| Doğum gününüz kutlu olsun 'Amy Parker' | |
|
+4Electra A. Duende Arianna Lucy Warren Aurélien Rhodanthe Elizabeth Rose Wayland 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Doğum gününüz kutlu olsun 'Amy Parker' C.tesi 11 Ara. 2010, 13:24 | |
| Yönetim olarak doğum gününüzü kutlar. 16 yaşınızın mutluluk getirmesini dileriz.. Nice yıllara -DW Yönetimi - Kişisel not: Meltem'cim mutlu ve sağlıklı bir yaş dilerim. İyiki doğdun. Doğum Günün Kutlu Olsun...
| |
|
| |
Aurélien Rhodanthe Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : bells Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: Doğum gününüz kutlu olsun 'Amy Parker' C.tesi 11 Ara. 2010, 13:26 | |
| Mutlu yıllar (: herşey gönlünce olsun tatlım.. | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| |
| |
Electra A. Duende Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Ely, Annie, Anna... Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 06/11/10
| Konu: Geri: Doğum gününüz kutlu olsun 'Amy Parker' C.tesi 11 Ara. 2010, 16:28 | |
| İyi ki doğdun. | |
|
| |
Eámanë Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : İdris. Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Kayıt Tarihi : 20/08/10
Karakter Detayı Statü: Yönetici Uyarı:
| Konu: Geri: Doğum gününüz kutlu olsun 'Amy Parker' C.tesi 11 Ara. 2010, 17:38 | |
| Bitaneemm Meltem'iiim Doğum günün kutlu olsuun Nice mutlu ve beraber yıllara Keşke yanında olup sana kocamaaan sarılarak kutlayabilseydim ama maalesef arada fazla km var :/ Sen yine de sana sıkı sıkı sarıldım yanaklarından öptüm say İyi ki doğdun, iyi ki seni tanışım tatlım | |
|
| |
Traviata Volante Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Güly, Güldi (mustafa asdfg) * Nerden : Roma Mesaj Sayısı : 247 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 12/11/10
| Konu: Geri: Doğum gününüz kutlu olsun 'Amy Parker' C.tesi 11 Ara. 2010, 17:48 | |
| Meltemimmmm.. Bebeyim. Iyiki dogdun iyiki varsin. Nice nice mutlu yillara bitanem. SeniSeviyorum. | |
|
| |
Amy Clare Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : Manhattan Mesaj Sayısı : 254 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 23/08/10
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Doğum gününüz kutlu olsun 'Amy Parker' Salı 14 Ara. 2010, 14:40 | |
| Hepinize geçte olsa teşekkür ederim (: Bende sizi çok seviyorum (L) | |
|
| |
Cassandra Parker Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: Doğum gününüz kutlu olsun 'Amy Parker' Salı 14 Ara. 2010, 16:12 | |
| Kardeşim burda geç kutluyorum ama olsun.İyiki doğdun.Nice "BENLİ" senelere | |
|
| |
Amy Clare Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : Manhattan Mesaj Sayısı : 254 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 23/08/10
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Doğum gününüz kutlu olsun 'Amy Parker' Paz 19 Ara. 2010, 08:30 | |
| Geçte olsa cevap veriyorum (: Sağol kardeşim nice SENLİ senelere | |
|
| |
| Doğum gününüz kutlu olsun 'Amy Parker' | |
|