| Katherine aramazsa olmaz :D | |
|
+6Victoria Morgenstern Théodore Jaden Aurélien Rhodanthe Joleigh Pavone Arianna Lucy Warren Cynthia Aristide 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Katherine aramazsa olmaz :D Paz 03 Nis. 2011, 14:13 | |
| Katherine'in karakterini tanımlayalım bi önce ; öhüm öhüm.... Katherine duygularına pek belli etmeyen bir tip. Acılarını, üzüntülerini hep içine atar. İçi acıdığında belli etmemek için gülümseyebilir hatta kahkaha bile atabilir. Siz onun neşeli olduğuunu düşünürken o acı çekiyor olabilir aslında... Öğrencilerini birbirinden katiyyen ayırmaz. Canayakındır aynı zamanda. Her ortama ayak uydurmayı becerir. Sevdikleri için yapamayacağı fedakarlık yoktur. -Şimdilik aklıma bu kadarı geldi. geldikçe ekleyip dururum buraya - Gelgelim öğrencilik dönemine ; Her zaman başarılı bir Gryffindor öğrencisi olmuştur. Ailesinin olumsuzlukları, yaşadığı şartlara rağmen her konuda başarılıolmayı başarabilmiş, yaşına rağmen en zor görülebilen büyüleri kolaylıkla yapabiliyor, bir kaç büyü üretmiştir. Baş Düşman(şöyle dişli mi dişli bir baş düşman fena olmaz hani. Güzel rpler çıkar ) Victoria Morngenstern Okul yıllarından beri aramızda asla dile getirilmemiş düşmanlık şimdi bile devam ediyor... Karanlığın izinden gittiğinihatta içinde olduğunu çok iyi biliyorum Victoria. Bunu henüz kanıtlayamazsam bile bunun için geç değil! Okul sınırları içine birbirimize saygılı davranmak zorunda olsak ta nefretim asla dinmeyecek...Düşmanlar Eski Sevgililer Çok fazla görüşmeseler bile içini rahatça dökebileceği özel biri. Isabella Serena Lively Onunla çok fazla görüşemesek bile çocukluğumzudan beri birbirimize destek olmuş, rahatça herşeyi anlatır hale gelmiştik. Hogwarts dönemlerinde Gryffindor'lu iki genç kızın başarılarıyla birçok düşman edinmesi garip gelmiyordu kulağa... Yanımda olduğun için teşekkür ederim Bell! İyi ki varsın Elisha Moonlight Yaklaşık üç dört yıl önce Hogwarts'tan başarıylarıyla beraber mezun olmuş, en iyi öğrencilerimden biriydi. Şimdi ise çalışmalarının karşılığına layığıyla aldı ve profesör olarak görev yapıyor. Yıllar onu olgunlaştırmış, güzel bir kadına dönüştürmüş adeta. Benim için çok değerlisin Elisha...Çocukluğundan beri yanında olan yakın arkadaşlar Sevdiği öğrenciler Théodore Jaden Rawena Rawenclaw'un kemiklerini sızlatmayacak bir öğrenci daha! Şimdiden iyi bir yerlere geleceği kesin... Ondaki azim ve hırs bana kendi gençliğimi hatırlatıyor. Asistanım olmayı hakkıyla yerine getireceğinden eminim. Arianna Lucy Warren Benden hiç haz etmediğini hatta nefret ettiğini bilsem de bu derslerindeki başarını görmemi engellemiyor. Küçümseyici bir tavrın olduğu aşikar fakat göründüğünden daha zeki olduğunu biliyorum.ş Parlak bir gelecek seni bekliyor önünde... Aphrodis Audrey Phyllis Rawenclaw'ın parlak öğrencilerinden bir tane daha! Dehan her zaman, her yerde kendini belli ediyor Aphrodis... Çalışmadığın zamanlarda bile aklını kullanarak ileriye gidebiliyorsun. Calypso De'Lapore Calypso... İsminin anlamını layığıyla taşıyorsun. Yunan mitolojindeki Deniz Tanrıçası Calypso kadar hırçın veyaşına göre oldukça enginsin. Derslerindeki başarıların zeki olduğunun bir parçası olsa da sevecen ve mutlu tavırların bana umut bahşedebiliyor bazen.Isınamadığı Öğrenciler Diana Rynkar Karanlık tarafın oldukça ağır basıyor Diana. Kendini beğenmişliğin ve ukala tavırlarında cabası. Karanlıkla içli dışlı olan aileden gelen birinin aydınlıkta olması beklenemezdi. Seni iyi tarafa yönlendirmeye çalışsam da ukala tavırların bunun önüne engel koyuyor. Özel kurgular Euterpe Châtillon Ailesinin karanlık geçmişi ve içinde yaşadığı çıkmazlıkla tarafsız olduğunu düşünse de karanlık tarafının ağır bastığını görebiliyorum. Lakin ne olursa olsun iyi biri olmana, kendini bulmana her daim yardım edeceğim... Alexander Verne Etrafındaki arkadaşlarının, ailenin seni etkilediğini ve bu yüzden karanlıkla haşır neşir olduğunu biliyorum. Lakin sende ki ışığı görebiliyorum Alex. Dıştan kötü olarak gözüksende kalbin öyle olmadığını haykırıyor aslında. Kendini hazır hissettiğinde yanında olacağımı bilmelisin.Şimdilik aklıma gelen bu kadar fakat özel kurgulara da açığım.
En son Katherine Swynford tarafından Ptsi 23 Mayıs 2011, 13:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Paz 03 Nis. 2011, 14:19 | |
| Sana saygı duymasam da derslerdeki başarılarımdan dolayı beni takdir ediyorsun. Gözünde parlak bir öğrenciyim falan. | |
|
| |
Joleigh Pavone Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Jo ya da Leigh Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| |
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Paz 03 Nis. 2011, 14:36 | |
| Benide Kurgumuz belliydi çocukluk arkadaşı falan | |
|
| |
Théodore Jaden Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Paz 03 Nis. 2011, 15:33 | |
| Yakında yetişkin bir karakter alacağım, o zaman baş düşman olarak gelmeyi planlıyorum fakat şimdilik iade-i ziyaret olarak, Ted'i bir yerlere atabilirsin | |
|
| |
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Ptsi 04 Nis. 2011, 17:02 | |
| | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Ptsi 11 Nis. 2011, 21:01 | |
| Biri başdüşman mı arıyor aşkolsun. Vicky'den iyisini bulamazsın. İsabellaya zaten okul yıllarından gıcık sanada öyle olabilir ve senin müdür olmandan hoşlanmıyordur | |
|
| |
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Paz 24 Nis. 2011, 18:13 | |
| Mesajını yei gördüm abla hemen ekliyorum vicky'i. az buuçuk kurguda belli zaten | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| |
| |
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Paz 24 Nis. 2011, 19:07 | |
| Ekledim | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Paz 24 Nis. 2011, 21:47 | |
| aa cık cık bensiz olurmu gülsümüm yaa Elisha Moonlight-Çocukluk arkadaşın olmak isterim ama yaş olayı tutar mı bilemem Diana Rynkar- Karanlığa ait bir kızı sevemezsin herhalde Özle kurgu düşünüyorum aslında farklı bir şeyler olsun diye ama bulamadım birş ey sevmediğin öğrenci olarak kalayım şimdilik kurgu bulursam konuşuruz ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D C.tesi 21 Mayıs 2011, 09:48 | |
| Yeni görüyorum bu mesajları yazdım bişeyler nurdan beğenmezsen değiştirebilrim:D | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D C.tesi 21 Mayıs 2011, 20:35 | |
| sevdim | |
|
| |
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D C.tesi 21 Mayıs 2011, 20:42 | |
| | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Paz 22 Mayıs 2011, 17:34 | |
| Alex'i ısınamadığı öğrencilere atabilirsin kendisi fazlasıyla karanlık ukala ve kibirli. | |
|
| |
Calypso De'Lapore Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Paz 22 Mayıs 2011, 18:22 | |
| Calypso De'Lapore: Derslerinde bir Ravenclaw'ın gerektirdiği gibi başarılı olsada etrafta kendisini göstermesini sağlayan şey mutluluğu ve etrafa saçtığı sevinci. Onun yanındayken insan kendini mutlu hissediyor.
Şeklinde bir kurgu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Ptsi 23 Mayıs 2011, 14:01 | |
| @Mert, seninkini değiştirdim biraz. Özel kurgulara aldım ama istersen değiştirebilirim. @Deniz, kurguyu da şöyle bişey yaptım. Umarım olmuştur Yalnız en kısa zamanda rp yapmak isterim ona göre | |
|
| |
Calypso De'Lapore Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D Salı 24 Mayıs 2011, 19:43 | |
| Olur beğendim. Yalnız önümüzdeki 2 hafta boyunca yoğun sınavlarım var hani yapacaksak ona göre bir şeyler yapalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Katherine aramazsa olmaz :D C.tesi 28 Mayıs 2011, 15:42 | |
| bana uyar ben de aynı durumdayım | |
|
| |
| Katherine aramazsa olmaz :D | |
|