Sevgili
MS ailesi;Uzun ve yorucu bir kaç günün ardından sitemizi açmış bulunuyoruz. Öncelikle çok fazla değişiklik oldu. İlk olarak rütbeleriniz alındı, ancak bunu kurgu gereği yaptık.
Kurgumuzda olan değişime göre yeni ırklarınızı seçebilirsiniz. Önceden ne olduğunuz rütbe alırken önemli olmayacaktır. Bir kereden mahsuz sizlerden rütbe başvurusu yaparken bir kereye mahsuz rp burakmanızı istiyorum. Böylece seviyenizi ve ilerlemenizi görebileceğiz.
İkincisi artık özel bir adresimiz var. Domain aldım ve eski adresten çok bu yeni adresi kullanmanısı rica ediyorum.
http://www.mortemsymphony-rpg.com/Şimdi gelelim sisteme açıklama yaptım ancak buradan sorularınızı almak istiyorum. İkili sitenin kafanızı karıştırması normal ancak zamanla oluşacaktır kafanızda. Sistemimize
buradan ulaşabilirsiniz.
Ünlü listeleri yenilenecek olduğundan ünlünüzü İconla birlikte listeye ekletin. Öncelik eski kullanıcılarındır.
Umarım yaptığımız yeniliklerden memnun kalırsınız. Şuan ki temayı ben yaptım fakat daha sonra grafikerlerimiz tarafından güzel temalar oluşacaktır. İlk bir kaç gün eksimiz olabilir. Şimdiden bunlar için bizi mazur göremenizi rica ediyorum.
- MS Yönetimi -