| Animagus Alımları | |
|
+12Kristy C. Bellaire C. Sturm Gaez Lexlander Victoria Morgenstern Raven Orlov Trish Seymour Aurélien Rhodanthe Robert Price Conerus Hell Greyn Elizabeth Rose Wayland Cynthia Aristide Yusleidis D'oliveira 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Yusleidis D'oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Animagus Alımları C.tesi 26 Şub. 2011, 13:33 | |
| Animagus yeteneği kendiniz için seçtiğiniz bir hayvana dönüşebilmektir. Sadece büyücüler bu yeteneğe sahiptir. 15 Animagus alınacaktır. An az 4 yıldıza ihtiyacınız vardır. ~Liste~ Katherine Swynford - Panter Conerus Hell Greyn - Ecel Robert Price - Çita Trish Seymour-Sibirya Kurdu Raven Orlov - Jaguar. Matthew L. Cameron - Pegasus Kristy C. Bellaire - Siyah Kedi Gretchen Luiete - Beyaz kurt Adawolfa Albrecht - Tundra Kurdu Briget Blake - Karga Jessica Rabel Xyre- Yarasa
Başvuru için: - Kod:
-
Adınız Soyadınız: Yaşınız: M.O. Bina ya da O. Bina: Sihirsel Soy: Yıldızınız: Seçtiğiniz hayvan: Bu gücü tanımlayınız: | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Animagus Alımları C.tesi 26 Şub. 2011, 20:51 | |
| Adınız Soyadınız:Katherine Swynford Yaşınız:28 M.O. Bina:Gryffindor Sihirsel Soy:Safkan Yıldızınız:6 Seçtiğiniz hayvan:Panter Neden animagusluk?:Güvenliğim ve kendimi korumam içn En az 7 satırlık ilgili RP: Çok yorulmuştum. Bir an önce eve gidip uyamak istiyordum ama yapamazdım. Sihir Bakanlığı'nda toplantıdaydık. Baş Seherbaz bir türlü bulunamıyordu. Baş Seherbaz'ımız ölüm yiyenler tarafından kaçırıldığı düşünülüyordu. Dedikodular gittikçe artıyordu.Karanlık Lord'un güçlendiğini ve buraya gelip bizleri öldüreceği ile ilgili söylentiler ortaya çıkmıştı. Ne yapacağımızı bilmiyorduk. Her kafadan bir ses çıkıyordu. Baş Seherbaz'ın kayboluşu herkesi etkilemişti ve herkes kendi hayatından şüphe duyuyordu. Birinin geçici olarak Baş Seherbaz seçilmesi gerekiyordu. Herkes kendi fikrini söyledikten 4-5 saat sonra karara varıldı. Geçici Baş Seherbaz seçilmişti. Sabah 5.00 olduğunda toplantı bitmişti sonunda. Kafam allak bullak olmuştu. Başım ağrıyordu.Hiç iyi değildim. Hemen eve gitmeliydim. Evim bir muggle mahallesinde oldğu için maalesef cisimlenemiyordum. Arabama atlayıp evin yolunu tuttum. Kahretsin! Evimin önündeki yolda arabayı park edebilcek biryer yoktu. Şimdi arabamı birkaç sokak alta park etmek zorundaydım. Alt sokaklara inip arabamı park ettim. Tam arabamı kilitlerken ön taraftaki ormanlık alanda yeşil bir ışık çaktı. Ve havada aniden Karanlık Lord'un işareti belirdi. Bir kuru kafa ve kuru kafanın ağzından çıkan yılan. Orada birşeyler oluyor olmalıydı. Ormana doğru yürümeye başladım. Ama insan halimle yürüyemezdim. Tehlike olabilirdi. Animagus özelliğimi kullanıp pantere dönüştüm. Işığın geldiği yönü bulmaya çalışıyordum. Ormanın derinliklerine gidildikçe hayvan sesleri artmaya başlamıştı. Aniden burnuma değişik bir koku gelmişti. Başımı kaldırıp havayı iyice kokladım. Koku sağ tarafımdan geliyordu. Koşa koşa kokunun geldiği yöne doğru gitmeye başladım. Orada birşeyler olduğu kesindi. Bunu ne olursa olsun öğrenecektim. Ve gerekirse onlarla yüzleşecektim. Yol bitmek bilmiyordu. Koştukça koşuyordum. Yanımda geçen bir tavşan beni görünce hemen hızla kaçmıştı. Haklıydı ne de olsa. Şu anda bir insan değil. Panterdim. Koku gittikçe artıyordu. Ve sonunda yanık kokusunun geldiği yeri bulmuştum. İyiki de animagus yeteneğimi kullanmıştım. Yoksa insan burnumla bu kadar uzak mesafede olan bir kokuyu alamazdım. Bulunduğum konum tehlikeli gibi gözüküyordu. Etrafta birileri saklanıyor olabilirdi. Etrafta birileri olduğunu anlamak için havayı kokladım. Taze insan kokusu almıyordum. Kokunun geldiği yere yaklaştığımda gördüğüm manzara beni şok etmişti. Yerde yanmış bir insan bedeni yatıyordu. Ve havaya baktığımda Karanlık Lord'un işaretinin burdan yapıldığını anlamıştım. Bedenin üstünden dumanlar çıkıyordu. Bu insan yeni yeni yakılmıştı. İyi ama neden bu insanı öldürmüşlerdi ve bu insan kimdi? Bedenin yanına yaklaştım ve yüzüstü dönmesi için burnumla itmeye çalışıyordum. İŞin içine patilerimi de katınca olmuştu. Döndürmüştüm. Ama suratı da vücudunun heryeri gibi anlaşılmazdı. Bu görüntü içimi parçalamıştı. Sonra cesetin sağ elinde parlayan bir nesne çekti dikkatimi. Dikkatlice baktığımda bunun bir yüzük olduğunu fark ettim. Yüzüğü yavaş yavaş ceseti incitmeden patilerimle çıkarmaya çalıştım. Ölü bile olsa ona zarar vermek istemiyordum. Yüzüğün iç kısmında Tom&Holly yazıyordu. Aman Allahım! Bu Baş Seherbaz Hollly'di. Doğum günü partisinde bu yüzüğü ona eşi Tomalmıştı. Holly yüzükteki zümrütü görünce çok şaşırmış ve kocasına teşekkür etmişti. Yüzüğe tekrar baktım ve yeşil zümrüt oradaydı. Bu kesinlike Holly idi. Bu hiç adil değildi. Yetişememiştim. Çok geç kalmıştım.Ölüm yiyenler onu yakma büyüsüyle acı çektirerek öldürmüşlerdi. Eğer daha hızlı olsaydım onu kurtarabilirdim. Ama olmamıştı.İşteHolly benim yüzümden ölmüştü. Bu hiç mi hiç adil değildi. Holly'nin cesedinin yanına gettim. Yüzüğünü başına koydum. Tabii artık ona ne kadar baş denilebilirse. Aklıma eşinin ağlayan yüzü gelmişti. Bunu öğrendiğinde mahvolacaktı. Ve bu benim yüzümden olmuştu. haykırmak istiyordum. Bağırmak, çağırmak istiyordum. Ve Holly'nin başucunda çıkarabildiğim kadar yüksek sesle kükremeye, hırlamaya başladım. | |
|
| |
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Animagus Alımları Paz 27 Şub. 2011, 07:40 | |
| | |
|
| |
Conerus Hell Greyn Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Hell. Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 28/09/10
| Konu: Geri: Animagus Alımları Salı 01 Mart 2011, 18:02 | |
| Adınız Soyadınız: Conerus Hell Greyn. Yaşınız: 28 civarı. M.O. Bina: Slytherin. Sihirsel Soy: Safkan. Yıldızınız: 6. Seçtiğiniz hayvan: Siyah köpek. (Ecel olarak söylenen.) Bu gücü tanımlayınız: Azkaban'dan kaçma kurgumla alakalı. Bu yüzden bu hayvana dönüşme yeteneğini istiyorum. | |
|
| |
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Animagus Alımları Salı 01 Mart 2011, 19:28 | |
| | |
|
| |
Robert Price Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Animagus Alımları C.tesi 05 Mart 2011, 11:58 | |
| Adınız Soyadınız: Leonard Porpington Yaşınız: 32 M.O. Bina: Ravenclaw Sihirsel Soy: Safkan Yıldızınız: ***** Seçtiğiniz hayvan: Çita Bu gücü tanımlayınız: İşim dolayısıyla oldukça lazım olacak bir yetenek. Karanlık büyücü, kaçak vs. ararken saklanmama olanak sağlar. | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Animagus Alımları C.tesi 05 Mart 2011, 17:08 | |
| | |
|
| |
Trish Seymour Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Yok! Mesaj Sayısı : 139 Kayıt Tarihi : 04/04/11
| Konu: Geri: Animagus Alımları Salı 05 Nis. 2011, 19:22 | |
| Trish Seymour. On yedi. Slytherin. Safkan. Beş. Sibirya Kurdu. (Panter olarak düşünmüştüm fakat alınmış.)
Trish için insan bedeninin zayıflıklarından ve zaaflarından kurtulup dünyayı bir hayvanın, bir kurdun gözlerinden görebilmek bambaşka, adeta bir lütuf. Kendisi normalde de bir hayvanın yaşama dürtülerini andıran derin iç güdülere sahiptir. Üstelik animagusunu kurt olarak seçmesindeki bir neden de çevikliğini ve kuvvetini arttırmak, peşini bırakmayan kötü bir geceyi yenmek ve hah, bir de Hogwarts'tan arada sırada uzaklaşmak.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Animagus Alımları Salı 05 Nis. 2011, 20:05 | |
| Onaylandı. Liste güncelleniyor... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Animagus Alımları Perş. 07 Nis. 2011, 19:59 | |
| Adınız Soyadınız: Feodora Fontana Yaşınız: Yirmi dört. M.O. Bina: Hogwarts'taki ilk üç yılında Gryffindor'da okumuştur ancak cesaretin verdiği kazanma isteği yüzünden asıl Feador ortaya çıkınca Şeçmen Şapka tarafından Slytherin'e gönderilmiştir. Sihirsel Soy: Safkan. Yıldızınız: * * * * * Seçtiğiniz hayvan: Kartal. Bu gücü tanımlayınız: Özgürlük. İnsanlıktan kaçmak için kullanılan bir yetenek bence.
~ Biçim Değiştirme profesörü olduğum için işime yarayacağını düşünüyorum aslında. |
|
| |
| Konu: Geri: Animagus Alımları Cuma 08 Nis. 2011, 16:40 | |
| | |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Animagus Alımları Ptsi 11 Nis. 2011, 21:11 | |
| Raven Orlov. On yedi. Slytherin. Safkan. Altı. Jaguar. Koşmak, durmadan koşmak, koşabildiği kadar. | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
| Konu: Geri: Animagus Alımları Ptsi 11 Nis. 2011, 21:40 | |
| | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Animagus Alımları Paz 17 Nis. 2011, 12:24 | |
| Matthew L. Cameron - Pegasus eklendi. | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Animagus Alımları Salı 19 Nis. 2011, 20:24 | |
| Adınız Soyadınız:Charles Sturm Gaez Yaşınız:17 M.O. Bina ya da O. Bina:Slytherin, v. Sihirsel Soy:belirli değil Yıldızınız:7 Seçtiğiniz hayvan:şah kartalı Bu gücü tanımlayınız: Toprağın bağlayıcılığını kartalın kanadıyla kırar. Belki kısa süreli kurtuluş ya da kısıtlı özgürlük. Kimliğini unutmak da diyebilir. | |
|
| |
Victoria Morgenstern Çember
Lakap : Vicky Nerden : Alacante Mesaj Sayısı : 844 Kayıt Tarihi : 13/07/10
| Konu: Geri: Animagus Alımları Çarş. 20 Nis. 2011, 12:01 | |
| onaylandı. Animagus için sadece iki kişilik kontejyan kalmıştır. | |
|
| |
Kristy C. Bellaire Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Camm, Kris. Nerden : Paris. Mesaj Sayısı : 10 Kayıt Tarihi : 24/04/11
| Konu: Geri: Animagus Alımları Paz 24 Nis. 2011, 20:46 | |
| x Kristy C. Bellaire x 16 ya da 17 sanırım x Ravenclaw x Melez x ****** x Siyah Kedi x Masum kişiliğinin altında yatan gizli planlarını gerçekleştirebilmesi için bu özelliğe ihtiyacı var. Aynı zamanda kişiliğiyle en çok özdeşleşen şey de siyah kedi. Masum, çevik, soğukkanlı, gizemli ve biraz da nankör. | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Animagus Alımları Paz 24 Nis. 2011, 21:12 | |
| Onaylandı ,yeteneğiniz verilmiştir. | |
|
| |
Hypatia Menandros Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Gret. Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 17/04/11
| Konu: Geri: Animagus Alımları Paz 24 Nis. 2011, 21:29 | |
| Adınız Soyadınız: Gretchen Luiete Yaşınız: 16 M.O. Bina ya da O. Bina: Ravenclaw Sihirsel Soy: Safkan Yıldızınız: ****** Seçtiğiniz hayvan: Beyaz Kurt Bu gücü tanımlayınız: Zeki ve kurnaz. Bu tabirler bir kurda yakıştırılan tabirler arasında. Bu özelliklerini dönüşebildiği hayvanla birleştirmek istiyor. Özgür ruhuyla tüm zorlukları böyle aşabilir. edit- yazmayı unutmuşum.
En son Gretchen Luiete tarafından Ptsi 25 Nis. 2011, 08:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Animagus Alımları Paz 24 Nis. 2011, 22:02 | |
| Onaylandı. Animagus alımları şimdilik kapanmıştır. | |
|
| |
Bridget Blake Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Animagus Alımları Paz 15 Mayıs 2011, 20:25 | |
| Adınız Soyadınız: Bridget Blake Yaşınız: Daha onyedi onyedi. M.O. Bina ya da O. Bina: Sly Sihirsel Soy: Cadı. Yıldızınız: 12345 Seçtiğiniz hayvan: Yarasa Bu gücü tanımlayınız: Karanlık, yandaş. Aydınlık, kör nokta. | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Animagus Alımları Ptsi 16 Mayıs 2011, 14:01 | |
| | |
|
| |
Bridget Blake Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Animagus Alımları C.tesi 28 Mayıs 2011, 13:25 | |
| Bridget'in yarasasını karga yapmak istiyorum. Ve Jessica'nın çatal ağızdan çıkıp animagustan yarasa olmasını istiyorum. Çok mu şey talep ettim acaba? Başvuru gerekirse msjı düzenleyebilirim elbette. Tabii ki kabul ederseniz. | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Animagus Alımları C.tesi 28 Mayıs 2011, 13:31 | |
| | |
|
| |
| Animagus Alımları | |
|