| Heya! Arıyorum desu*-* | |
|
+6Carmella Decartius Electra A. Duende Cosmina Aristide Órelindë Camilla Vieux Aya Estella O'fieme 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aya Estella O'fieme Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Aichou desu. Hime sama da diyebilirsiniz tabi u__u" Nerden : Kripton'dan~ Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 34 Kayıt Tarihi : 12/11/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Heya! Arıyorum desu*-* Çarş. 12 Ocak 2011, 17:58 | |
| Selam*-* Ehe, naber? Öhüm, neysem, buraya hepimiz iş konuşmaya geldiğimize göre, şamatayı bırakalım. Şimdi, haliyle, rütbeler, dolayısıyla kurgular değişti. Eh, ben de onlara göre bir şeyler arıyorum şinci...∑ İki sadık dost arıyorum. Her şeyimi paylaşabileceğim kişiler olmalı. Bir erkek-bir kız olursa iyi olur ama, başvuran olursa ona göre bakıcam.∆ Roncelvalles∆Lydia Iris Gloom ∑ Bana bilgi sızdıracak, köklü bir yapısı olan bir-iki kişiye ihtiyacım var. Dedikodu yapmayı seven, ya da özel bir kurgu ile bunu yapan birileri olabilir, zaten pmleşiriz başvuru olursa. ∆ ∆
∑ Huf, ne kadar az partner bulunuyor biliyorum, bu yüzden cinsiyet farkı olmaksızın bir partner arıyorum. Her türlü kurguya açığım, yeter ki Aya kalpsiz bir insan olmasın.∆-sevgili konularında başka özel kurgusu olan varsa ona da açığımdır.-
∑ Yerimde gözü olan en fazla iki kişi arıyorum desem? Buraya yakışmadığımı düşünen olabilir, ya da ne bileyim işte; taraf tutmamı isteyen, yaşımdan dolayı beni hor gören, veya başka özel kurgu ile olabilir. O size kalmış. ∆ ∆
∑ Bir zamanlar çok sevdiğim, neredeyse taptığım iki kişi istiyorum. Biri çocukluk aşkı, biri ise eski sevgilim olabilir. Biraz ümitsizim ama, kabul eden olursa kurgumuzu özel olarak konuşuruz. ∆ ∆
∑ Müttefikler istiyorum. Sayısı önemli değil. Kurgu da önemli değil. Makamımdan dolayı veya benim için, hiç farketmez. İstediğiniz gibi bir kurgu olabilir, farkmaz. ∆ Electra A. Duende ∆ ∆ . . .
∑ Düşman arıyorum. Bana kıl olan, nefret eden birkaç kişi. Farklı türlerden olabilir. ∆ ∆ ∆ . . .
∑ Özel olarak, beni cezbetmeye çalışıp makamımdan yararlanmak isteyen iki kişi istiyorum. Farklı türlerden olması iyi olur, böylece güzel bir üçlü kurgu çıkartırız.∆ ∆
∑ Bir de beni şefkatle yaklaşan, beni korumak isteyen ÜÇ istiyorum. Bu kişiye ailemden biriymiş gibi değer vereceğim. Yalnız bu kategoride diğerlerinden daha seçici olacağım, ona göre düşünürseniz sevinirim^.^∆ Elisha Moonlight ∆ Bellatrix Margeaux Darcia ∆ ∑ Özel kurguları da kabul ediyorum desu^^ *beni garip bulsa da seven ve eğlenceli bulan; ∆ Sonja LâvinSUREKLİ LEJANTIMA GİTMEYE ÜŞENDİĞİMDEN ICONLARINIZI BURAYA BIRAKIP, ÖZEL KURGULARIMIZ VARSA ONLARI DA NOT DÜŞMENİZİ RİCA EDİYORUM DESU^^ -onegai diyorum hatta bak*-*-
En son Aya Estella O'fieme tarafından Perş. 20 Ocak 2011, 18:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Camilla Vieux Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* Çarş. 12 Ocak 2011, 18:42 | |
| Ailendenmiş gibi değer verecein kişi olabilirim. Olmazsa sadık dost | |
|
| |
Órelindë Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bella/Bell/Bells/B/M/Darcia Nerden : Elf Diyarı Mesaj Sayısı : 312 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| |
| |
Cosmina Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Yok. Nerden : Ateş. Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 15/07/10
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* Perş. 13 Ocak 2011, 14:59 | |
| İki sadık dosttan biri Roncelvalles olabiler (: | |
|
| |
Electra A. Duende Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Ely, Annie, Anna... Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* Perş. 13 Ocak 2011, 16:43 | |
| Ben de -bkz: Vampir öldürmeyen Nefilim - iyi bir yerler istiyorum! | |
|
| |
Lakap : Aichou desu. Hime sama da diyebilirsiniz tabi u__u" Nerden : Kripton'dan~ Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 34 Kayıt Tarihi : 12/11/10
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* Cuma 14 Ocak 2011, 20:37 | |
| @Elisha; ailemden saydığım kişiye ekliyprum desu^^
@Bellatrix; ekliyorum canım^^
@Beatrice; temem, pmden hallederiz kurguyu, olur mu?*-*
@Electra; olur, pmden konuşup rp yaparız^^
desunote: Şimdi ekleyemiyorum listeye ama daha sorna şaapıcam, e mi?*-* | |
|
| |
Carmella Decartius Moskova Baş İblis Efendisi
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* Cuma 14 Ocak 2011, 20:39 | |
| - Aya Estella O'fieme demiş ki:
@Beatrice; temem, pmden hallederiz kurguyu, olur mu?*-*
Oluuur *-* | |
|
| |
Sonja Lâvin Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Red Sonja Nerden : Slovenya Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 112 Kayıt Tarihi : 24/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* Cuma 14 Ocak 2011, 20:53 | |
| Özel Kurgu. Seni tuhaf buluyorum. Hemde oldukça tuhaf 0.0 Ancak iyi birisin. Eğlencelisin. Bu yüzden benim tarafımdan seviliyorsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* C.tesi 15 Ocak 2011, 13:47 | |
| @Bet-chan, o zaman atıyorum ki pm ben?*-*
@Son-chan, eheh, tabii ki*-*
Hepiciğinize not: lejantceğizime iki icon bıraksanız var ya, ben çok da mutlu olurum*-* | |
|
| |
Pheledyx Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : the reaper Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 15/11/10
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* C.tesi 15 Ocak 2011, 19:40 | |
| bende dostun olabilirim -Pieretta olarak ^^ olmazsada ona göre ekleyiver ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* Paz 16 Ocak 2011, 12:30 | |
| Pieretta Lydia değil mi? o.o | |
|
| |
Brooklyn Oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lyn Nerden : Suların derinliğinde Mesaj Sayısı : 349 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 12/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* Çarş. 19 Ocak 2011, 16:04 | |
| ben yani | |
|
| |
Whitney B. McNaught Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : White Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 23/01/11
| Konu: Geri: Heya! Arıyorum desu*-* Paz 23 Ocak 2011, 19:42 | |
| Şu sıkı dostlardan biri olabilirim desu k5. | |
|
| |
| Heya! Arıyorum desu*-* | |
|