Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

2. Dönemin İlk Dersi

3 posters
YazarMesaj
Órelindë
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Órelindë

Lakap : Bella/Bell/Bells/B/M/Darcia

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

2. Dönemin İlk Dersi Empty
MesajKonu: 2. Dönemin İlk Dersi   2. Dönemin İlk Dersi Icon_minitimePtsi 29 Kas. 2010, 19:19

Dersin Adı: Vampir Tarihi
Dersin Profesörü: BellatrixMargeaux Darcia
Dersin Başlama ve Bitiş Tarihi: 28.11.2010-30.12.2010
Dersin Konusu: VampirlerinDoğuşu ve Nyx

Bellatrix'in Görünümü
Spoiler:

İşlenişi:

Dönemin ilk dersi için biraz heyecanlıydım aslında.Bu dersin birazda olsa olanları unutturmasını umuyordum. Kafam pek iyi değildi,başka şeylerle meşguldü ama girmek zorundaydım derse... Rahat ve sankiyaşananlar hiç olmamış gibi davranmak zorundaydım. Sınıfa yaklaştıkçaçaylakların hislerini daha yoğun hissediyordum. Olumsuz duyguların yanında iyiduygularda hakimdi çaylaklarda.

"Uğurlar olsun çaylaklarım."
Sesimim istediğim gibi çıkmasınaşaşırmıştım. Kendinden emin çıkmıştı sesim. Çaylakların hepsinin gözlerininiçine bakıp gülümsüyordum.

"Bildiğiniz gibi kökenimiz çok eskizamanlara dayanıyor. Vampirlerin doğuşunu anlatmadan önce Nyx'i anlatmakgerekiyor çocuklar. Ne de olsa bizleri oluşturan odur."
Son cümlemin bazı öğrencilerin hoşunagitmediğini çok iyi biliyordum. Çoğu Nyx'i sevmiyordu nasıl olsa... Bunu çok fazla takmamaya çalışarak konuşmaya devam ettim...

"Evet çaylaklarım bunun için Vampir Tarihi 101 kitabından sayfa 25'i açabilirsiniz. Bir öğrenci okusun bakalım."

Bir çaylağın okumasıyla ders sona ermişti. Bu kadar kısa süreceğini tahmin etmemiştim doğrusu.. Daha sonra onların ödevlerini tahtaya yazıp gülümsedikten sonra çıkmıştım...

Vampir Tarihi 101 -Sayfa 25-
Spoiler:

NOT
2. Dönemin İlk Dersi 754344 Kitabı ilk rp yapan öğrenci okumuş sayılacaktır.
2. Dönemin İlk Dersi 754344 Rp'leriniz en az 15 satır olmalıdır.

ÖDEV:

2. Dönemin İlk Dersi 754344 Kitaba dayalı olarak Vampirlerin doğuşu ile ilgili birkaç bilgi bulunuz. Ve ayrıca ödevin sonuna bu konuyla ilgili düşüncelerinizi yazınız.
2. Dönemin İlk Dersi 754344 Ödevlerini pm yoluyla "Adınız-Soyadınız-Ödev" başlığı adı altında bana bildiriniz.

2. Dönemin İlk Dersi 754344 2. Dönemin İlk Dersi 754344 Vampir Tarihi 101 kitabındaki Vampirlerin Doğuşu adlı bölüm tamamen bana aittir!2. Dönemin İlk Dersi 754344 2. Dönemin İlk Dersi 754344

En son Bellatrix Margeaux Darcia tarafından Salı 30 Kas. 2010, 15:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Arianna Lucy Warren
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Arianna Lucy Warren

Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: 2. Dönemin İlk Dersi   2. Dönemin İlk Dersi Icon_minitimeSalı 30 Kas. 2010, 15:20

Profesör Bellatrix'le olan ilk dersimdi.Geçen sene vampir tarihi derslerine pek uğramazdım.O yüzden açıkcası biraz heyecanda vardı.Yatağımdan dinç bir şekilde zıpladım.Hemen banyoya koştum.Bugün duş almama gerek yoktu kendimi yeterince dinç hissediyordum.Yüzümü yıkadım ve havluyla kuruladım.Bir kot ve bir t-shirt giydim.Hafif bir makyaj,kitaplarımı aldım ve çıkmaya hazırdım.Bugün kendimi yeterince güzel hissediyordum.Koşarak vampir tarihi sınıfına girdim.İçeride kimse yoktu.Güzell(!)Kendime güzel bir yer seçtim ve oturdum.Herkes istediği yere oturabiliyordu.Dersin başlamasına 20 dakika vardı.O yüzden mp4'ümü takıp müzik dinlemeye başladım.Özellikle sevdiğim bir müzik türü asla olmadı.Tersine kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim.10 dakika sonra çaylaklar gelmeye başlamıştı.Bir süre sonra da sınıf iyice doldu.Profesör Bellatrix sınıfa girince açıkcası gözlerim kamaştı.Çok güzel görünüyordu.Aynı zamanda Sexsi'ydide.Sınıfın ortasına gelince durdu ve bize döndü.Gülümseyerek:
"Uğurlar olsun çaylaklarım."
Sesi güven vericiydi.Ama gözlerinden heyecanlı olduğu belli oluyordu.Biz cevap vermeye kalmadan bize oturmamızı işaret etti.Sanırım profesörün yöntemi buydu.Ve hemen konuya girdi.
"Bildiğiniz gibi kökenimiz çok eskizamanlara dayanıyor. Vampirlerin doğuşunu anlatmadan önce Nyx'i anlatmakgerekiyor çocuklar. Ne de olsa bizleri oluşturan odur."
Haklıydı.Vampir tarihinde vampirlerin geçmişi anlatırdı ve bizim bir geçmişimiz olmasını Nyx sağlamıştı.Etraftan bazı homurtular çıktığını duydum.Aptal kolona yandaşları!!Kimsenin umurunda değillerdi.Bende dahil.Profesör devam etti;

"Evet çaylaklarım bunun için Vampir Tarihi 101 kitabından sayfa 25'i açabilirsiniz. Bir öğrenci okusun bakalım."
Evet sıra okumaya gelmişti.Okuma işlerini her zaman ben üstlenirdim.Hemen parmak kaldırdım ve profesörün işaretiyle okumaya başladım.Okudukça vampir tarihi daha da ilginç gelmeye başlamıştı.Vampir tarhini severdim ama bu konular sanırım daha da çok sevmeye başlayacaktım.Okumam bittiğinde profesör gülümsedi ve göz kırptı.
''Teşekkürler Lucy.''
Adımı nerden biliyordu açıkcası merak etmiştim.Ama düşününce burası gece eviydi ve herkes birbirini tanırdı.Hemde o bir profesördü.Benim okumam bittikten sonra konuşmadı.
Fazla uzatmak istemiyordu sanırım ilk dersini.Ben bitirince ödevi tahtaya yazdı ve gülümseyerek sınıftan çıktı.Çıkarken de ilk dersini bitirmiş olmanın rahatlığıyla bir ayrı gülümsüyordu...

Eámanë
Nefilim | Gölge Avcısı
Nefilim | Gölge Avcısı
Eámanë

Lakap : Cellat.

Karakter Detayı
Statü: Yönetici
Uyarı:

MesajKonu: Geri: 2. Dönemin İlk Dersi   2. Dönemin İlk Dersi Icon_minitimeSalı 30 Kas. 2010, 21:38

Drama dersinden çıkışta hızlı adımlarla Vampir Tarihi Dersi'ne gittim. Dersliğe vardığımda fazla çaylak yoktu ama ben yine de arka sıralarda bir yer seçtim kendime. Tarih derslerini çok sevmezdim. Sadece zorunlu bir ders olduğu için katlanıyordum. Başımı sıraya koyup uyumak için gözlerimi yummuşken Profesör Darcia dersliğe girdi. Duyguları fazlasıyla yoğundu. Endişeliydi, heyecanlıydı, tedirgindi. Niye böyle olduğunu bilmiyordum ama bu üç duygu fazlasıyla yoğundu. Onun duygularını değiştirmeyi istedim bir nebze olsun. Ama o da benim gibi duyguları hissedebiliyordu. Bunu anlama olasılığı yüksekti. İçimi kemiren yardım etme duygusuna karşı koydum ve Profesör Darcia konuşmaya başladı.

"Uğurlar olsun çaylaklarım." sesi duygularından daha kesin ve güven doluydu. Buna kendi bile şaşırmıştı ama ben pek şaşırdığımı söyleyemezdim. Zaten her zaman böyle olurdu.
Profesör konuşmasına kürsüsünde devam etti.
"Bildiğiniz gibi kökenimiz çok eskizamanlara dayanıyor. Vampirlerin doğuşunu anlatmadan önce Nyx'i anlatmakgerekiyor çocuklar. Ne de olsa bizleri oluşturan odur." Ah, Tanrıça'm. Neydi bu böyle? 3. sınıfların girdiği bir ders mi? İşte Tarih derslerini bu yüzden sevmiyordum. Hiçbir şey bilmiyormuş gibi baştan okuyacaktık her şeyi, ne kadar sıkıcı... Bu arada Profesör derin bir nefes alıp konuşmasına devam etti. "Evet çaylaklarım bunun için Vampir Tarihi 101 kitabından sayfa 25'i açabilirsiniz. Bir öğrenci okusun bakalım." dedi ve Lucy hemen parmağını kaldırdı. Bu kız okumayı gerçekten çok seviyordu ve hakkını vermeliyim gerçekten akıcı ve güzel okuyordu. Lucy okurken bende kitaptan takip ediyordum. Nyx'i anlatan kısmı zaten biliyordum. Ama Vampirlerin Doğuşu... İşte o bölüm beni etkilemişti. İlk iz sürücü vampir, ilk yüksek rahibe, ilk savaşçı... Bunları düşünürken kendi hayatım gözümün önünden geçti. Lanet olasıca bir işaretlenme, tamamıyle değişen bir hayat, hayatına anlam kazandıran bir insan ve onun değişimi red edişi, yakışıklı bir savaşçıyla kısa süren bir gece... Bir anda aklım Armand'a gitti. Sahi o nerelerdeydi? En son Sevgililer Günü Balosu'nda görmüştüm. Ders çıkışı onu aramayı düşündüm ama nereye bakacaktım? Ben bunları düşünürken Profesör Darcia yanıma gelmişti ve bana sesleniyordu.

"Çaylak? İyi misin?" dedi sesi kızgınlıktan çok endişe doluydu. Gözlerimi şaşkın bir şekilde kırpıştırdım ve Profesöre boş boş bakmaya başladım. Söylediklerini anladığımda başımı salladım.
"Evet, Profesör Darcia. İlginiz için teşekkürler." dedim ve gülümsemeye çalıştım. Aklımda o kadar soru vardı ki ona dikkatimi veremiyordum. Profesör Darcia kısa bir süre gözlerimin içine baktı. O anda aslında ne yaptığının farkındaydım. Bu yüzden duygularımı olabildiğince kontrol altına almaya çalıştım fakat başarılı olmadığımı profesörün yüzüne bakınca anladım. O neler olduğunu anlamıştı. Bana baktı ve başını iki yana sallayarak yanımdan uzaklaşıp kürsüsüne gitti. Bir süre oturduktan sonra ödevlerimizi verip bizi selamladı. Çıkmadan önce beni yanına çağırdı.
" Buyrun Profesör."
"Bak çaylak, biliyorum dersi sevmiyorsun ancak bana yalan söylemen hiç hoş bir davranış değil. Unutma ki bende senin gibi duyguları hissedebiliyorum." dedi ve anlayışlı bir şekilde gülümseyip göz kırptı.
"Özür dilerim profesör. Bunu unutmamaya çalışacağım." dedim ve derslikten çıktım. Bir sonraki dersime gitmek için adımlarımı hızlandırdım.

2. Dönemin İlk Dersi
1 sayfadaki 1 sayfası