| Morgenstern Klanı | |
|
+2Lena Duchannes Victoria Morgenstern 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Morgenstern Klanı Ptsi 28 Şub. 2011, 17:00 | |
| Morgenstern KlanıKuruluş : MS. 14 yy. ~ Valentine Morgenstern Aile Geçmişi: Morgenstern anlam olarak İncilde* yer alan ve Lucifer'n kovulmasını anlatan kısımda geçen Morning Star kelimesinden türemiştir. Sabahın yıldızı Lucifer olarak geçmektedir. Yazılı kaynaklara göre ailenin soyu MS. 14 yüz yıla dayansada daha eski olduğu kabul edilir. Cermenlerden gelen soyun temsilcileri en büyük kayplarını Cadı Avı olarak adlandırılan temizleme olaylarında vermişlerdir. Alilenin bir çok yetenekli büyücü ve cadıları Mugglelar tarafından katledilmesine rağmen kurtulan bir kaç kişi soyun büyümesini sağlamıştır. Ancak Morgensternler yetenekli oldukları alan karanlık büyüler olduğundan daima üzerlerinde bir önyargı vardır. Morgenstern'ler daima Slytherin veya Ravenclaw olarak eğitim görmüştür. Ailenin merkezi avrupada bulunmaktadır. Bazı bilgiler;
- Morgenstern'ler çok az olsada güçlü büyücü aileleri arasında anılmaktadır.
- Safkan olduklarından asla muggle yada melezlerle evlenmezler.
- Ailenin şuan ki Lideri Jonathan C. Morgenstern'dir. Bakanlık tarafından ararnan bir seri katildir.
- Ondan sonra ailede en sözü geçen kişi Jonathan'nın kız kardeşi Victoria'dır.
- Halen Karanlık Lord'a ait olduklarını düşünenen büyücüler onlardan korkar. Bunun asıl nedeni ise geçmişlerinden gelen ve sadece aile üyelerinin yaptığı karabir büyüdür. Söylenene göre bu büyü cadı veya büyücüleri ölüm uykusuna yatırıyormuş. Canlı olasalarda ölü gibi uyumalarını sağlıyormuş. Tabi bu büyü sadece bir efsane olarak biliniyor.
- Yine bir efsaneye göre bu büyüyü Jonathan Morgenstern kullanmayı biliyormuş.
- Ailenin her üyesinde aile semboli olan ejderha'nın bulunduğu çeşitli simgeler vardır. Kolye, yüzük gibi...
- Alıntı :
- Aileye Katılmak için ;
Karakter adı: 2 adet icon Meslek ve yaş: Yakınlık derecesi: *Vahiy 22:16 | |
|
| |
| Konu: Geri: Morgenstern Klanı Ptsi 28 Şub. 2011, 17:09 | |
|
En son Victoria Morgenstern tarafından C.tesi 23 Nis. 2011, 13:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Lena Duchannes Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Scarl Nerden : New York Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 25 Kayıt Tarihi : 11/03/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Morgenstern Klanı Ptsi 14 Mart 2011, 21:20 | |
| Karakter adı: Scarlet Holt Deeandra (İsim değişikliği gödnereceğim) 2 adet icon : Meslek ve yaş: 22 yaşındayım ve mesleğim Tılsım Profesörü Yakınlık derecesi: Anlayamadım bağışla (: Eğer aileye yakınlıksa 100%100 | |
|
| |
| Konu: Geri: Morgenstern Klanı Ptsi 14 Mart 2011, 21:29 | |
| Üzgünüm rp seviyeniz yeterli değildir. | |
|
| |
Théodore Jaden Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Morgenstern Klanı Paz 03 Nis. 2011, 11:03 | |
| Théodore Jaden. Öğrenci, 17 (Eğer öğrenci kabul değilse -?- yetişkin karakter de alabilirim, sanırım.) Yakınlık derecesinden emin olamıyorum ama şöyle bir kurgum var, Théodore'un ailesi -Morgenstern kanı anne aracılığı ile gelmekte- zamanında klan ile bağlantılarının kalmayacağı bir konum tercih etmişlerdir fakat kız kardeşinin ölümünün ardından Victoria ile kontak kuran Théodore oldu, ailesini haberdar etmeden, bunu yapmaktaki amacı Gece Yürüyenler arasında zamanı geldiğinde etkin bir role sahip olabilmek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Morgenstern Klanı Paz 03 Nis. 2011, 14:54 | |
| Kabul Edilmiştir. Siz Victoria'nın kuzenisiniz. | |
|
| |
Jonathan C. Morgenstern Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Jace Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 13 Kayıt Tarihi : 10/04/11
| |
| |
| Konu: Geri: Morgenstern Klanı C.tesi 23 Nis. 2011, 13:33 | |
| Sevgili(!) abimide ekledim | |
|
| |
Desiree Mc'Reid Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Morgenstern Klanı Cuma 17 Haz. 2011, 13:18 | |
| Karakter adı: Desiree Schult 2 adet icon: Henüz yok. Yapınca mesaj atarım.^^ Meslek ve yaş: Ravenclaw VI. Sınıf Öğrencisi- 17 Yakınlık derecesi: Aslında kurguma göre annem, gece yürüyenler tarafında. Babamla olan tek gecelik ilişkisinden olmuş olduğumdan beni doğurduktan sonra babama bıraktı ve bir daha gelmedi. Dokuz yaşıma geldiğimde benimde iyi bir karanlık büyücü olacağımı düşündüğünden beni sahiplenmeye çalışıyor. Annem sizin ailenizden olursa, örneğin kız kardeşiniz, teyzeniz, halanız falan, bende yeğen gibi bir şey oluyorum. Soyad değişmeyecek yani. Çünkü babamla yaşıyorum. Annem beni sahiplenmeye çalıştıktan bir kaç sene sonra ölmüş de olabilir. Farketmez yani. | |
|
| |
Kayla Vick Hadria Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : *Vicki* Nerden : Los Angeles Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 25 Kayıt Tarihi : 13/03/11
| Konu: Geri: Morgenstern Klanı Perş. 30 Haz. 2011, 12:25 | |
| Karakter adı: Kayla Vick Hadria 2 adet icon : Meslek ve yaş: IV. Sınıf Slytherin, 15. Yakınlık derecesi: - Soyad Değişsin Değişmesin Sorun Değil - Victoria'nın amcasının kızı olabilir.Kuzeni yani.Kayla'da karanlık tarafta oldukları için iyi anlaşabilirler.Hatta bu yüzden bir de gözde öğrencilerinden olabilir.Onun karanlık tarafta olması Victoria'yı sevindiriyordur.Yakınlık duyuyordur.Kayla da aileden en çok Victoria'yı seviyor olabilir.Yani ilişkileri iyi olabilir. | |
|
| |
| Morgenstern Klanı | |
|