Arianna Lucy Warren Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: New York'ta beş minare Çarş. 24 Kas. 2010, 18:27 | |
| Kırmızı bültenle aranan ve ismi fenomene dönüşen radikal dinci bir örgütün lideri Deccal kod adlı suçlunun Amerikada yaşadığı bilgisi gelir. Onu teslim almak için teşkilatın en başarılı iki polisi Amerikaya giderler. Bundan sonrası kolay gibi görünse de aslında öyle değildir."Tür: Aksiyon, Dram Yönetmen: Mahsun KırmızıgülOyuncular: Mahsun Kırmızıgül, Mustafa Sandal, Haluk Bilginer, Zafer Ergin, Salih Kanyon, Hüseyin Avni Danyal, Murat Ünalmış, Gina Gershon, Robert Patrick, Danny GloverYapım: Türkiye, ABD / 2010 Bizim beden öğretmeni ve bikaç arkadaşım izlemiş bayağı iyi film diyolar. | |
|
Belinda Alice Wayle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Dark Angel Mesaj Sayısı : 774 Yaş : 34 Kayıt Tarihi : 30/09/10
| Konu: Geri: New York'ta beş minare Çarş. 24 Kas. 2010, 18:30 | |
| Ben gittim buna acayip bir film olmuş tabi yabancı oyuncularında katkısı büyük ama çok güzel bir film | |
|
Poseidon Sentinus Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Angel Nerden : Alicante. Mesaj Sayısı : 551 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 28/09/10
| Konu: Geri: New York'ta beş minare Çarş. 24 Kas. 2010, 18:38 | |
| ülke sorunlarını ve dini kendi emelleri için kullananları iyi anlatan bir film. Mükemmeldi. kesinlikle gidilmeli. | |
|
Cassandra Parker Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
| Konu: Geri: New York'ta beş minare Çarş. 24 Kas. 2010, 18:41 | |
| Aynen bende izledim.Hatta mustafa sandalı görünce yanlış filmemi girdim acaba dedim ama gerçekten çok güzel harmanlanmış bir film | |
|
Lakap : Lucy yada Arianna yok takma ad falan .d Nerden : Kranlık bir yerden * Mesaj Sayısı : 1428 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 19/10/10
| |
Belinda Alice Wayle Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Dark Angel Mesaj Sayısı : 774 Yaş : 34 Kayıt Tarihi : 30/09/10
| |
| Konu: Geri: New York'ta beş minare Çarş. 24 Kas. 2010, 19:29 | |
| | |
|