| Trist. | |
|
+4Trish Seymour Charissa de la Reguera Jolene Juhász Franky Morell 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Trist. Çarş. 13 Nis. 2011, 18:45 | |
| Şimdi, bu Tristian sakin biri değildir. Hareketleriyle bir sürü düşman edinmiştir ve bundan rahatsızlık duymaz. Taraflara önem vermez. Onun için önemli olan tek şey ailesidir, ya da değildir. Anlaşılmaz olur bazen. Çözmek zordur. Ama gözü kara biridir. Hiç korkusu yoktur. Cesur olduğu kadar açık sözlüdür. Çekinmeden söyler her şeyi. Cesaretini kimden aldığı bilinmez. Etrafında pek cesur kimse yoktur. Ama kalbini sarmış olan koruma isteği sevdikleri için canını bile vermeye razı olduğunun bir göstergesidir. Yalnız dikkat: sevdikleri için. Arkadaşlıkları gerçek değildir. Gryffindor'un sadık öğrencilerinden değil, yalnızca cesur olanlarındandır. Hayatında belki bir iki kişiye sadakati vardır, bunun dışında hiçbir şekilde umursamaz insanları.
Ne aradığımı yazmıyorum. Genel olarak çok düşmanı olan biri. Evet, bu kadar. Siz ne istediğinizi söyleyin, ben eklerim.
Franky Morell {Düşman.} Lorelei Aurel {Tristian'a benziyor.} Mischa Soneckha {Bir partide çift olmuşlardı, kısa bir süre çıktılar.} Jolene Juhász {Trish'e yakın olabilmek için takılıyor.} Charissa de la Reguera {Hoş kız. Güzel, evet.} Trish Seymour {Özel kurgu, burada yazamam çok özel hani.} Théodore Jaden {Arkadaş.} Kristy C. Bellaire {Sözde bir gıcıklık var aralarında; ama sürekli atışan iki arkadaş gibi demek daha doğru olur.}
En son Tristian Valiant tarafından Ptsi 25 Nis. 2011, 11:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
| |
Franky Morell Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Franky. Nerden : Ordan. Mesaj Sayısı : 113 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 11/04/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| |
| |
Jolene Juhász Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : ceycey Mesaj Sayısı : 32 Kayıt Tarihi : 09/04/11
| Konu: Geri: Trist. Çarş. 13 Nis. 2011, 18:54 | |
| Trish bunun bffi, nasıl bir yer olsa ki. | |
|
| |
Charissa de la Reguera Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Char, Issa. Mesaj Sayısı : 113 Kayıt Tarihi : 13/03/11
| Konu: Geri: Trist. Çarş. 13 Nis. 2011, 18:58 | |
| Şimdi Charissa ve Trish rakipler, Franky ile de arkadaşlar. Ya denge noktası ya da düşman olacağım sanırım? | |
|
| |
Trish Seymour Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Yok! Mesaj Sayısı : 139 Kayıt Tarihi : 04/04/11
| Konu: Geri: Trist. Çarş. 13 Nis. 2011, 19:02 | |
| Kurgumuz belli zaten. Ayrıca Ted ile Franky yakın arkadaşlar, yine de Tristian'ın böyle bir şeyi umursamayacak olgunlukta olduğunu düşünüyorum. Ted ile arkadaş olmalarında sakınca yok gibi +.+ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Trist. Çarş. 13 Nis. 2011, 19:22 | |
| |
|
| |
Kristy C. Bellaire Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Camm, Kris. Nerden : Paris. Mesaj Sayısı : 10 Kayıt Tarihi : 24/04/11
| Konu: Geri: Trist. Ptsi 25 Nis. 2011, 10:32 | |
| Gıcık olsunlar birbirlerine ama sözde gıcık olsunlar böyle. Nasıl anlatsam.. Sürekli birbirleriyle uğraşan tipler vardır ya, onun gibi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Trist. C.tesi 30 Nis. 2011, 09:26 | |
| beni de ekle bakalım bir yerlere ^^ Elisha moonlight(kehanet prof.-huff bina s.)- karakter için tık Diana Rynkar(v. sınıf sly-sly öğrenci başkanı)- depresif,ikiyüzlü,karanlık,bazı konumlarda sadist ve bulaşan olmadıkça içine kapanık. Kendi iç çekişmesini yaşıyor ve acılarından kurutlamıyor. Dünyanın verdiği o büyük savaşı Diana da içinde yaşıyor. Aydınlık ve karanlık iki tarafta ona acı veriyor. Beyninin içinde hep bir ses var ve onu tuhaf biçimlerde etkiliyor. Bazen etrafta onu uyaran minik bir kız çocuğu gördüğünü sanıyor. Delirmenin eşiğinde anlayacağın. Eskiden herkese bulaşırken bu durum onu iyice içine kapanık bir hale getirdi. Ama genede bir olay olduğunda eski Diana geri dönüyor.eh biraz dengesiz bir karakter ^^ | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Trist. Salı 10 Mayıs 2011, 19:46 | |
| öğrenciyken gryffindorlu kathy'nin başarılı bir gry öğrencisi gözünden kaçmış olamaz kathy nin sevdiği öğrencilerden olabilirsin buna göre bir yere eklersin | |
|
| |
Kyria Jerdet Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Trist. Çarş. 11 Mayıs 2011, 16:45 | |
| **Tristian Valiant: Önyargılı olduğumu ve seni tanımam gerektiğini söylüyorlardı. Ben de onlara hayır diyordum. Olmadık bir anda seni karşımda buldum. Ve seni yavaş yavaş tanımaya başladım. Bir kelebek etkisi yaratamazdın hayatımda, bütün deniz yıldızlarının yaşamasını sağlayamazdın ama bir tanesi için bile olsa oradaydın işte.
Bu şekilde eklemişim seni.
| |
|
| |
| Trist. | |
|