Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Utandıran Anlar.

4 posters
YazarMesaj
Sonja Lâvin
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Sonja Lâvin

Lakap : Red Sonja

Karakter Detayı
Statü: Üye
Uyarı: 0/0

Utandıran Anlar. Empty
MesajKonu: Utandıran Anlar.   Utandıran Anlar. Icon_minitimeSalı 14 Ara. 2010, 19:47

Buraya sizi ne utandırdıysa yazabilirsiniz. Rahatlıkla yazın. Burada biz bizeyiz.Very Happy

İlk ben başlıyorum.

O gün çok güzel olmuştum. Dolmuşta ayakta duruyordum. Annem aradı. Ona telefonu açarken dolmuşçu ani bir dönüş yaptı ve ben de ek konulan direğe yapıştım. Allah' tan gülen falan olmadı ama telefonu açtıktan sonra anneme beni aramamasını söyledim ve telefonu kapattım.
http://hollywood-rpg.yetkin-forum.com
Traviata Volante
Traviata Volante

Lakap : Güly, Güldi (mustafa asdfg) *

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Utandıran Anlar. Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar.   Utandıran Anlar. Icon_minitimeSalı 14 Ara. 2010, 19:53

Uf kötü olmus Very Happy

Paten kayarken: Biz sinifla biz pateni pistine gittik. Ben ayagimi basar basmaz buza kaymaya balsadim. Sonra disarda kaymaya basladik, herkes diyodu aa sen kayabiliomuydun falan Very Happy Sonra ben mert' diye bi arkadasa gülerken yere yapistim Very Happy Sormayin yapistim ama yerin dibinede girdim. Very Happy Allahtan pek fazla kimse görmedi Very Happy
Luna LiLith Moon

Lakap : Katie :)

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Utandıran Anlar. Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar.   Utandıran Anlar. Icon_minitimePtsi 10 Ocak 2011, 15:59

Gülme komşuna gelir başına Razz Razz Razz Razz

Voleyball oynarken top ayağıma gelmişti. Bende refleks olarak rastgele vurayım dedim. Karşımdaki arkadaşın karnına gelmişti Very Happy Very Happy Sonra servis sırası bendeydi topu attım karşıya bakarken kayboldu sandım meğer yukarı atmışım bi kafama düştü. Tüm sınıf koptu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Alessandra Aristide

Lakap : Alessa

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Utandıran Anlar. Empty
MesajKonu: Geri: Utandıran Anlar.   Utandıran Anlar. Icon_minitimePtsi 17 Ocak 2011, 19:49

bana her hafta oluyo o yüzden topa vurup kaçıyorum xd xd

geçen gün en yakın arkadaşımla yemekhanede oturuyorduk. bizim sınıftaki ikizleri ayırt etmeye çalışıyordu .s çocuğun tekini parmakla göstererek bağırdı;
"bu o mu?"
ben de döndüm baktım ki... çocuk da bize bakıyo mal mal. sonra yerin dibine geçerek kafamı çevirdim ve arkadaşıma elini indirmesini söyledim. Geçen sene bana çıkma teklifi eden çocuğu gösteriyormuş meğer. ...
:geldekafayıduvarlaravurma:
çocuğa çok sinir oluyodm pfff... .d
http://lethallove.com

Utandıran Anlar.
1 sayfadaki 1 sayfası