** Genel Bilgiler **
Gercek Adı: Kathryn Skadoske
Kullandığı Adı: Katie
Soyu: İngiliz
Doğum Tarihi: 03.06.1991
İşaretlenme Tarihi: 23.12.2007
Kişisel Özellikleri --
Genellikle sıcakkanlı, insan içine çabuk çıkabilen, çabuk alışabilen biridir.
Utangaçlığı sadece hoşuna gittiği karşı cinse doğrudur.
Başka zaman hiç kimseye karşı utangaç degildir.
Atılgandır.
Arkadaşlığı tarafından bulunan bi özelliği de, çok yediği halde hiç kilo almamasıdır.
Bu özelliği tarafından dalga geçildiği çok olmuştur.
Fiziksel Özellikleri --
Saf sarışındır.
Ama saçını boyatmayı sever.
Sevmesine rağmen saçını sadece 3 kere boyamıştır.Siyah, kahverengi, sarıya boyamıştır.
Boyu normal 1.70 boylarında, kilosu da 55' tir.
Gözleri koyu- açık mavi arasında değişmektedir.
Bebek yüzlü, çok tatlı biri olduğu kendisi değil herkes söyler.
Siyah saçlı halimi pek sevmesemde alışmaya başlıyorum.
Hayatıma bu güne kadar özel kimse girmedi girmesini de istemem doğrusu =)
Her zaman her yerde kendini göstermese de çok deli hareketleri vardır. =)
Gercekten güzel olduğumu düşünmesemde tatlı oldugumu herkes söylüyor. Yanaklarımı da herkes çekiyor
GECE EVİ'NDEN ÖNCE Her zaman mutlu olduğum söylenemez. Çok olaylar oldu, hayatımı bitirecek düzeye gelen.Ama kolay kolay bırakmadım kendimi tabi ki.Buraya gelmeden önce birçok arkadaşım vardı. En çok da onlardan ayrı kaldığım için üzülüyorum ya.Orada olduğu kadar burada da arkadaşım var.Tam alıştığım söylenemez fakat kendimi artık hiç olmadığım kadar rahat hissediyorum.En azından ölmeyeceğim.Bunu biliyorum =)
GECE EVİ'NDE Birçok arkadaş edindim.Her ortama katılmaya başladım.Eski Sarah geri dönüyor.Hiçbir şey beni değiştiremez.Bir vampir olmak bile.En yakın arkadaşım kardeşimin ölümünden sonra yıkılacaktım ama tekrar canlandığı için az da olsa mutluyum.Eskisi kadar görüşmesek de onu çok seviyorum.Hiçbir düşmanımın olmaması dileğiyle.Herkesi seviyorum...! =)
Kedi'm
Benim sinsi kedim.Hiç kimse onu sevmese de ben kedimi çok seviyorum.Her an her yerde o vardır.Siyah olduğu için de kimse onu kolay kolay göremez.Kötü birşey olduğunda özel bi hareketle bana bildirir.Benim gibi özel hisleri olan bir kedim olduğu için gercekten cok şanslıyım.!