Sonja Lâvin Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Red Sonja Nerden : Slovenya Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 112 Kayıt Tarihi : 24/07/10
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Utandıran Anlar. Salı 14 Ara. 2010, 19:47 | |
| Buraya sizi ne utandırdıysa yazabilirsiniz. Rahatlıkla yazın. Burada biz bizeyiz. İlk ben başlıyorum. O gün çok güzel olmuştum. Dolmuşta ayakta duruyordum. Annem aradı. Ona telefonu açarken dolmuşçu ani bir dönüş yaptı ve ben de ek konulan direğe yapıştım. Allah' tan gülen falan olmadı ama telefonu açtıktan sonra anneme beni aramamasını söyledim ve telefonu kapattım. | |
|
Traviata Volante Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Güly, Güldi (mustafa asdfg) * Nerden : Roma Mesaj Sayısı : 247 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 12/11/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Utandıran Anlar. Salı 14 Ara. 2010, 19:53 | |
| Uf kötü olmus Paten kayarken: Biz sinifla biz pateni pistine gittik. Ben ayagimi basar basmaz buza kaymaya balsadim. Sonra disarda kaymaya basladik, herkes diyodu aa sen kayabiliomuydun falan Sonra ben mert' diye bi arkadasa gülerken yere yapistim Sormayin yapistim ama yerin dibinede girdim. Allahtan pek fazla kimse görmedi | |
|
Luna LiLith Moon Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Katie :) Nerden : Zonguldak Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 07/01/11
| Konu: Geri: Utandıran Anlar. Ptsi 10 Ocak 2011, 15:59 | |
| | |
|
Alessandra Aristide Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Alessa Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 861 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: Utandıran Anlar. Ptsi 17 Ocak 2011, 19:49 | |
| bana her hafta oluyo o yüzden topa vurup kaçıyorum xd xd
geçen gün en yakın arkadaşımla yemekhanede oturuyorduk. bizim sınıftaki ikizleri ayırt etmeye çalışıyordu .s çocuğun tekini parmakla göstererek bağırdı; "bu o mu?" ben de döndüm baktım ki... çocuk da bize bakıyo mal mal. sonra yerin dibine geçerek kafamı çevirdim ve arkadaşıma elini indirmesini söyledim. Geçen sene bana çıkma teklifi eden çocuğu gösteriyormuş meğer. ... :geldekafayıduvarlaravurma: çocuğa çok sinir oluyodm pfff... .d | |
|