Mortal Instruments RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortal Instruments RPG

Ölümcül Oyuncaklar'a Hoşgeldiniz...Görmediklerinizi Keşfetmeye Hazır mısınız?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Faili meçhul

YazarMesaj
Yusleidis D'oliveira
Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Yusleidis D'oliveira

Karakter Detayı
Statü: Üye
Uyarı: 0/0

Faili meçhul  Empty
MesajKonu: Faili meçhul    Faili meçhul  Icon_minitimeC.tesi 30 Ekim 2010, 17:21

Dün ne kadarda güzeldi,şöyle bir baktın bana göz ucuyla sonra çevirdin kafanı sıradan birine bakmışçasına ama o kadırı bile yetti bu haylaza.Belki sen içinden arkadaşlarımdan biri diye geçirirken bense bu sefer başkaydı bakışı diye geçirdim.Daha sonra uzaklaştın yanımızdan ama benim aklımda seninle birlikte gitti bu sefer nereyeydi acaba?,Başımı kaldırıp onca kişinin arasından seni bulmaya çalışırken boyumun bir kaç santim daha uzadığına yemin edebilirm ama sen nerden bilceksin ki bir kez olsun arakana bakmadın her zamanki gibi..Yanımda bir kaç kişi kim olduklarını hatırlamıyorum o zaman pekte önemli değildi sadece kulağıma önemli değil nede olsa fazla uzaklaşamaz geri dönecek diye fısıldıyorlardı sadece kafamı sallamakla yetindim bende biliyordum döneceğini ama ya kalbin? o da gittiğin yerden dönecekmiydi?,Kime gitmiştin? benim gibimiydi o ? yoksa benden daha iyi mi? Ne önemi vardı ki sen uzun zaman önce gitmiştin benden.

Bu gün daha iyiydim,sen yoktun.Aslında arkadaşlar da bu kanıdan yana diyorlar ki Bu gün daha bir iyisin ama nedenini dile getiremiyorlar,korkuyorlar artık adını söylemeye senden bahsetmeye..sen yoksan mutluyum sen varsan mutsuzum,acı çekiyorum en kötüsü de hayal kuramıyorum,senin hayalini.Sebepte bu değilmiydi seni istediğim gibi görmem öyle demiştin hani.Sen yoktun bu gün ama anılar,anıların,anılarımız vardı.

Yarın Meçhul..
Yusleidis D'oliveira
Yusleidis D'oliveira

Karakter Detayı

Faili meçhul  Empty
MesajKonu: Geri: Faili meçhul    Faili meçhul  Icon_minitimeÇarş. 03 Kas. 2010, 17:17

Bugün o'na rezil olmak,Saol mert bunu unutmayacağım.!
Ah! Her şey çok güzeldi,yani eğer bir sınavınız olduğunda nasıl her şey güzelse öyle güzeldi.Ta ki Mert'in yaptığı ahmaklığa kadar.Ona her ne kadar kızsamda intikam almayı düşünsemde yinede kankam ne yapabilirdim ki susup oturdum.En kötüsü de buydu zaten susmak.
Yarın için endişeliyim.
Yusleidis D'oliveira
Yusleidis D'oliveira

Karakter Detayı

Faili meçhul  Empty
MesajKonu: Geri: Faili meçhul    Faili meçhul  Icon_minitimeCuma 05 Kas. 2010, 20:39

I just would like you to know
But I can not find the courage to say..

-Hadi ama gülünç olma,iddaaya girerim bunu hiç bir zaman yapamayacağım.
.
Yusleidis D'oliveira
Yusleidis D'oliveira

Karakter Detayı

Faili meçhul  Empty
MesajKonu: Geri: Faili meçhul    Faili meçhul  Icon_minitimeC.tesi 06 Kas. 2010, 15:04

Her şey bitti.

Faili meçhul
1 sayfadaki 1 sayfası