| Seyir Defteri. | |
|
+82Ophelia Rhodanthe Yusleidis D'oliveira Sidney Celico Lena Duchannes Natulcien Alessandra Aristide Kristen Moe Anastassakis Vladimir Ivanov Mira Eunice Peccatoris Perceval Patric Lyza Audrea Jocelyn Faith Valeria A. Lowell Cloud C. Caelvious Katja Ivanov Bjørn Devereaux Deamon Austeja Jessica Rabel Xyre Nathaniel J. Ablow Machaon Aristide Bridget Blake Pandora Aethra Adawolfa Albrecht Courtney Rodger Veronica Calypso De'Lapore Costea Cioran Blessing Ivalyn Feronia Cynthia Aristide Patrick William Rock Nemesis Aquaritie Dixie Camilla Vieux Borislaw Belmour Astrid Bergström Mia Boieanca Liam Northman Valerie Diamante Letje Caroll Letje R. E. Laeirova Aphrodis Audrey Phyllis Garven Presnyakov Victoria Morgenstern Aura Carswell Kyria Jerdet C. Sturm Gaez Rebecca Ariadne Eris Nicolas Miquel Feodora Ninockha Joseph Thomson Franky Morell Jolene Juhász Roxanne D'arcy Eutich Zednite H. Ofelia Kybelin Beatrice Moore Trish Seymour Joleigh Pavone Arianna Lucy Warren Raven Orlov Calbert R. Tallon Théodore Jaden Elizabeth Rose Wayland Charissa de la Reguera Brooklyne Edmanda Lexlander Justin Alex Peterson Brooklyn Oliveira Matthew L. Cameron Mischa Sonechka Darchelle Dubois Carmella Decartius Lorelei Aurel Beirut Austeja Eithe Aoibheann Aethra L. Pavone Ira Scneider Cosmina Aristide 86 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 09 Mayıs 2011, 13:36 | |
| Okumadan yazınca geri dönüp baktığında poponla güldüğün olur ya. Öyle bi şey. Medusaya ve Krize yazdıklarıma anırarak güldüm. Bi de Kıvılcımın "Kuzum" lafına -1636 | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 09 Mayıs 2011, 15:03 | |
| Nurdan'la beraber dünyadaki tüm kızılları elden geçirdik herhalde. Çok eğlendim. Veronica Mars'ıma hazır durumdayım. 1803
| |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 09 Mayıs 2011, 15:32 | |
| babam geldi ama bir yere gitti 5 dakikalık da olsa siteye bakayım dedim sanırım bağımlı olmuş olabilirm - Aphrodis Audrey Phyllis demiş ki:
- Nurdan'la beraber dünyadaki tüm kızılları elden geçirdik herhalde. Çok eğlendim. Veronica Mars'ıma hazır durumdayım. 1803
Sen bana sor birdeee ^^ Ah birde bulabilsek dişimize göre bi tane çok süper olcak da işte o.o 18.32 | |
|
| |
Aura Carswell Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : A. Nerden : Oradan. Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 02/04/11
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 09 Mayıs 2011, 15:38 | |
| Üstteki kızıl model arıyorsa yardım ederim hani *-* Kızılları çekebilme yetim var herhalde, bür sürü modelim var kızı. Bu arada Gülsüüüm, yazacağım rp'yi; çok özür dilerim geciktiğim için :C 1838 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 09 Mayıs 2011, 19:13 | |
| A-a. Bir tane daha "beklenmeyen" diye rp varmış. Tüh. 22 13. |
|
| |
H. Ofelia Kybelin Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 09 Mayıs 2011, 20:03 | |
| Nyuu nyu nyu ! song of fire & icen e-bookunu buldum a be dostlar ! Normalde e-book falan uğraşmam ama yokmuş yani napak -23.03 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 09 Mayıs 2011, 20:21 | |
| Baktım sitede erkek yok. Kendi erkeğimi getiriyorum haha. Yarın okulda full kurgu düşünürüm şimdi ben. Neyse işte. Mutlu mutlu uyuyacağım. Efe'm buraya geliyo hehe. 2320
| |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Ptsi 09 Mayıs 2011, 21:17 | |
| - H. Ofelia Kybelin demiş ki:
- Nyuu nyu nyu ! song of fire & icen e-bookunu buldum a be dostlar ! Normalde e-book falan uğraşmam ama yokmuş yani napak -23.03
Kıvılcım kıskanır. İlki bende var ama okumak lazım, ikinciyi de ebook olarak bulmak. Aklıma soktun bak şimdi. 00:17 | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 10 Mayıs 2011, 05:01 | |
| 08:00 Yarın doğum günüm ama şu ana kadar hiç doğum günüm yaklaşıyo yaygarası yapmadığım için arkadaşlarımın yarısının unuttuğundan eminim çokoş. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 10 Mayıs 2011, 10:56 | |
| Evet, Mert başlığını ben açmayı düşünüyorum. Ben üç gündür bekliyorum vallahi. Senden heyecanlıyım he. 13 56 |
|
| |
Camilla Vieux Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 10 Mayıs 2011, 12:18 | |
| - Alexander McHale demiş ki:
- 08:00
Yarın doğum günüm ama şu ana kadar hiç doğum günüm yaklaşıyo yaygarası yapmadığım için arkadaşlarımın yarısının unuttuğundan eminim çokoş. enaa mertin doğum günümüymüş yarıın *-* - Eduard Rayford demiş ki:
- Evet, Mert başlığını ben açmayı düşünüyorum. Ben üç gündür bekliyorum vallahi. Senden heyecanlıyım he.
13 56 merak ettim de acaba mertle nerden tanışıyolaaar O.O ikide bir merti övüyo zaten sevde çok iyi çocuktur felan diye ^^ Neyseeem bi sürü model bulduum ama en güzeli bi tae kızıl buldum çok tatlıı ^^ Çisem gelse de ona gösterseem *-* 15.18 | |
|
| |
Borislaw Belmour Londra Baş İblis Efendisi
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 10 Mayıs 2011, 12:58 | |
| 15:56 Sevde ve ben tanışmak muhtemelen bir yıl önce bir rp sitesinde sonra baya iyi oldu aramız biz de birlikte siteler kurduk falan filan. Tabi bu sırada baya iyi arkadaş olduk. Şampiyon Sevde diyorum başka bir şey demiyorum efendim. Bu postumu da Sevde'ye armağan ediyorum. Bugün hala rp yapıyorsam muhtemelen onun sayesinde. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 10 Mayıs 2011, 13:01 | |
| Msn'e girmeyip kendimi Veronica Mars'a adayacaktım aslında. Ama Nurdan'ın yazısını görüp dayanamadım girdim. 1601
| |
|
| |
Eutich Zednite Nefilim | Gölge Avcısı
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 10 Mayıs 2011, 13:07 | |
| ah lanet bu msn bir saate yüklenmiyoo üü. Oysa çiseme hemen göstermek istiyoruum modeli :/ bu yazıyı görünce de bi daha sinir oldum kız beni bekliyo msn yavaş yükleniyoo :T
16.05
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 10 Mayıs 2011, 13:31 | |
| - Alexander McHale demiş ki:
- 15:56
Sevde ve ben tanışmak muhtemelen bir yıl önce bir rp sitesinde sonra baya iyi oldu aramız biz de birlikte siteler kurduk falan filan. Tabi bu sırada baya iyi arkadaş olduk. Şampiyon Sevde diyorum başka bir şey demiyorum efendim. Bu postumu da Sevde'ye armağan ediyorum. Bugün hala rp yapıyorsam muhtemelen onun sayesinde. Ay çok duygulandım hee. Ay yazacak bir şey bulamadım. Vuh ben neymişim. İyiki hala yazıyorsun he Mert, yoksa üzülüdrüm he. 16 31 |
|
| |
Aquaritie Dixie Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Genelde bana lakap takamazlar. Nerden : Günahlarınızdan. Mesaj Sayısı : 51 Kayıt Tarihi : 19/01/11
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 10 Mayıs 2011, 14:49 | |
| Bu karakteri almamalıydım... Ama Bora böyle istemişti. Oof, of! 1749 | |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 10 Mayıs 2011, 15:07 | |
| İnsanlar biraz daha özgün olsalar çok mutlu olacaktım. 18:06 | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Salı 10 Mayıs 2011, 17:20 | |
| Dün kulak çubuğuyla kulağımı fena yptım. Bugün doktora gittim ve Kulak zarımda ödem olduğunu öğrendim ve ilaçlarla yaşamaya başladım. Ne hoş.
2020 | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Çarş. 11 Mayıs 2011, 07:44 | |
| kırk yılın başı bir imzaya adam gibi özendim, bilin bakalım ne oldu? yanlış uzantıda kaydettim ve imzanın kalitesi müthiş düştü. çok güzel!
10.44 | |
|
| |
Nemesis Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : ahaha, bana efendim ya da majeste demelisin! Nerden : Olympos Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 18/09/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Çarş. 11 Mayıs 2011, 11:22 | |
| yaklaşık 30 dakikardır aynı müziği tekrar tekrar dinlemek
14:22 | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Çarş. 11 Mayıs 2011, 17:07 | |
| Biri bana kızıl saçlı kenafir gözlü buz gibi görüntüsü olan bi hatun önerse ya.-2008 | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Çarş. 11 Mayıs 2011, 20:54 | |
| üsttekine önerebileceğim bir hatun var sanırım pm atarım Varya şuan kimse benden daha mutlu daha sevinçli olamaz. Mutluluktan ağlayabilirim o dereceyim. BEŞİKTAŞ sana olan sevgim varyaaa anlatamam yani .Bu sevdanın tarifi kupayla ölçülmez. Öyle bir mutlu oldum. Maç boyu içim içimi yedi. Yeri geldim sevindim yeri geldi küfrettim-evet babamın yanında olunca sonuç kötü bakışlar oldu tabi ehe ^^'- mükemmeldin. Senle doğdum senle büyüdüm senle ölürüm (: 23.54 | |
|
| |
Calbert R. Tallon Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rad, Cal falan. Nerden : Canımın istediği yer Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 05/03/11
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Perş. 12 Mayıs 2011, 10:15 | |
| 1315 Deneme sınavı vardı. Evet gitmedim. 11 buçuğa kadar uyudum ve şimdi netteyim. Çoğunlukla güzel birgün diyebiliriz. Birkaç istisna dışında.
| |
|
| |
Mia Boieanca Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Dünya. Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 05/04/11
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Perş. 12 Mayıs 2011, 10:32 | |
| 13:31 Biyoloji'den nefret nefret nefret ediyorum. | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Perş. 12 Mayıs 2011, 13:57 | |
| Korkuyorum, korkuyorum, korkuyorum.. Sana bir şey olacak diye çok korkuyorum. 1657 | |
|
| |
| Seyir Defteri. | |
|