Hera Nicolaevna Galine Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :( Nerden : Fransa-paris (Sonra Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 12/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Kalonaya bağlı bir profesör( Ajan olacaktır) >>> C.tesi 17 Tem. 2010, 14:21 | |
| Karakter adı : Hera Rep Hangi karakter :Kalonaya bağlı bir profesör( Ajan olacaktır) >>> Neden bu karakteri istiyorsunuz? geçmişim biraz karanıktı bu karanlık sayesinde kimse ajan olduğumu anlamayacaktır ayrıca her ne kadar kalonanın yanında olmak bile beni iğrendirsede bunu rahibem ve tanrıçam için yapacağım.. Karakter Hakkında bilgi ( kitaptaki karakterlerden ise o bilgiler aynı olmalı aksi halde başvurunuz kabul edilmeyecektir) Ek Karakteriniz varmı varsa adı?yok Başvurdugunuz karakterden 4 satırlık bir rp:
Merdivenlerden inerken ellerimi kenetlemiş şekilde söylenerek ilerliyordum.Kalona..ahh onun yanında olmak gibi gözükmek bile miğdemi bulandırıyordu.Ona sağdıkmış gibi davranmak kendimi suçlu hissettiriyordu aynı zamanda.Ama rahibem ve tanrıçam için çaba veriyordum sonuçta??? | |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Kalonaya bağlı bir profesör( Ajan olacaktır) >>> C.tesi 17 Tem. 2010, 14:27 | |
| ONAYLANMISTIR ikili ajanlik tehlikelidir nyx sizi kutsasin | |
|