Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Max Bullock(ilk gün)

2 posters
YazarMesaj
Kenwyne Max Bullock
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Kenwyne Max Bullock

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

Max Bullock(ilk gün) Empty
MesajKonu: Max Bullock(ilk gün)   Max Bullock(ilk gün) Icon_minitimeCuma 12 Kas. 2010, 11:46

İlk günümdü.
Buradaki ilk günümdü.Etrafa boş gözlerle bakarak koridorları bir bir geçiyordum.Koridorlar bomboş siyah tüneller gibiydi.Sırtımdaki çanta artık çok ağır gelmeye başlamıştı yorulmuştum.O kadar yoldan sonra zaten yorulmamam mümkün müydü?

Nasıl bir yerdi burası? 
 Nasıl bir yerdi burası?Hiçbir yere benzemiyordu.Ama aradığım yerin burası olduğu konusunda bi an bile şüpheye düşmemiştim.Koridorların sonunda büyük bir salon vardı.Ürkek bir şekilde salona adımımı attım.Ortalıkta kimseler yoktu.Sadece ürkütücü bir ses ve hafif esen bir rüzgar...

Kimse yok mu?

"Kimse yok mu?" diye bağırdığımda karşıdan gelen hafif boğuk bir sesle irkildim."Merhaba,hoşgeldin.".Korkmadığımı söyleyemem.Şimdi karşımdan hafif orta yaşlı bir kişi geliyordu.Yanıma yaklaştı ve elini omzuma koydu."Buraya ilk gelişin mi?"dedi."Evet"dedim ürkek bir sesle.Gülümsedi hafifce.Gamzeleri belirdi yanaklarında.Ondan cesaret bularak ben de gülümsedim.Beni bir tarafa çekerek"gel"dedi.Sana odanı göstereyim.Yavaş adımlarla bu adamı takip etmeye başladım.Sonunda ihtişamlı bir odanın kapısının önünde durduk.Kapıyı açtı "lütfen gir"dedi.

Odamdaydım
Odaya girip kapıyı kapattım.Çantamı sırtımdan çıkarım bi kenara fırlattım.Evet gerçekten yorulmuştum.Yatağa uzandım ve gözlerimi kapattım.Hemen o anda uykuya dalıvermiştim...

Sabah oluyordu
Burada sabah da bir başka oluyordu.Sanki insan cennette gibi hissediyordu.Gece o karanlık yer şimdi cennetten bir parça gibiydi.Camdan dışarıya baktım.Çiçeklerle dolu bir bahçe,kuşlar böcekler...  Burası hayal edilemeyecek kadar güzeldi.Masallardaki gibiydi resmen.Yüzümü yıkadım ve odamdan dışarıya çıktım.Bu cennet gibi yerde yalnız dolaşmak beni huysuz etmiş olsa gerek ki hemen bir kaç arkadaş bulma umuduyla arayışa başladım.Bütün bir günümü etrafı incelemekle geçirdim.

Aman Tanrım!!
Buda neydi böyle.Bir kuş ayaklarımın önüne konmuştu.Baktım ve o da bana bakıyordu.Bi anda ona içim ısınmıştı.Elime almak istediğimde birden uçuverdi.Ama benden uzaklaşmıyordu.Her seferinde ona yaklaştıkça uçuyor fakat yine aynı yerine konuyordu.Onu orda bırakıp havanın kararmasına yakın odama çıktım.Oturdum ve günün yorgunluğunu atmak için biraz kitap okudum.Sonra bir duş alıp uyumak için yatağıma yattım.Yatar yatmaz camdan bir tıkırtı geldi.Hemen kalkıp baktım.Birde ne göreyim.Gündüz gördüğüm o bahçedeki kuş camın önündeydi.Camı açtım ve hemen içeri girdi.Yatağımın ucuna kondu.İşte o anda benim ondan hoşlandığım gibi onun da benden hoşlandığını anladım.Hala sırrını çözemediğim bir gizemi vardı ve benimle kalmalıydı.

En son Kenwyne Max Bullock tarafından Cuma 12 Kas. 2010, 13:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Elizabeth Rose Wayland
Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Elizabeth Rose Wayland

Lakap : Lizbeth

Karakter Detayı
Statü: Site Kurucusu
Uyarı: 0/0

MesajKonu: Geri: Max Bullock(ilk gün)   Max Bullock(ilk gün) Icon_minitimeCuma 12 Kas. 2010, 11:54

Rp'niz puanlatmak için kısadır. Biraz daha uzatmalısınız
https://mortalinstruments.forum.st/
Kenwyne Max Bullock
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Kenwyne Max Bullock

Karakter Detayı
Statü:
Uyarı:

MesajKonu: Geri: Max Bullock(ilk gün)   Max Bullock(ilk gün) Icon_minitimeCuma 12 Kas. 2010, 13:18

düzelttim Smile
Elizabeth Rose Wayland
Elizabeth Rose Wayland

Lakap : Lizbeth

Karakter Detayı
Statü: Site Kurucusu
Uyarı: 0/0

MesajKonu: Geri: Max Bullock(ilk gün)   Max Bullock(ilk gün) Icon_minitimeCuma 12 Kas. 2010, 13:37

Düzenlediğin için teşekkürler..
Betimleme ve anlatımlarınız yerinde düzen daha iyi olabilirdi..

80* tebrikler
https://mortalinstruments.forum.st/

Max Bullock(ilk gün)
1 sayfadaki 1 sayfası