| Seyir Defteri. | |
|
+82Ophelia Rhodanthe Yusleidis D'oliveira Sidney Celico Lena Duchannes Natulcien Alessandra Aristide Kristen Moe Anastassakis Vladimir Ivanov Mira Eunice Peccatoris Perceval Patric Lyza Audrea Jocelyn Faith Valeria A. Lowell Cloud C. Caelvious Katja Ivanov Bjørn Devereaux Deamon Austeja Jessica Rabel Xyre Nathaniel J. Ablow Machaon Aristide Bridget Blake Pandora Aethra Adawolfa Albrecht Courtney Rodger Veronica Calypso De'Lapore Costea Cioran Blessing Ivalyn Feronia Cynthia Aristide Patrick William Rock Nemesis Aquaritie Dixie Camilla Vieux Borislaw Belmour Astrid Bergström Mia Boieanca Liam Northman Valerie Diamante Letje Caroll Letje R. E. Laeirova Aphrodis Audrey Phyllis Garven Presnyakov Victoria Morgenstern Aura Carswell Kyria Jerdet C. Sturm Gaez Rebecca Ariadne Eris Nicolas Miquel Feodora Ninockha Joseph Thomson Franky Morell Jolene Juhász Roxanne D'arcy Eutich Zednite H. Ofelia Kybelin Beatrice Moore Trish Seymour Joleigh Pavone Arianna Lucy Warren Raven Orlov Calbert R. Tallon Théodore Jaden Elizabeth Rose Wayland Charissa de la Reguera Brooklyne Edmanda Lexlander Justin Alex Peterson Brooklyn Oliveira Matthew L. Cameron Mischa Sonechka Darchelle Dubois Carmella Decartius Lorelei Aurel Beirut Austeja Eithe Aoibheann Aethra L. Pavone Ira Scneider Cosmina Aristide 86 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. C.tesi 18 Haz. 2011, 01:47 | |
| Seksi sütörm seni. Olmuş olmuş. Bence. Neyse. Sen şimcik istanbul'a gelmek için hazırlanıyon, ben de seni yolcu ettim yatıyom. Iyi geceler-- günaydın. HE BI DE OYŞŞŞŞ. Saatsiz. |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Seyir Defteri. C.tesi 18 Haz. 2011, 07:57 | |
| Carmella'nın kurgusunu tam olarak oturtmam gerekiyor artıkın. Roncelvalles gibi umutsuz vaka yapmayacağım kendisini; tek emin olduğum şey bu.
1056 | |
|
| |
Calbert R. Tallon Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rad, Cal falan. Nerden : Canımın istediği yer Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 05/03/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Seyir Defteri. C.tesi 18 Haz. 2011, 09:48 | |
| Sınav iyide de Geometri hariç. E tabi insan üçgen alan ve çevre formülünü bilmezse kafadan 5 sorusu gayette güzel gidiyo. Ayrıcana da zaten biz 10. sınıfta üçgen işlemedik. Bu yüzden olmaz bişey diyorum. Seneye öğrenirik. 1248 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. C.tesi 18 Haz. 2011, 12:59 | |
| Oha! Aşık mı oluyorum lan!
1558 |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. C.tesi 18 Haz. 2011, 14:36 | |
| Şşşşşt. Yavaş gel selçuk. Ne aşkı olum? 17 35 |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri. C.tesi 18 Haz. 2011, 18:25 | |
| İnsan bir aydır doğru düzgün rp yazmayınca sonu böyle oluyormuş *-* Bence güzel olmadı amaa.. Egeee, bence senle yazıyoruz diye böyle bu. Özledim ya, ondan bence.
2125 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. C.tesi 18 Haz. 2011, 22:44 | |
| OF OF OF. Böyle bir sıkıntı yok. Ne yapacağım bütün yaz ben ya? Neyse gidip film izleyeyim ve ablamdan laptop dileneyim yazlık için. 01 44 |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Paz 19 Haz. 2011, 10:48 | |
| Sanırım Lorelei eceline susadı. Ac' asayı gırtlağına sokucak gibi.
1348 |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Paz 19 Haz. 2011, 12:23 | |
| Çok fazla uyuyorum ben bu ara. Neden onu da bilmiyorum. Off, kafam bir dünya olmuş durumda. Lustral'i bitirmeyeyim diye bugün içmemeyi düşünüyordum ama bu gidişle mecbur kalacağım :/
1523 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Paz 19 Haz. 2011, 14:04 | |
| Eliiiiiiiiiiiiiif. Abi çok güldüm. Bunu okuyorsan ara beni ya da msn aç abi. Konuşmamız lazım. Ay hala gülüyorum ahahaha. Mert senin için de aynı şey geçerli. Kıvılcım senin için de. Bir şekilde ulaşın bana yani. Heh bir de Selçuk seninle bir şey gonuşcam bebişim. Feysten mi nerden bulucaksan bul beni bi. 17 04 |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Paz 19 Haz. 2011, 14:49 | |
| ahaha Süper bi Rp yazmış yine Banu'M. Büyük bir zevkle yapacağım Rp olacak devamı |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Paz 19 Haz. 2011, 15:43 | |
| Ben bırakacağım bu işi. Yapmayacağım rp falan. Daha kesme işareti kullanmayı bilmeyen insanlar bana üstünlük taslıyor. Pes artık. Çok sıkıcı olmaya başladı bu. 18 43 |
|
| |
| |
| |
Kristen Moe Anastassakis Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : **Kriss** Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 05/10/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Paz 19 Haz. 2011, 18:05 | |
| İlhamım kaçtı ya bi rp' ye başlayamıyorum. 21.05 | |
|
| |
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Paz 19 Haz. 2011, 20:23 | |
| 2323 On saattir avatar yapmaya çalışıyorum sdfsd. | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Paz 19 Haz. 2011, 21:58 | |
| Elif return back. Ankara çok vamık lan. İstanbul tam sekzti. Ühü erken dönüş. O değil de SIMON POSTERİ GÖRDÜM. İnip fotoğraf çekecektim durmadılar. Sevde lan meraklandım. La noliy? Saat kafamın içinde. Avatarım çok gay lan. Oyş bi de hayatımdaki en seksi gay çifti gördüm gidip öpecektim alınlarından. oyş bi daha. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 20 Haz. 2011, 00:10 | |
| Saati göremiyorum ama bir şey demem lazım: elif sex. |
|
| |
Aquaritie Dixie Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Genelde bana lakap takamazlar. Nerden : Günahlarınızdan. Mesaj Sayısı : 51 Kayıt Tarihi : 19/01/11
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 20 Haz. 2011, 12:09 | |
| savaş Rp sine bulaşanı vururum leeeyynnn Önce ben yazcem 1509 |
|
| |
Aquaritie Dixie Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Genelde bana lakap takamazlar. Nerden : Günahlarınızdan. Mesaj Sayısı : 51 Kayıt Tarihi : 19/01/11
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 20 Haz. 2011, 13:15 | |
| Sarı ceketli olduk, iyi mi o.0 Şimdi Iza mı yoksa Bridgit mı :N Model seçemiyorum ya, elimde olanların hepsini silesim geliyor böyle olunca, lanet soksun -.-
1615 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 21 Haz. 2011, 00:29 | |
| Kada çok sıkıldım. Bi elif olsa da yesek. Kıvıl da yok uzun zamandır. Puf. 03 29 |
|
| |
Letje Caroll Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 21 Haz. 2011, 11:12 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 21 Haz. 2011, 11:33 | |
| Aşık olasım var. Ahaha evet evet kafam güzel 1433 |
|
| |
Natulcien Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 21 Haz. 2011, 11:44 | |
| Çook seviyorum bu karakterimi. Kalp. 14:44 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 21 Haz. 2011, 12:33 | |
| Ben az önce bir Bones gördüm sanki. Sanki değil lan; cidden Bones gelmiş. Hoş gelmiş o zaman ^.^ Burcu'muzu da kapıp gelsin ama. Onu da getirelim; herkes gelsin istiyorum *-*
1533 | |
|
| |
| Seyir Defteri. | |
|