Liam Northman Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Northman C.tesi 30 Nis. 2011, 17:53 | |
| Liam yaklaşık on altı asırdır kan emici. Vatikan'a bağlı bir vampir örgütün gezgin lideri Abel tarafından dönüştürüldü. Dönüştürülmeden önce şimdinin Fransa'sı olan Galya'da yaşıyordu. Kelt toplumunun rahipleri olarak bilinen Druid kabilelerinin birine mensuptu. Rahip olabilmek için eğitim almaya başladı. Eğitimi tamamlanınca Druidlerin en saygın mevkisine yani Derwydden'e kadar yükselmişti. Ancak Ceasar'ın ve ondan sonra gelenlerin istilaları sonucunda kabilesinin büyük bir kısmı katledildi. intiharın eşiğindeyken bir vampir tarafından dönüştürüldü. Bir dönem Vatikan'a hizmet ettiyse de dayanamadı ve örgütten ayrıldı. İçinde hala barındırdığı Druid kanı, vampir olmanın getirdiği vahşeti kabullenemedi. Bu sebepten insan kanını reddetti ve Krusnik olarak bilinen, vampir kanıyla beslenen vampirler topluluğuna katıldı. Devirlerin kapanışına, imparatorlukların yıkılışına, kıyımlara, savaşlara şahit oldu. Bu sebepten birkaç asır inzivaya çekildi ve yaşadıklarını sindirmeye çalıştı. Merlin kadar güçlü büyücülerin var olduğu sihir dünyasında buldu kendini dinlencesinden ayrılınca. Vampirlerin insanlar arasında dolaştığı bir dönemde ise Trail of Blood olarak bilinen özerk bölgeye geldi ve ilk lordun kararıyla bölgenin şefi oldu.
Karakteri ise tam bir muamma. Görmüş geçirmiş bir ölü olduğundan dünyevi meselelerden elini eteğini çekti ve ırklar arası savaşlara fazla katılmadı. Aksine barışın destekçisiydi. -Biraz umursamazdır. Kolay kolay sinirlenmez. Hata kabul etmese de hoşgörülü olduğu zamanlar da vardır. Hayatına fazla kimseyi sokmaz. Mira hariç. Onu bulduğunda durumu çok kötüydü ve insanlar açısından tehlike arz etmemesi için eğitti.
Kurgularınızı bekliyorum. Unutmadan, Fangtasia'ya ve Mira'ya ortağım. Kurgularda yardımcı olur.
Mira Eunice Blackraven Seni bulduğumda vaziyetin hiç de iç açıcı değildi. Dönüştürücün yaptığı hatadan kaçmıştı. Ve sen, yaşayanlar için tehlikeden başka bir şey değildin. Elimden geldiği kadar ehlileştirdim seni. İnsan kanını fazla kullanmaman için epey uğraştım da. Hayatıma aldığım nadir bireylerdensin.
Veronica Geçmişimden hatta miladımdan öncesine dayanır tanışıklığımız. Adını birçok defa işittim. Dünyanın her yerinde hem de. En yakınlarımdan şüphesiz. Yine de savaşında ondan taraf değilim. Ve bu aramızı açacaktır eminim.
En son Liam Northman tarafından Paz 01 Mayıs 2011, 13:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Mira Eunice Peccatoris Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Northman C.tesi 30 Nis. 2011, 17:59 | |
| Kurgumuz belli. Beni dönüştüğüm dönemde eğitiyorsun, o zamandan beri yanındayım falan. | |
|
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Northman C.tesi 30 Nis. 2011, 18:23 | |
| İşte kurgu zamanı. Liam ile Veronica aynı soydan geliyor. İkiside Druidlerden geliyor bu birşekilde onları yakınlaştırmıştır. Yakınlık derken konuyu acayım. Sen Veronicadan sonra gelen en rütbeli vampir olduğun için onunla birlikte çok fazla iş, cezalandırma, dönüşüm ayinleri gerçekleştirdiniz. Aranızda kısa süreli özel bir ilişki olsada Veronica'nın vampirlere bağlanmama kararı bunu geçmişe gömmüş. Ayrıca Veronica'nın vampir lorduyla arasının neden kötü olduğunu bir tek sen biliyorsun. (Aşık olduğu tek adamı, insan hizmetkarı olan melez büyücüyü öldürdü de) Neyse kimi zaman ona arka çıkmış, kimi zaman ters düşmüş olun ama ikinizde içinizde birbirnize bağlısınız.. bu kadar uzun bir hayatta sürekli bir şekilde hayatında olduğu için. Kafam karışık ama böyle birşeyler işte ne dersin? Veronica'nın geçmişi http://www.mortemsymphony-rpg.com/t2322-veronica | |
|
Liam Northman Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Northman Paz 01 Mayıs 2011, 13:38 | |
| ekledim ama aklıma bir şey gelmedi yazacak >.< | |
|
Letje Caroll Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Northman Paz 01 Mayıs 2011, 19:26 | |
| Letje de eklenmeli amaa. Gerçi kurgum yok, kurgu üretecek kadar aklım da yok şu an. | |
|
Carlian Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Carl. Mesaj Sayısı : 21 Kayıt Tarihi : 02/05/11
| Konu: Geri: Northman Ptsi 23 Mayıs 2011, 19:42 | |
| Ehm, belli gibi bir şey sanırım. | |
|
Eva Francessa Tougas Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Northman Salı 31 Mayıs 2011, 14:49 | |
| Tarafsız bir kurt kadın. Francessa menfaatçidir, bencil ve kendini beğenmiştir. Arkadaş ya da düşman yapabilirsin sen bilirsin. Ya da fransızsın Francessa'nın bilinmeyen vampir akrabası olabilirsin. | |
|