Eva Jenny Olivia Lütfen rütbe edinin, yoksa oyuna dahil olamazsınız!
Lakap : Eva,Jen. Nerden : Phoenix/Arizona Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Kayıt Tarihi : 09/10/10
Karakter Detayı Statü: Uyarı:
| Konu: EvaJenny* Cuma 29 Ekim 2010, 17:40 | |
| Karakter Adı /Eva Jenny Olivia Kişisel Özellikleri /İçine kapanık sakin bir tiptir.Anne ve babasının ani ölümüyle dahada içine kapanmıştır.Sessiz ve sakin özelliklerinin ardında sakladığı bir çok özelliği vardır.Cesur,olağan üstü derece de zeki,eğlenceli,dürüst ve cana yakın özellikleri sadece bunlardan bir kaçıdır.Hayal gücü çok yüksektir.İstediği birşeyi elde edene kadar durmaz!Sorumluluklarını bilir ve hata yaptıysa o hatayı üstlenir. Özgeçmiş /Annesi ve babasını kaybetmiştir.Bu durum onu derinden sarssada geçen zamanla kendini toparlamış ve teyzesi Bayan Aleo ile kalmaya başlamıştır.
Listedeki hangi gücü isterseniz yada daha farklı bir güç /Birinin içindeki kanı hareket ettirme,kontrol etme.(Kan Bükücü) Sizce Nyx size neden bu gücü bağışladı /Belkide onun himayesinde olduğumu ve önemli olduğumu bilmem içindir. Bu gücün kurgunuza ne etkisi olacak/Çevremizde Karanlık kol geziyor.Kendimi korumam ve artık bazı şeylere başlamam için bir işaret bu. Örnek rp(zorunlu) / - Spoiler:
06/06/1953 Sevgili Günlük... Kendimi hiç olmadığım kadar kendim hissediyorum...Ne güzel kuşların cilveli ötüşleri ne de insanların duygu yüklü anlamsız çağrıları dikkatimi çekiyor.Hiç bir şey yok beynimde. Sana yazamayacak kadar boş herşey.Değerli sayfalarını değersiz yazılarımla kirletiyorum.Ama kendimi yazıya dökemeyince elimdekilerin kaçıp gitmesinden korkuyorum.Belkide '11 yaşında bir kız çocuğunun elinde ne olabilir ki?'diyeceksin. Ancak benim haketmeyerek kazandığım onca şey var ki.Hiç bir çaba harcamadan önümde diz çöken insanlar var.Babam bu insanların altın karşılığında herşeyi yapacağını söylüyor.Altın denen şey neden bu kadar değerli?Bir zil sesiyle önüme diziliyorlar ve her istediğimi yerine getiriyorlar.Yaşamak bu kadar kolay mı?En önemliside bunların hakedip haketmememde yatıyor.Herşeyin en kolay kısmını öğreniyorum ben.Peki ya bu hayatın zor kısmı ne olacak? Okuduğum masallarda her zaman Prenses,Prens'ine kavuşmak için çaba harcıyor.Bir emek sonucu Prens'ini ödülü olarak görüyor. Bütün masallarımı bitirmeme,hatta yüzlerce kez(!) okumama rağmen annem büyük kitaplarından bana okutmuyor.Yaşım küçük olduğundan olaylar beni etkileyebilirmiş.Kimi kandırıyor ki!!Beyin yaşım kendi yaşımdan büyükse bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum.Babamda bana hak versede annemin buyruğundan çıkamıyor.Katı kuralları olan annem her zaman ki gibi galip.Şimdi bile beni erken yatmam için zorladı.Lider ruhlu idealist annemin her an 'Neden hala fenerinin ışığını söndürmedin Petrisha?'diyerek çıkıp gelmesinden korkuyordum.Sanırım bu kadar zırvalık ikimiz içinde yeter.Yarın akşam görüşürüz... Rüzgarın uğultusu yaşlı çınar ağacının dallarını sallandırıyordu.Her yoldan at arabası geçişinde gözleri yakan fenerlerin ışığı ağaç dallarının gölgelerini çiziyordu küçük kızın duvarına.Petrisha ne yapacağını bildiği bir edayla günlüğünü parmak uçlarında yürüyerek değerli giysilerinin altına saklıyordu.Bir kulağı hala koridordan gelen sesleri dinliyordu.Hiç bir ses gelmiyordu koridordan.Ne uşakların alelacele koşuşturmaları sonucu oluşan tıkırtılar,nede annesinin uzun topuklulularının yerde oluşturduğu kulak tırmalayıcı ritim.
| |
|
Elizabeth Rose Wayland Konsül Temsilcisi | Gölge Avcısı
Lakap : Lizbeth Mesaj Sayısı : 2356 Kayıt Tarihi : 11/07/10
Karakter Detayı Statü: Site Kurucusu Uyarı: 0/0
| Konu: Geri: EvaJenny* Salı 02 Kas. 2010, 19:33 | |
| Kanın kontrolü sanırım Özel gücünüz veriliyor... | |
|