Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hera Nicolaevna Galine

+4
Eámanë
Cosmina Aristide
Elizabeth Rose Wayland
Hera Nicolaevna Galine
8 posters
YazarMesaj
Hera Nicolaevna Galine
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Hera Nicolaevna Galine

Lakap : lakaba ihtiyacım yok ne yazıkki bir sürü var :(

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Hera Nicolaevna Galine Empty
MesajKonu: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimeCuma 16 Tem. 2010, 20:27

Hera Nicolaevna Galine 1766

Bilgisi:
tam adı:Hera Nicolaevna Galine (Herayı kullanıyor bazı kişiler on bayan Hera Rep olarak biliyor çünkü Galine babasının soy adıydı ve Hera babasının soyadını değil annesinin soy adını taşıyor ^^
En belirgin
özeliği:Küstah ve Eğlenceli tavırları Smile
En sıkıcı Hali:tabikide hiçbir zaman Smile
Durumu:Profosör
Tarafı:Kalona eskiden etkileniyordu ancak ajanı olduğunda sadece bir efendisi olarak görmüştü.

Nyxin ona vadettiği güç:
Bir vampirden çok daha güçlü ve bu gücü ihtiyacı olduğu her an kullanabilir.... (yinede hala nyx den nefret ediyor.)

Kişisel özellikleri:

Kişisel özellikmi? Bu kız tam bir cadı ancak herkese iyi davranması onu farklı kılıyor yani işini iyi bir şekilde gerçekleştiriyor.Herkes onu hep iyi bir tip sanmıştır şüphelenenler vardır ancak ellerinde bir kanıt yoktur sadece bir kaç kişi tarafın bilir oda sadece yakın olanlar!

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİM:
kumral
saçlıyımdır saç rengimi eleştirmem ama rengine bayılıyorum gözlerim kahverengi renklidir ama parıldamaları hiç bir zaman sönmüyor bunun çok hoş gözüktüğünü düşünüyorum sadece bunlar değil gözlerimde farklı bir şey vardır ayrıca öle bir şeyki garip alev ama bir ışık eskiden tanrıçamın bana bir hediyesi bilip onu kutsardım ama kalona çok farklıymış...

Geçmiş:

Geçmişim pek iyi değildir annem ben doğarken ölmüş bu yüzden oniki yaşına kadar kendimi bir katil olarak gördüm on iki yaşından sonra daha rahat daha canlı bir yaşamım oldu ailem çok zengindi onların tek kızıydım ancak babam annemin ölümünden sonra küçük bir iş için Newyorka taşınmış ben teyzemle kalıyordum on dört yaşımda babamın emriyle Fransdan Newyork a uçtum.

İşaretlendikten Sonra:

İşaretlendikten
sonra Nyx beni yaşamımdan kurtardı ama buradaki yaşam daha zordu çaylakken zaten ilk başlarda alışamamıştım da sonradan burayı çok sevdim ve işte göründüğü gibi profosör oldum şimdide böyle yaşamıma devam ediyorum.

Hera Nicolaevna Galine 1773

Sevdikleri;

#Çizim
Hera'nın tüm hayatı çizimdir çünkü sadece çizim ve zafer onu sakinleştirir
#Zafer
denildiği gibi huzurun asıl yeri zaferdedir!
#Kalona
Kalona efendisi itaat ettiği tek kişi!

Sevmedikleri;
#yalnız kalmak
#kalemin ihtiyacı varken ortadan kaybolması
#nyx ve salak yandaşları
#bir kaç yaratık
#yüksek rahibe ve onun gibiler

:İCONS:

Hera Nicolaevna Galine Dede53e5Hera Nicolaevna Galine 3e63c984Hera Nicolaevna Galine A9a28c01Hera Nicolaevna Galine 3511411eHera Nicolaevna Galine 42595da2Hera Nicolaevna Galine 7ecd9b3aHera Nicolaevna Galine F9bed6b2Hera Nicolaevna Galine F9a1b123Hera Nicolaevna Galine 42c7d380Hera Nicolaevna Galine 9e8b5d75

Hera Nicolaevna Galine 80996a67Hera Nicolaevna Galine 2dd6a835Hera Nicolaevna Galine C03cf541Hera Nicolaevna Galine Ed82a24dHera Nicolaevna Galine 58e0cb14Hera Nicolaevna Galine 4a5359adHera Nicolaevna Galine F122985aHera Nicolaevna Galine 7e5b5dc3Hera Nicolaevna Galine 7db43db9Hera Nicolaevna Galine 0c85e08a

İlişkiler:

ARKADAŞLARIM

(çaylaklar)
[Suç Ortakları]
#
#
#
[Yakın]
#Sarah Guinevere
Gloom:Gece evinde bulduğum en iyi arkadaşlardan biridir.Bana çok
sıcakkanlı davranır onunla çok eğleniriz iyiki arkadaşımsın Sarah ama keşke yanından ayrılmasaydım Smile

Hera Nicolaevna Galine ICONATOR_1d730ca9e9c0b65a2256d4ca4536e751
#
[Değer
Verdiklerim]
#
#
#
[Kanımın Isınık Oldukları ]
#
#
#
[Sıradan çaylaklar]
#
#
#

~ D Ü Ş M A N L A R ~

[Zararsızlar]
#Catherine Russell
Şu anlık zararsızsın Cat ama doğrusu senden korkuyorumda seni hiç görmedim ama adın dilden dile konuşuluyor açıkçası bana benziyorsun ama sen daha bir farklısın yani nasıl desem daha iyi ama daha hırçın oysaki ikimizde nyxi sevmiyoruz ancak sen sadece nyxe değil banada karşısın ölese düşmanımsın!
Hera Nicolaevna Galine 73487151214492193327
#
#
[İşe
yaramazlar]
#
Kristen Akila Volterras
Seni korkunç şey artık el ayarına sahip ol tam anlamıyla işey yaramazsın ve beni korkutmaya başlıyorsun ayrıca sen kim oluyorsunda kırmızı çaylakları yönetiyorsun artık anla onlar sadece kraliçeme ait!

Hera Nicolaevna Galine 57973741139554994982
#
#
[Rakipler]
#
#
#
[Hoşlanmadığım]

# Elizabeth Rose Wayland: Sen iyi birisin bu beni mutlu etmez ben beni mutlu edebilicek bir şey arıyorum ama sana hiç bir zaman düşman değilim çünkü hala rahibemsin
peki şimdi evet şimdi tüm vampirlerin rahibesi vampirlere acımaya başladım sanırım senin aşırı nyx bağımlılığın onlarıda boğucak ve hapsedicek galiba!
Hera Nicolaevna Galine 03c84384

#Alejandra Esmée Portelli:Seni sevmiyorum Alejandra ama fark etmez sende beni sevmiyorsun eğlence nedirmi bunu bile bildiğini sanmıyorum çaylaklar hakkında doğruyu söylüyor tam bir buzlar kraliçesisin!!

Hera Nicolaevna Galine 0ddbef6f

#Tessa Osbourne
Seni akılsız çaylak birde şu özel gücün..ıykk senden nefret ediyorum diğer nyx bağlı çaylaklara olduğu gibi biliyorum eskiden bana benziyordun ama ben akıllandım umarım doğru yolu bulursun sende!

~ A Ş K ~

[Şimdiki]

#
Nathaniel J. Ablow
Sen çok farklısın Nathaniel ve inanılmayacak derecede bana benziyorsun.Tabi aşırı derecede zekisinde plan mükemmel ve işe yarıyacak gibi Wink

[Gözümün
kaldıkları]
#
#
#
[Eski]
#
#
#
[Kullandıklarım]
#
#
#
[Yakışıklı
bulduklarım]
#
#
#

~ Y E T İ Ş K İ
N L E R ~

[Bir kaç dost grubum]
#
#
#
[Sevdiğim Profesörler]
#
#
#
[Sevmediğim Profesörler]
#
#
#
[İdol
Yetişkinler]
#
#
#
[Sevdiğim Yetişkinler]
#
#
#
[taptığım tek kişi] -sadece bir kişi için ayarllandı xD-

:Eklenmek isteyen:

Ad soyad:........

Kurgu:..............

İcon:................[center]

En son Hera Nicolaevna Galine tarafından Ptsi 18 Ekim 2010, 13:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi
Elizabeth Rose Wayland
Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Elizabeth Rose Wayland

Lakap : Lizbeth

Karakter Detayı
Statü: Site Kurucusu
Uyarı: 0/0

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimePaz 01 Ağus. 2010, 11:41

Sanırım düşmanız beni sevmiyorsun çünkü sen Kalonanın tarafındasın

Spoiler:
https://mortalinstruments.forum.st/
Hera Nicolaevna Galine
Hera Nicolaevna Galine

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimeSalı 03 Ağus. 2010, 20:20

ekledm ablaacım ^^ yalnız kalonanın trafında deilim ajanım ^^ bu arada kurguyu beyenmezsen söle ablam ^^
Elizabeth Rose Wayland
Elizabeth Rose Wayland

Lakap : Lizbeth

Karakter Detayı
Statü: Site Kurucusu

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimeSalı 03 Ağus. 2010, 20:31

süper olmus kuzum
https://mortalinstruments.forum.st/
Cosmina Aristide
Cosmina Aristide

Lakap : Yok.

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimeSalı 03 Ağus. 2010, 20:39

Sen benden hoşlanmıyorsun, ben de senden. Davrenışlarım ve hareketlerim fazla soğuk. Bu yüzden bana Buzlar Kraliçesi diyorlar ya..
Hera Nicolaevna Galine 335cdgx
Hera Nicolaevna Galine
Hera Nicolaevna Galine

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimeÇarş. 04 Ağus. 2010, 07:19

eklendin ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimeSalı 10 Ağus. 2010, 10:02

Kristen Akila Volterras
Benden kelimenin tam anlamıyla korkuyorsun. Beni görünce tüylerin diken diken oluyor. Sana bazen öyle bakışlar fırlatıyorum ki ne yapacağını bilmiyorsun. Bana güvenmiyorsun benimde sana güvenmediğim gibi.

Beni Seviyorsanız bu iconları
Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13843449-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13843447-100-100xHera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13843277-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13843340-100-100
Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13843342-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13843254-100-100xHera Nicolaevna Galine Eclipse-cast-kristen-stewart-13860167-100-100Hera Nicolaevna Galine Eclipse-cast-kristen-stewart-13860233-100-100
Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13858168-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13858170-100-100x Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13858173-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13858175-100-100

Beni Sevmiyorsanız bu iconları

Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13829822-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13829555-100-100xHera Nicolaevna Galine Kristen-S-3-kristen-stewart-13888852-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-S-3-kristen-stewart-13888851-100-100
Hera Nicolaevna Galine Kristen-S-3-kristen-stewart-13831908-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-S-3-kristen-stewart-13831905-100-100xHera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13858164-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-S-3-kristen-stewart-13876868-100-100

Tanımıyorsanız Bu iconları

Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13829830-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13829832-100-100 x Hera Nicolaevna Galine Kristen-S-3-kristen-stewart-13876860-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-S-3-kristen-stewart-13876866-100-100

Nötr ise bu iconları kullanın.

Hera Nicolaevna Galine Eclipse-cast-kristen-stewart-13860282-100-100Hera Nicolaevna Galine Eclipse-cast-kristen-stewart-13860296-100-100 x Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13858180-100-100Hera Nicolaevna Galine Kristen-kristen-stewart-13858183-100-100
Eámanë
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı
Eámanë

Lakap : Cellat.

Karakter Detayı
Statü: Yönetici
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimeÇarş. 06 Ekim 2010, 16:31

Hera, Gece Evi'nde Çizim Profesör'ü. Kendi halinde ve duygularını çok ön planda tutmayan bir profesör. Onun duygularına birkaç kez sırf meraktan bakmıştım ve bu beni ürkütmüştü. O tamamıyle Kalona'ya aitti. Düşüncelerinde iyinin bir zerresi bile yoktu. Düşüncelerini öyle iyi saklıyor ki buna inanamıyorum. Nyx'ten ve Nyx'e inanan herkesten nefret ediyor. Beni sevmediğini çok iyi biliyorum fakat beni gördüğünde gülümsüyor ve iyi davranmak için kendini zorluyor. İyi bir oyuncu ama benim duygularını hissedebilidiğimi unutuyor sanırım. Size saygı duyuyorum ama sizden hoşlanmadığımı da unutmayın, Profesör Hera. Umarım sizde bir gün Nyx'in yolunu tercih edersiniz.
*Saygı Duyguğum.
*Sevmediğim.
# Bu benim sana yazdığım kurgu. Buna göre bir şeyler yaz canım (:
Catherine Russell
Avrupa Ladysi | Mordre Club Sahibesi
Avrupa Ladysi | Mordre Club Sahibesi
Catherine Russell

Lakap : Kızıl ölüm Meleği -CAT

Karakter Detayı
Statü: Üye

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimePerş. 07 Ekim 2010, 06:24

Hera Nicolaevna Galine Fb0cd3b1
Spoiler:
http://www.twilightfan-tr.com
Hera Nicolaevna Galine
Hera Nicolaevna Galine

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimePerş. 14 Ekim 2010, 13:55

sonunda eklendiniz xD lejantımı yenilemeye çalışıyordum da ^^
Alessandra Aristide

Lakap : Alessa

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimePerş. 14 Ekim 2010, 14:05

ben nerdeyim ? ((:

Alessandra Laurel

Bendeki kurgun;

Gece Evindeki sayılı profesörlerden biri. öylesine benziyoruz ki... ondan bu yüzden çok hoşlanıyorum ve onun yanında olmaya çalışıyorum biliyorum, onun yanındaysam bana dokunamaz kimse.

iconlar lejantımda seç beğen al Very Happy
http://lethallove.com
Beirut Austeja
Beirut Austeja

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimePtsi 18 Ekim 2010, 10:37

Bana ait bir yer gördüm
Kurgumuzu üç aşağı beş yukarı biliyorsun.
Hera Nicolaevna Galine 2Q==
Hera Nicolaevna Galine
Hera Nicolaevna Galine

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimePtsi 18 Ekim 2010, 13:28

halledildi kurguyu beğenmezsen söle ^^
Beirut Austeja
Beirut Austeja

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimeÇarş. 20 Ekim 2010, 18:18

Yok çok iyi ^^
Aya Estella O'fieme
Aya Estella O'fieme

Lakap : Aichou desu. Hime sama da diyebilirsiniz tabi u__u"

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Hera Nicolaevna Galine   Hera Nicolaevna Galine Icon_minitimePtsi 22 Kas. 2010, 19:25

Hera Nicolaevna Galine Zx07pe Hera Nicolaevna Galine 2ldudck

Aya Estella O'fieme

Pekala. Benim bir yeni yetme olduğumu düşünüyor olabilirsin. Henüz sana karşı hiçbir zararım yok, başkalarına karşı da olduğunu görmedin, ama atacağım en küçük bir yanlış adımda bana karşı tavırların değişebilir. Şu an sözde bir iyilik içinde olabilirsin, fakat yeni olmam bir yana, kolay lokma olup olmayacağımdan da içten içe şüphe duyuyorsun. Bu yüzden ne aramız ipler tamamen senin eline geçmeden açılmamalı, ne de ben senin gerçek kişiliğini anlayacak kadar sana yakınlaşmamalıyım?O_o Şimdilik aklıma bu kadarı geldi desu. Yine de sen istediğin gibi ekleyebilirsin beni. Sonra lejantıma şeedersin, ben de seni eklerim, bir de bi ara rp yapıveririz olur biter*-*
http://aichounosekai.blogspot.com/

Hera Nicolaevna Galine
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hera Nicolaevna Galine
» Doğum Gününüz Kutlu olsun 'Brianna Charms,'Hera Nicolaevna Galine'
» Hera Rep
» Hera Rep
» Hera Rep