Transformers: The Dark of the Moon ( İlk fragman yayınlandı ! )
4 posters
Yazar
Deamon Austeja Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Demon Nerden : Tatooine Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
Konu: Transformers: The Dark of the Moon ( İlk fragman yayınlandı ! ) C.tesi 11 Ara. 2010, 11:12
Gösterim Tarihi:
01 Temmuz 2011
Merakla beklenen serinin 3. filmi "The Dark Of The Moon" 'dan ilk fragman yayınlandı. İşte Fragman:
Electra A. Duende Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Ely, Annie, Anna... Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 06/11/10
Konu: Geri: Transformers: The Dark of the Moon ( İlk fragman yayınlandı ! ) C.tesi 11 Ara. 2010, 11:36
Oh My God! Ay hemen çıksa da izleyiversek. Paylaşım için saol Mert. =)
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
Konu: Geri: Transformers: The Dark of the Moon ( İlk fragman yayınlandı ! ) C.tesi 11 Ara. 2010, 11:57
Ay inanmıyorum eski zamana mı döndüler filmde. Yani 1970'ler gibi geldi. Birde bu yeni robotların yüzleri daha insancıl olmuş ve bu çok ürkütücü. Neden bu filmler hep Temmuz ayında vizyona giriyor.. Gelde bekle..
Mert teşekkür ederim Paylaşım için
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
Konu: Geri: Transformers: The Dark of the Moon ( İlk fragman yayınlandı ! ) C.tesi 11 Ara. 2010, 14:12
Vay vay vay! Güzel film ya ama o ay Harry'de çıkıcak eğr ikisinede gidebilirsem gidicem ama seçme hakkım olursa malesef Harry'i seçicem Bu arada filmin başı bana Avatar'ın başını anımsattı.
Deamon Austeja Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Demon Nerden : Tatooine Mesaj Sayısı : 734 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 08/10/10
Konu: Geri: Transformers: The Dark of the Moon ( İlk fragman yayınlandı ! ) C.tesi 11 Ara. 2010, 14:27
Önemsiz arkadaşlar
Hayır geçmişe gidildiği fln yok. Şimdi ilk uzaya gidenler ayın karanlık yüzünde (Biliyorsunuz Ay Dünya gibi dönmüyor onun sadece bir tarafını görebiliyoruz) Robotları keşfediyorlar. Bu sır gibi saklanıyor tabi. Şimdi ise Ay'ın karanlık yüzündeki robotlar dünyaya fln saldıracak büyük ihtimal. Devlet Bu sırrıda Optimus onlara açıklayacaktır (Sector 7 gibi) ve bunlar arasında savaş başlayacak.
Benim tahminim boyle . Daha konusu açıklanmadı sanırım. Veya ben görmedim bilemiyorum
HP 7 Part II 15 Temmuz'da aralarında çok var. Ben ikisinide kaçırmam
Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
Konu: Geri: Transformers: The Dark of the Moon ( İlk fragman yayınlandı ! ) C.tesi 11 Ara. 2010, 14:40
Bizim burda sinema yok çanakkaleye gideceğim için konuştum öle Ama giderim heralde ya
Transformers: The Dark of the Moon ( İlk fragman yayınlandı ! )