Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Samantha Celest

2 posters
YazarMesaj
Lorelei Aurel
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lorelei Aurel

Karakter Detayı
Statü: Üye
Uyarı: 0/0

Samantha Celest Empty
MesajKonu: Samantha Celest   Samantha Celest Icon_minitimePerş. 29 Tem. 2010, 09:23

Ad-Soyad:Samantha Celest Montgomery
Kişisel Özellikleri:Yalancı kimi zaman küstah inatçıdır. Şımarıkta olabiliyor bazı zamanlarda. Genelde kendi grubunu oluşturur ve ona göre takılır. Bazen ayrımcılık yapar ama çok sık olmasada bundan suçluluk duyduğuda olur. Tipik değildir anormaldir. Delidir bazen çılgındır. Dikkat çekmeyi sevdiği gibi dikkatleri olumsuz şekilde üstüne almayı da bilir. Başarısız olursa delirir. Yenilgiyi kabul etmez ve kurallara uymaz. Hırçındır. Çıkarlarına göre hareket eder. Sürtük gibi davranmaktan çekinmez. İnsanlar onun herkesle yattığını sansa da o hala bir bakiredir. Ama bundan kimseye bahsetmez. Bakire olduğunu sadece kendisi ve en iyi arkadaşı bilir. Hayatının aşkını bir gün bulacağını bilir. İnsanların en kötü anılarını öğrendiğinde onları o anılarıyla tehdit edip istediğini yaptırır çoğu zaman. Bu anıları öğrenmek onun içni hiç de zor olmaz. Tam bir dedikodu canavarı denilebilir onun için. Erkekleri kızlardan daha iyi ikna etme yeteneği vardır. Uzaktan pek sır saklamayacağı görünür. "Ağzında bakla ıslanmaz." sözü tam ona göredir çevresindeki insanlara göre. Fakat en yakın arkadaşlarının sırlarını kimsemeye söylemez. Yiğeni Eric ile uğraşmaya bayılır. Onu sinir etmek onun içni sanki hayat felsefesidir. Buradanda anlaşılacağı üzere sinir bir kişiliktir. Sadece Eric değil, birçok kişiyi sinir etmekten mutluluk duyar. Bunun yanı sıra çok renkli bir kişiliğe sahiptir. Dans etmek ve müzik dinlemek veya söylemek onun için vazgeçilmez birkaç şeyden biridir.

En çok bulunduğu ortam: Kütüphanelerde bulunmayı severim. Bunun dışında daha çok Tiyaro salonunda bulunmayı severim.

Yapmayı sevdikleri :

* En başta İlginç kitaplar okumak
* Varlığı kanıtlanmamış işlerle ilgilenmek örneğin uzaylılar...
* Öldükten sonra ruhumuzun tekrar dirilip dirilmeyeceği konusunda tartışmalar olan konularla ilgilenirim.
* Film izlemeyi severim ama film izlerken de seçtiğim filmler ilginç olmalı yoksa ilgimi asla çekemez.Örneğin uzaylılar ruhlar ölüler zombiler vs.
* Arkadaşlarımın kılıklarına girmeyi çok severim
Yani demek istediğim mesela Onun kılığına girip şuna oyun oynamayı
severim.
* Tiyatroculuk yani kılıktan kılığa değişim çok severim oyunculuk benim işim zaten Seçmeli ders olarak Drama yı alıyorum. İkizimlede bunu çok yaparız o benim yerime ben onun yerine geçerim.

Yapmayı sevmedikleri:

* Alışveriş yapmayı fazla sevmem hani yaparsam da bir alışveriş merkezinden olmalı.
* Ukalıkları kaldıramam.
* Sevgilimin benimle vakit geçirmemesini sevmem.
* İlgisizliği kaldıramam.
* Kendini bir şey sananları sevmem.
* Müzik aleti çalmayı sevmem. Dinlemeyi severim.
* Bunun dışında pek bir şey yok sevmediğim...

Listedeki hangi gücü isterseniz:Kısa süreli görünmez olma

Sizce Nyx size neden bu gücü bağışladı: Çünkü bu gücü onun için kullancağımı ve en iyi şekilde kullancağamı bliyor.

Bu gücün kurgunuza ne etkisi olacak:Bu güç ile daha iyi rpler yazabileceğim. Bu güç sayesinde Ny yani iyliğe daha iyi savunacağıma inanaıyorum. Kurgumun daha da güçleneceğini biliyorum.

Özgeçmiş:5 Haziranda Los Angelas şehrinde doğmuşum. Güneşli olması gerekirken ben yağmurlu bir günde doğmuşum. O günü annem
gülerek anlatır. İlk doğduğumda ağlamamışım benim ölü olduğumu
sanmışlar. Bir süre beklemişler. Ağlayacağım yerde esnemişim. Bunu
söylerken bende gülüyorum. Doktorlarda gülmüş ve
“Uykudan
duyanırmış…” diyerek beni annemin kucağına vermişler. Oyuncu olmam o zamandan belliymiş. Okulda tiyatro kolundaydım. Burada Drama dersi alıyorum. Ruhlkarla ilgili kitapları okurken annem delireceksin diye dalga geçerdi. Sonunda ruh olup çıkcan derdi babam. Ablam Lösemi hastası olduğunda hayatımız ona ilik nakli şu nakli yapmakla geçti. Ama bundan memnunum. O yaşaamaya devam edecekse...
Elizabeth Rose Wayland
Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Elizabeth Rose Wayland

Lakap : Lizbeth

Karakter Detayı
Statü: Site Kurucusu
Uyarı: 0/0

Samantha Celest Empty
MesajKonu: Geri: Samantha Celest   Samantha Celest Icon_minitimePerş. 29 Tem. 2010, 10:29

kısa süreli kendini perdeleme( gizleme)
https://mortalinstruments.forum.st/

Samantha Celest
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Samantha Celest