March Quiertz Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Mary. Nerden : Lugano. Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 15/11/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Maqdalena. Uhuu. Ptsi 15 Kas. 2010, 15:21 | |
| Bu karakter için de lazım olan birkaç şey var. Değişik kurgular çıkacağını hissediyorum. *-*
& Sınırsız vampir düşman. Onlarla kapışacağım hep. O la la.
& Bir tane casus istiyorum. Gece Evi'ndekileri bana haber verecek biri. Eğer erkek olursa benden hoşlanacak. Bende karşılıksız kalmayacağım ona. Keh keh keh.
& Lisede çok samimiydik. İyi biriydi o da. İşaretlenince işler değişti tabii. Neden tüm sevdiklerim benden uzaklaşmak zorunda? O da diğerleri gibi. Eğer olmasaydı, benden onu öldürmemi isterdi. Amy Parker.
Özel kurgulara açığım. ^^
En son Maqdalena Schiltez tarafından Salı 16 Kas. 2010, 10:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Amy Clare Nefilim | Gölge Avcısı
Lakap : Cellat. Nerden : Manhattan Mesaj Sayısı : 254 Yaş : 29 Kayıt Tarihi : 23/08/10
Karakter Detayı Statü: Moderatör Uyarı:
| Konu: Geri: Maqdalena. Uhuu. Ptsi 15 Kas. 2010, 18:48 | |
| Immm...Bi düşünelim bakalım Sıradan düşman olmayalım biz.Senle lisede çok samimi bir arkdaştık ve birbirimizle çok iyi anlaşıyorduk.Ama ben işaretlenince aramız eskisi gibi olmadı . Üstüne sende inanç insanlarının arasına katılınca birbirimizle hiç görüşmedik. Ama içimizde hala eski dostluğumzdan izler var . Beğenmediysen sadece düşmanlarada ekleyebilirsin. | |
|
March Quiertz Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Mary. Nerden : Lugano. Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 27 Kayıt Tarihi : 15/11/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: Geri: Maqdalena. Uhuu. Salı 16 Kas. 2010, 10:56 | |
| Tabii, beğendim kurguyu. Ekliyorum. ^^ | |
|