Camilla Vieux Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: gülmek... C.tesi 08 Ocak 2011, 10:49 | |
| Gülmek çok hafife alınıyor bugünlerde."xD" yazmak gülmek sayılıyor. Sanırım herkes memnun "xD"lerden. Kimse o sıcak gülücükler aramıyor. Gülümsemenin, mutluluğun gerçekten ne olduğunu bilmiyorlar belki de. İşte sırf bu yüzden gerçek mutluluğun değeri azalıyor. Yapma gülücükler dolaşıyor etrafta. Sahte oldukları o kadar belli ki. Gülümsemedeki o soğukluk hemen çarpıveriyor yüzüne insanın. Ve hemen ardından sahte sevgi sözcükleri sıralanıyor ardarda.Canımlar,cicimler havada uçuşuyor. Sahte gülücükler,sahte sözcükler...Ve bütün bunlara zıt bir şekilde taş kesilmiş gibi bakan o soğuk gözler...Tek gerçek olan bu bakışlar. Sadece gözlerde görünen gerçeğe etki edemiyor insanoğlu. Sadece bunların sahtesini yapamıyor...Buna rağmen koca bir hiçin ortasında kendini kandırmaya devam ediyor... | |
|
Órelindë Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Bella/Bell/Bells/B/M/Darcia Nerden : Elf Diyarı Mesaj Sayısı : 312 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| Konu: Geri: gülmek... Paz 09 Ocak 2011, 13:14 | |
| okudukça ne kadar doğru olduğunu gördüm aslında ellerine sağlık | |
|
| Konu: Geri: gülmek... Paz 09 Ocak 2011, 13:51 | |
| teşekkürler içten geldiğinde gülümsemek gerçekten güzeldir fakat sadece içten geldiğinde | |
|
Electra A. Duende Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Ely, Annie, Anna... Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| Konu: Geri: gülmek... Ptsi 10 Ocak 2011, 13:23 | |
| Ben bu başlığa yazdım diye hatırlıyorum ema neyse. Valla süper bişi bu. Gerçi ben de 'xD' leri çok kullanırım. Her ifadeyi yerinde kullanmak lazım. | |
|
| Konu: Geri: gülmek... Ptsi 10 Ocak 2011, 15:33 | |
| | |
|