar iyi birisi olduğunu söylüyor. Hatta karşı çıkılır veya Adawolfa'nın damarına basılan bir laf kullanılırsa konu kavgaya kadar gidiyor. Olur mu bu da? ~ O zaman Sturm kendini kollasın diyebilirim. Aşırı kavga sever bir kız Adawolfa. Soluğu müdürün odasında alırız artık. Sonra ceza zindanlarına mı gideriz bilemiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:29 | |
| yalnız benim bu durumumu bilen kişi sayısı sadece 2. Joseph ve Audrey diğerleri beni sadece eski canlılığını yitirmiş içine kapanık Diana olarak biliyor. Sen benim durumumu biliyor olma yani. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:31 | |
| Tamam. O zaman şöyle diyelim, Adawolfa senin yanındayken senden nefret ediyor, yani seninle konuşurken hep yüzüne kötü yanlarını vurguluyor; fakat bunun yanında diğerlerinin yanında seni aşırı koruyor ve ufacık olayları bile anında büyütüp kavgaya kadar götürüyor. Bu olur o zaman? | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:33 | |
| bu uygundur | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 19:34 | |
| Tamamdır, ekledim o zaman. | |
|
| |
Théodore Jaden Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 20:03 | |
| Şimdi bu karaktere objektif yaklaşamıyorum çünkü yedinci sınıfta hazırladığım performans ödevinden beri Hitler'e takıntım vardır. Üçüncü reich dönemine bir sempatim var ama hislerim olumlu yönde mi olumsuz yönde mi ben bile bilemiyorum.
Raven Orlov, Slytherin, VI. Sınıf. Fanatikliğe karşı ve Adawolfa'nın zekasını doğru kullanamadığını düşünüyor, Hitler gibi. Ona göre başka fikirlere açık olmamak -ki ben karakterini bağnaz buldum- kişiyi güçsüz kılar. Bu yüzden Raven, Adawolfa'yı küçümsüyor ve Alman karşıtı insanlara gösterdiği tutum ile kolayca açığı bulunabilir, yenilgiye uğratılabilir olduğunu düşünüyor. Evet, evet, tıpkı Hitler gibi. Adawolfa'nın sonu da Hitler gibi olacak Ravan'a göre. Kendini imha edecek.
Théodore Jaden, Ted ise güç düşkünü, ailesinden almış bu özelliğini ve Adawolfa'nın aksine katı kuralları olmayan, asla takıntılar edinmemiş yani zekasını sınırlamamış. Alt edilemez bir zekası olduğuna inanıyor ama ben bu durumun Adawolfa ile olumsuz bir ilişki yaratmasını istemiyorum. O ikisi karşı karşıya geldiklerinde oturup saatlerce konuşabilirler ve Ted çoğu düşüncesini onaylamasa da bir insana saygı göstermeyi başarabilir. Yani nasıl desem, Ted'i Stalin olarak düşünebilirsin.
Şimdi Raven için düşman, Ted için ise duygusal bir şeyler oyu kullanacağım. Gerçi Ted'in kurgusunda ne yazdığımı ben bile anlamadım yani sana kolay gelsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 20:11 | |
| Adawolfa'nın bir şeyler konuşabildiği tek insan olabilir Ted. Yani Adawolfa'nın düşmanlık beslemediği, düşüncelerini paylaşabildiği ve muhabbet edebildiği türden. Yani anlaştığı tek insan olabilir Ted. Olur mu? | |
|
| |
Théodore Jaden Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 20:19 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ C.tesi 14 Mayıs 2011, 20:22 | |
| Tamamdır o zaman. Onuda şaaptım. | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Adawolfa ~ Paz 15 Mayıs 2011, 09:41 | |
| Faşistimizde oldu artık asadfasd xD Şimdi, Matt var bir tane; Matt'in Lejant'ıAydınlık lideri bu arkadaş ama iyi çocuktur falan sfsda xd Bi de Char var; Charlotte'un Lejant'ıChar Ksks profesörü ama aydınlık bir karakter ne kadar anlaşırsınız bilemedim. Letje R. E. Laeirova var birde.Letjenin henüz lejantı yok ama vempayır bu hatun, Hogwarts da ama kovulacak. Hedonist kendisi o orada bi de diğer Letje 'kurt adam olan' ile sıkı bir bağları var. Aslında vampirlere ters bir durum bu. Soğuk bir görüntüsü var dışarıdan. Karanlık bir kişilik kendisi. Filan. Bi de karakterinin faşizanlığı benim karakterleri rahatsız edebilir, muhtemelen. Özellikle Matt'i, Letje umursamayabilir pek. Char ise durumun pozitif taraflarını arayacaktır xD Ne yapsak ki bunlarla? Hoş geldin bu arada =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ Paz 15 Mayıs 2011, 09:57 | |
| Matthew'la kavgalı olabilirler bence. Yani olabilir. Hatta Adawolfa'ya Almanlar hakkında bir şeyler söylemiş olabilir. Ouv, Adawolfa yolar valla. ~ Charlotte'u da sevmez. Yani, Charlotte Adawolfa'yla konuşmaya çalışabilir, ama bizim küçük Slytherin'imiz bu durumu reddeder ve her seferinde yüz üstü bırakıp gidebilir yani. ~ Letje... Bu vampirle karşılaştığında etrafa negatif bir enerji yayıldığını kendisi bile hissedebilir yani. Ki korkmaz vampirlerden börtüden böcekten. Ama o kızla konuşurken bir soğukluk hisseder mesela. Olabilir yani dimi? | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Adawolfa ~ Paz 15 Mayıs 2011, 10:01 | |
| Matt ile kavgalı olsunlar ancak matt almanlara düşman değil faşizm karşıtı, bence adawolfa ideolojisi hakkında konuşmuş olsun.
Charlada dediğin gibi olsun =)
Letje'nin vampir olduğundan kimsenin haberi yok ama işkillen rahatsız ol kızdan güzel, tamam yapalım bunları =) | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Adawolfa ~ Paz 15 Mayıs 2011, 14:39 | |
| İşte tam Vicky'nin sevdiği öğrenci lejantVictoria acımasız, katı ve gerçek anlamda kötüdür. Kolay kolay birşey sevmez, sevdikleri sınırlıdır ama öğrencileri tabi sly'leri biraz daha gözetir. Yinede onlar içinde bile ayrım yapar. Karanlıkla eş anlamlı olan bu profesöre uygun bir yer bulabilirsin sanırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ Paz 15 Mayıs 2011, 15:39 | |
| Adawolfa'yı inceleyen, davranışlarını gözleyen bir profesör olabilir mesela. Özel işlerini Adawolfa'ya yaptıran *-* | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Adawolfa ~ Paz 15 Mayıs 2011, 16:23 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ Paz 15 Mayıs 2011, 16:42 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Adawolfa ~ Paz 15 Mayıs 2011, 17:00 | |
| | |
|
| |