March Quiertz Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Mary. Nerden : Lugano. Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 15/11/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Pelön'ün Yeri. Perş. 18 Kas. 2010, 01:22 | |
| Imm, bazı amatör çalışmalarımı burda paylaşacağım. Görüntü kirliliği olmasın spoiler'a koyuyorum. ashdf. - Spoiler:
ve şuan Ysandre'deki takımım. ^^ Yaptıkça koyacağım buraya. İsteklere açığım. ^^ | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Pelön'ün Yeri. Perş. 18 Kas. 2010, 10:07 | |
| Öncelikle Merhaba Pelincim (:
Öncelikle güzel avi yapıyorsun. -Profesyönel olmasa da güzeller.- Eksikler tabii var onları da giderebilirsen daha güzel olacaklardır^^ Bana yapabilirsen çok sevinirim. Ben yapıyoru ama hep kendi yaptıklarımı kullanmak istemiyorum (: 3 karakterim var. Üçü içinde istiyorum ^^- Hepsi için 1 den fazla yapabilirsen hepsi için sevinirim^^ 1.Lucas Matthéw O'mhéndia - Boyd Holbrook 2.Shawn Jacqués - Gaspard Ulliel 2.Eduard Bernand Cleveland - Nicholas Bemberg Şimdiden kolay gelsin (: |
|
Ira Scneider Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rara. Nerden : Milano. Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| Konu: Geri: Pelön'ün Yeri. Perş. 18 Kas. 2010, 13:30 | |
| Merhabaa, Egee. *-*
Tabii, ne kadar resim bulabilirsem o kadar yaparım. ^^ Imm, bu gün yaparım yetiştirebildiğim kadar. Sonra yarın devam ederim. Teşekkürler bu arada. *-* | |
|
Poseidon Sentinus Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Angel Nerden : Alicante. Mesaj Sayısı : 551 Yaş : 28 Kayıt Tarihi : 28/09/10
| Konu: Geri: Pelön'ün Yeri. Perş. 18 Kas. 2010, 17:54 | |
| Oha. Sen buna mı acemi diyosun? Bide benim yaptığım takımları görsen:D
Senden Kesha Sebert lı bir takım istesem yapar mısın? | |
|
Nathalie Fondness Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : yok zaten çok var Nerden : Rusya Perm ^^ Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 26/09/10
| Konu: Geri: Pelön'ün Yeri. Perş. 18 Kas. 2010, 18:38 | |
| sarah rubalı bir takım lütfen <3 <3 | |
|
Ira Scneider Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Rara. Nerden : Milano. Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 28/10/10
| Konu: Geri: Pelön'ün Yeri. Perş. 18 Kas. 2010, 19:27 | |
| Tabii. Imm, şuan biraz yoğunumda yazmam gereken bir kaç Rp var. Yetiştirebilirsem yaparım bu gün. ^^ | |
|