Yusleidis D'oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: J.Z. Okéféra Cuma 16 Tem. 2010, 04:47 | |
| Ad-Soyad:Jézébéll Zatanna Okéféra Kişisel Özellikleri:inatçı,sinirli,karanlık dolu ,sert biri yabancılara karşı ama dostluğunu kazanmış kişilere karşı her zaman dost canlısıdır tabi dostları sadecec bir kaç kişiden oluşaktadır oy üzden genellikle Nyx'e kızgındır onu bıraktığı için bu yüzden ona tekrar yaşamı bahşeden Kraliçeye tapmaktadır içinde hala biraz iyilik var olmasına rağmen bunu ortaya çıkaramamaktadır. En çok bulunduğu ortam:Issaız ve ücra köşeler gürültü gibi hareketli yerlerden hoşlanmaz. Yapmayı sevdikleri :Kan içmek, kafasını kurcalayan düşünceleri yok etmek için bir süre ortalıklardan kaybolup kafasını dinlemek, başı boş dolaşmak. Yapmayı sevmedikleri:İyilik gibi dost canlısı şeyler. Listedeki hangi gücü isterseniz: Karşısındakinin zihnini karıştırma Sizce Nyx size neden bu gücü bağışladı:Açıkçası bunu bilemiyorum çünkü tanrıçanın kafasından neler geçtiğini bilmek imkansızdır ama sanırım benim için planları var. Bu gücün kurgunuza ne etkisi olacak:Daha iyi rpler yazabileceğim karakterim kötülük dolu olduğu için iyi ve kötünün savaşında taramı korumak için bazı planlarım var. Özgeçmiş:eskiden fazla dost canlısı olmamakla birlikte bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyenlerdendim ama şimdiyse çok öfkeli ve yitik durumdayım.Profesörlere ve diğer çaylaklara karşı saygım vardı , içimde hep bir kötülük vardı ama bu kadar derin bir şey değildi. | |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: J.Z. Okéféra Cuma 16 Tem. 2010, 18:55 | |
| Aylin kitapta olan yeteneğin aynısı olmalı. Yani Kitaptaki karanlık kızların lideri Nicole aynı yetenek. Birisiyle temas ettiğinden ziyninden geçenleri okuyorsun. Zyninin karıştırıyorsun. ama zihinine birşey sokamazsın. | |
|
Yusleidis D'oliveira Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Karakter Detayı Statü: Üye Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: J.Z. Okéféra C.tesi 24 Tem. 2010, 09:12 | |
| hmm anladım yani bir nevi şeytan gibi sadece onun zihnine girip kendi düşüncelerimle bir şeyler mi fısıldıyabilirim ve gerisi ona kalmıştır beni dinler ya da dinlemez öyle mi ? | |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: J.Z. Okéféra C.tesi 24 Tem. 2010, 09:38 | |
| onun gibi işte ziihmni okuyup gerçeği algılarsın. Düşüncelerini çözersin ama onun aklına kötü düşüncüler sokamazsın | |
|