| Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? | |
|
+79Jason Corwyn Mauricio Dorian Pandora Adawolfa Albrecht Machaon Aristide Calypso De'Lapore Letje R. E. Laeirova Costea Cioran Aquaritie Dixie Patrick William Rock Jessica Rabel Xyre Nemesis Rosepery Dé Querin Astrid Bergström Aegnor Robert Price Blessing Ivalyn Lexanne Aethra Eithe Aoibheann Liam Northman Valerie Diamante Mira Eunice Peccatoris Letje Caroll Veronica Kristy C. Bellaire Aphrodis Audrey Phyllis Charlotte A. Madison Howard Jeffrey Ariadne C. Sturm Gaez Rebecca Hypatia Menandros Kyria Jerdet Lisa Greeny Eris Feodora Ninockha Lestat Jolene Juhász Eutich Zednite Franky Morell Calvin Harrison Benson Garven Presnyakov Joseph Thomson Beatrice Moore H. Ofelia Kybelin Mia Boieanca Aura Carswell Rhiannon Blodeuwedd Trish Seymour J. S. Wyatt Tallon Joleigh Pavone Cynthia Aristide Raven Orlov Charissa de la Reguera Théodore Jaden Matthew L. Cameron Belinda Alice Wayle Brooklyne Edmanda Roxanne D'arcy Victoria Morgenstern Mischa Sonechka Eámanë Lorelei Aurel Calbert R. Tallon Brooklyn Oliveira Beirut Austeja William M. Wayle Lexlander Bernadette Auclair Carmella Decartius Arianna Lucy Warren Nicolas Miquel Cosmina Aristide Aethra L. Pavone March Quiertz Elizabeth Rose Wayland Ira Scneider Aurélien Rhodanthe 83 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rebecca Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Araf. Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 29/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| |
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 19:36 | |
| Hoş olmuş imza-avatarı*-*
Sturm'e;Yakıştı, yakıştı metan. Bide ou yeah o zaman. xD | |
|
| |
Beatrice Moore Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 19:38 | |
| Aah ah! Bu ünlüsünü hogwarts kurgusunda da kullanmalı!!
| |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 19:42 | |
| Kendisine fena halde kırıldığım T_T | |
|
| |
Dorian Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 19:47 | |
| | |
|
| |
Aethra Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 20:33 | |
| kalp malp yapmasın yeter üü. Fena düşman olacaz biz onunla Veronicaya ne kadar yakın bana o kadar uzak -.- | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 20:36 | |
| Bitanem *-* Desiree'nin varlığı (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 21:36 | |
| Karakteriyle genelde düşman olsam da kardeşim benim. Görmeye gelecek beni *-* bu hafta hemde Michael'ım kıskanç vampirim imzan yakıyor. Yerim seni Dorian tamam aldın gönlümü | |
|
| |
Trish Seymour Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Yok! Mesaj Sayısı : 139 Kayıt Tarihi : 04/04/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 21:55 | |
| Takımın yapımı güzel ama kullanılan fotoları hiç beğenmedim :/ | |
|
| |
Bjørn Devereaux Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 22:09 | |
| Kusursuz bir yapımcı kendileri. Gerçek ismi her zaman güzel gelmiştir bana. | |
|
| |
Eutich Zednite Nefilim | Gölge Avcısı
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 22:12 | |
| Ünlüsü Hayden yorum yapmıyorum bu konu da evet. Bana çok güzel şeyler çağrıştırdığı söylenemz neysem evet. Efe sanırsam evet efe çisemle partner olacaklardı diye hatırlıyorum sanırım öbür karakteriyleydi bilemeyecem belki de olmazlar. Rplerini merak ediyorum *-*
hamiş: dengesiz bi yorum olmuş olabilir mazur görün beynim durdu asdfasd. | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 22:19 | |
| Haha dostum o benim(Netenyılın) Miç de değiştirsin o takımı. Kalbimdesin, kiss me(böyle anahtarlığım var benim) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 22:38 | |
| seksi dudaklı. Sitenin gözbebeklerinden her ne kadar ünlüme yaşlı dese de
Hayden konusunda çok hassasım nedenleri belli görmek canımı yaktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 22:50 | |
| Kate otuzlarında vardı sanırım ya. Otuz üç falan. | |
|
| |
Eutich Zednite Nefilim | Gölge Avcısı
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 17 Mayıs 2011, 23:09 | |
| rpyi yazıyorum evet epeyde ilerledi sanırım sonlara doğru *-* beklettiğim için yüzüm yok valla yorum yapmaya 3 gün mü ne olmuş of of bi daha özür vallaa | |
|
| |
Dorian Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. 18 Mayıs 2011, 05:31 | |
| Oha ya bende istiyorum. Nage bana da takım yapsııın (L)
| |
|
| |
Reine Gregeroit Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. 18 Mayıs 2011, 07:47 | |
| İyi bir puanlayıcı | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. 18 Mayıs 2011, 08:14 | |
| İsmine hayran kaldım, modelinden bahsetmiyorum bile fakat takımını beğenmedim. Özel ders öğretmenim gidince Sevde'nin RP'sini yazıp ona takım yapmaya çalışacağım. Evet kendi kafama göre iş yaparım ben hep | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. 18 Mayıs 2011, 09:26 | |
| | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. 18 Mayıs 2011, 09:29 | |
| Ek karakteri Moonspell'in oldukça uygun ama sert şarkısı werewolf masquerade(wolfshade) eşliğinde bana göre son derece kaliteli ilerleyen bir rp'yle evlenirken bir kere daha mest etmiştir beni.
Iska.
Banu'dur. taştır. yeriz <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. 18 Mayıs 2011, 09:42 | |
| - Veronica demiş ki:
- Gif'ine öldüm desem <3
Ben yaptım onuuu Ve Nagee. Onurlandırdınız beni efendim, darısı Letje ve Ted'e | |
|
| |
Rebecca Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : Araf. Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 29/10/10
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. 18 Mayıs 2011, 12:54 | |
| | |
|
| |
Pandora Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Pan Mesaj Sayısı : 43 Kayıt Tarihi : 14/05/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. 18 Mayıs 2011, 13:20 | |
| Kndisiyle yapacağımız düşündüğümüz rp daha değişik. | |
|
| |
Bridget Blake Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. 18 Mayıs 2011, 13:32 | |
| | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Çarş. 18 Mayıs 2011, 13:35 | |
| repemizi yazıyodum tam kopyalıyodum ctrl c yerine x'e basmışım uçtu gitti herşey. | |
|
| |
| Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? | |
|