| Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? | |
|
+79Jason Corwyn Mauricio Dorian Pandora Adawolfa Albrecht Machaon Aristide Calypso De'Lapore Letje R. E. Laeirova Costea Cioran Aquaritie Dixie Patrick William Rock Jessica Rabel Xyre Nemesis Rosepery Dé Querin Astrid Bergström Aegnor Robert Price Blessing Ivalyn Lexanne Aethra Eithe Aoibheann Liam Northman Valerie Diamante Mira Eunice Peccatoris Letje Caroll Veronica Kristy C. Bellaire Aphrodis Audrey Phyllis Charlotte A. Madison Howard Jeffrey Ariadne C. Sturm Gaez Rebecca Hypatia Menandros Kyria Jerdet Lisa Greeny Eris Feodora Ninockha Lestat Jolene Juhász Eutich Zednite Franky Morell Calvin Harrison Benson Garven Presnyakov Joseph Thomson Beatrice Moore H. Ofelia Kybelin Mia Boieanca Aura Carswell Rhiannon Blodeuwedd Trish Seymour J. S. Wyatt Tallon Joleigh Pavone Cynthia Aristide Raven Orlov Charissa de la Reguera Théodore Jaden Matthew L. Cameron Belinda Alice Wayle Brooklyne Edmanda Roxanne D'arcy Victoria Morgenstern Mischa Sonechka Eámanë Lorelei Aurel Calbert R. Tallon Brooklyn Oliveira Beirut Austeja William M. Wayle Lexlander Bernadette Auclair Carmella Decartius Arianna Lucy Warren Nicolas Miquel Cosmina Aristide Aethra L. Pavone March Quiertz Elizabeth Rose Wayland Ira Scneider Aurélien Rhodanthe 83 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 15:53 | |
| kıskanılmaz mı yaniii nageyle eş oldunuz -.- bakalım bi kaynaşsak iyi mi değil mi karar veririm ama ukalaysa yandık valla işimiz var demektir + Manevi kızı diye biliyorum ben ama çok tatlı yerim onu yaa (: | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 16:00 | |
| | |
|
| |
Aura Carswell Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : A. Nerden : Oradan. Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 02/04/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 16:09 | |
| Vicky çok çekecek Mia'dan. <3 | |
|
| |
Lexlander Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lex. Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 32 Kayıt Tarihi : 05/01/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 16:20 | |
| Nasıl yenilesi bir yaratıktır bu*-* pek şirin, annesine selamlar.
@Aethra; ölürüm sana *-* bakarsın bir sonraki partide de senle partner oluruz yavru kim bilir xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 16:22 | |
| Ben minik cadı alsaydım eğer model olarak kesinlikle Elle Fanning kullanırdım; ama bu Liz denen kız da şekermiş. ıska -.- Ehe, heyecanlıyız işte. Bir çift kaldı yazmamıza. |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 16:29 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 16:32 | |
| | |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 16:34 | |
| ayyyyy <3 Yerim kii <3 | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lotriçe Nerden : Gri Limanlar. Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 04/05/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 17:12 | |
| Bence takım değişikliği yapmalı *-* | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 17:14 | |
| Yaklaşık bir yıldır falan tanıyorum sanırım onu. Rpleri çok iyidir. Takım konusunda da süperdir. Ya da kullandığı takımlar çok süper, herneyse işte. Öyle birebir sohbet ettik denemez; ama iyi kızdır, bilirim.
| |
|
| |
Aegnor Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Negro Nerden : Elflerin Bölgesi Mesaj Sayısı : 19 Kayıt Tarihi : 03/05/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 17:46 | |
| Yaptığı takımlara bayılıyorum ve artık benim karakterinkini de yapmasını istiyorum Ayrıca rp yapmalıyız diye düşünüyorum | |
|
| |
Aethra L. Pavone Seelie Sarayı Peri Leydisi
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 17:49 | |
| bizde rp yapcaz güya onlan ama önce benim bi iki tanesinin bitmesi lazım | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Öğrenci
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Ptsi 09 Mayıs 2011, 20:17 | |
| Böyle pek bir sevdim onu. Ama pek pek bir yani. Aşırı eğlenceli biri bencem. Muhtemelen sitede en iyi anlaşabileceğim insandır .d
| |
|
| |
Joseph Thomson Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 13:17 | |
| Ünlüsünün başka hallerini de görmek isterim.
| |
|
| |
Eutich Zednite Nefilim | Gölge Avcısı
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 13:20 | |
| bir rpimiz vardı bizim onlaaa beklemelerdeyim hala ^^ | |
|
| |
Veronica Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Kan Kraliçesi Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 336 Kayıt Tarihi : 25/04/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 13:30 | |
| Michael karakterine hayranım <3 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 13:33 | |
| Saygılar leydim. Şu rp'mizin sonu muhteşem olacak, onu düşünüyorum yani. |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 13:34 | |
| Bir vampirin pirokinez olması çok ironik ıska Kötü tarafıma gelmişti iki gece önce ya da üç ama hallettik | |
|
| |
Eutich Zednite Nefilim | Gölge Avcısı
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 13:42 | |
| anaaaaaaam *-* takımına ölürüm biterim ben bu kadar olur yaaa *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 14:05 | |
| Nurdan bence bu kızı kullanmamalı Yıaln bir karaktere *-* | |
|
| |
Cynthia Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| |
| |
Aegnor Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Negro Nerden : Elflerin Bölgesi Mesaj Sayısı : 19 Kayıt Tarihi : 03/05/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 14:33 | |
| 1)İmzana hayran kaldım, uzun bir süre değiştirme 2) Netbook'un en kısa zamanda gelmeli artık 3) Sitede en ısındığım ve en sevdiğim kişi ( Çünkü sınıf arkadaşım ve 4 yıldır tanışıyoruz ) 4) Profesör olmuşsun ammaaaaa | |
|
| |
Raven Orlov Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Nerden : . Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 31/03/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 14:42 | |
| Bir an Musa mı üstteki diye düşündüm de evet öyleymiş *.* Dilciyiz kardeşiz | |
|
| |
C. Sturm Gaez Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : isim Mesaj Sayısı : 428 Kayıt Tarihi : 16/03/11
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 17:19 | |
| | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? Salı 10 Mayıs 2011, 17:25 | |
| | |
|
| |
| Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun? | |
|